A helyi független Debreciner szúrta ki a posztot a méregdrága óráról.

Debrecen polgármestere 2,3 milliós Omegát villantott

Fotó: MTI/Balázs Attila

Úgy látszik, a nagy megyeszékhelyek polgármesterei szeretik a jó órákat. A szegedi Botka László a Rolex mellett tette le a voksát, a debreceni Papp László pedig egy Omegát választott – írja az Instagramon a csuklo_szpotting oldal.

Méghozzá egy nem is akármilyen Omegát: Debrecen polgármestere egy Omega De Ville Rattrapante tulajdonosa. Nem igazán jellemző ez a stílus az Omegára, ezt az órát sem sokat látni a vadonban, vagy ahogy mondani szokták: nem jön szembe az utcán. Először hirtelen nem is tudtam, hogy hogyan keressem meg a konkrét modellt, ezért segítséget kértem egy Omegákra szakosodott szakértőtől, köszönet neki.

-írja az oldal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csuklón Szpotting ⌚️

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
Ugyan már! Nem biztos, hogy eredeti. Kínaiaknál már 3 ezer forintért lehet hamis OMEGA órát venni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
A proliirigységre mindig lehet építeni. :D

"Há' nekem mé' nincs olyan órám? Dögöjjjjjenek mög! "
namihami
@lampa laz: Biztos, hogy ez nagyban segíti a mindennapi Orbán mellett maradást. De (persze tudom, hogy a pénz nagy támasz), de erre az ura mellett szüksége is van. Ezért írtam, hogy ő választotta ezt az életet.
Az pedig, hogy az ő nevére van iratva a vagyon egyrésze, az a fideszbirkákon kivül, épeszű embernek csak a függöny. Hiszen azon is átlát (aki akar), hogy a Mészáros lett a milliárdos. Az a Lölő, akiből két összetett mondat képtelen kijönni. Az asszony legalább iskolázott. És a régi ismerősök szerint még intelligens és okos is (talán már csak volt?). Csak rosszhelyre tette le a kanalat. És belátta, hogy onnan nincs esély a menekvésre.
lampa laz
@namihami: Ilyet is lehet róla feltételezni, de az élete alakulásáról neki kellene/kellett volna döntenie ha úgy érzi vagy azt látja, h az rossz irányba fordult. Pont azért, mert tanult inteligens, okos így saját lábán is meg tudott volna állni.
Egyszer majd, talán többet is megtudhatunk erről a 'szenvedélyesen gyüjtögető' családról.
Namely
@Eladott Ország: :DDDDDDDDDDDDDD
megjött az ügyeletes képfetisiszta, alpári, bolond nyugger is, aki azzal próbálja a szürke mindennapjait jobbá tenni, hogy hülyeségeket linkel, és hazudozik. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.