Lássunk tisztán gyermekvédelem ügyében – ezzel kezdi bejegyzését Varga Judit. Aki szerint Brüsszel megtámadta Magyarországot. Nem először és valószínűleg nem is utoljára.

"Brüsszel megtámadta Magyarországot, offenzívát indított a gőzhenger" – Varga Judit minden eddiginél komolyabban ment neki Brüsszelnek és a baloldalnak
Kép:Facebook

Szerinte 2015-ben azért támadtak minket, mert megvédtük a határokat, most azért indítottak offenzívát mert meg akarjuk védeni gyermekeinket. Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert nem szeretnénk meghonosítani Magyarországon azt, ami Nyugaton már általános.

A gőzhenger kötelezettségszegési eljárás, jogállamisági jelentés, politikai fenyegetések és forrásokkal való zsarolás képében indult újra.

- írja.

A miniszter szerint az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga. Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós alapdokumentum szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált, a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeink számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek és nemátalakító kezeléseket tegyenek elérhetővé!

Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeinknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be és a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg!

- nyomatékosította.

Varga azt is elmondta, hogy valamennyi szülő a legjobbat akarja gyermekének, megvédve őket mindennemű veszélytől.

Azt persze Brüsszel és a baloldali buborék nem érti meg, hiszen nekik csak az a fontos, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ők fütyülnek

- emelte ki.

Van számukra egy rossz hírem: ebből a kottából mi nem játszunk

- zárta a bejegyzését.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Megvan az új téma az agyhalott fideSS-fanoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
volt egy sláger "hazudik a szemed az a gyönyörű ha valaki te vagy aki sose ..."
kissé felnőttem
Judit nem a ti feladatotok a népet táncoltatni nézz rá az életszinvonalra na nem a képviselőire az topon van meg a benzin hús gyümölcs zöldárú pénz meg a bányász béka seggétől mélyebben akkor amig a lakosság 65 % éhes addig még hazudhattok de már csak hetek kérdése aztán melegszik a harag is
csipetke
@Gauntlet: Láttam egy műsort igazi jogászokkal,nem ilyen vargajuci-félével,(már bizonyította néhányszor,hogy csak ugatja a szakmáját) és az összes kérdés,amiről orbán népszavazást akar,jogilag szabályozva van,ahogy te is írod. Az meg,hogy Brüsszel LMBTQ embereket küldene a magyar óvodákba-iskolákba,az egy ordas nagy hazugság,amit valószínűleg orbán,vagy valamelyik láncos kutyája talált ki,de a lényeg,hogy a fidesz-birka benyalja. Ilyen kérdés is van,talán nem tudom szó szerint idézni.- Akarja-e ön,hogy az óvodákban nemátalakító kezeléseket népszerűsítsenek? Hát pl erről csak annyit,hogy orbánnak qrvára elgurult a gyógyszere..
kulabombaafityiszre
Jucus mikor ismeri be,hogy férfiból átoperált nő.
kulabombaafityiszre
@Pegero: július 29., 00:56
Neked egybites csak a szád jár.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 20:49
Nem érek rá,ezért az idióta böfögésedre,akkor reflektálok amikor elolvasom.
Egyébkénet szégyelled az akkori írásodat,mert ha nem tök mindegy mikor válaszolok rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.