Az RTL Klub ma a Karmelita kolostor előtt kapta mikrofon végre Pintér Sándor belügyminisztert, de valószínűleg olyan reakciót kaptak tőle, amire nem számítottak -írja a 24.hu.

Pintér Sándor megfenyegette a Pegasusról érdeklődő újságírót
Fotó:Kovács Attila MTI/MTVA

A belügyminisztert ugyanis annyira megérintette a témáról való érdeklődés, hogy máris eljárást kezdett emlegetni a kérdező újságíró láttán.

A Nemzetbiztonsági Bizottság ülésére én elmentem, sajnálatos módon nem tudtam válaszolni, mindezekre a kérdésekre egyszer és mindenkorra szeretném jelezni, hogy csak ott vagyok hajlandó válaszolni, azért mert jogilag én megsértenék egy államtitkot. Na most, ha én megsérteném, akkor Ön mint felbujtót ezért felelősségre kellene vonni, mert engem egy államtitok megsértésére próbál rávenni. Tekintsünk el ettől a kérdéstől, úgy gondolom, végig kell gondolni, hogy lejátsszák-e ezt.

A szigorú Pintér után nem kevésbé volt sajátos a kissé határozatlannak tűnő honvédelmi miniszter, Benkő Tibor nyilatkozata, amely egyből egy ellentmondással nyitott.

Használhatták ezt a szoftvert más titkosszolgálatok Magyarországon? – hangzott az RTL Klub kérdése.

Nem tudom ezt most megmondani Önnek. Én biztos vagyok benne, hogy minden törvény szerint történik Magyarországon, ennek megvannak a felelősei. És biztos, hogy a törvény szerint járnak el

– válaszolta Benkő Tibor.

A miniszteri válasz ugyebár azért ellentmondásos, mert ha más titkosszolgálatok végeztek ilyen műveleteket Magyarországon az nyilván nem lehet törvényes, és bár ezt az eshetőséget Benkő nem zárta ki, mégis mindent törvényesnek titulált. Igaz, Benkő láthatólag sok információval nem rendelkezik az ügyről:

De más szolgálatok használhatták ezt a szoftvert Magyarországon, ha nem a kormány, vagy a kormány alá tartozó magyar szolgálatok?

Én nem tudom, milyen szolgálatra gondol.

Külföldi szolgálatokra.

Ezt nem tudom megmondani.

Forrás: 24.hu 
Címlapkép: Kovács Attila MTI/MTVA

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Mi sem természetesebb, hogy beperlik ezt a hólyagot ezért a fenyegetéséért ! Álljon már helyt egyszer az életben! Szóval, az újságíxó bujtogatta Önt ? És ezt a kijelentését se nagyon publikálj, mert ráfázhat ? És persze ezt is parancsra mondta ?
tudode
Nagy zűrzavar lehet a kolostor szerzetesének csapatánál, mert azt írta az újság, mindenféle körítés nélkül, hogy valaki a hunyó, mert 14 kormányfőt kukkoltatott valaki le, köztük olyan magyarokat, akiknek netán nem tetszett a frizurájuk:
.
----A franciák nagyon berágtak a Pegasus-botrány miatt
index.hu/kulfold/2021/07/29/a-franciak-nagyon-beragtak-a-pegasus-botrany-miatt/
.
propeller.hu/nagyvilag/3693162-franciak-nagyon-beragtak-pegasus-botrany-miatt
---------------------------
.
Úgy tűnik eEz a c soda/botrány nem három napig tart!!!.
ómió
Kérdéses, hogy itt az efftársi értetlenség, vagy a hazudozásvágy kulminált-e jobban.
Eladott Ország
@Pegero: Te csak a köztörvényes bűnöző és politikai bárca nélküli kurva román cigány ( migráns) gazdidat kényeztesd!
i.imgflip.com/4qp6rk.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.