Kiborította Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselőt, hogy a Momentum-vezér Fekete-Győr András Facebook-posztban örült az úszó Milák Kristóf olimpiai aranyérmének.

Kiakadt és trágárkodott a fideszes képviselő, mert Fekete-Győr András örült Milák olimpiai aranyának
Fotó: Facebook/Budai Gyula

Ezt írta Budai: 

„az olimpia gyilkos pártocska elnöke, aki mindent megtett azért, hogy Budapest ne rendezhessen olimpiát, a Facebookon örvendezett a második magyar aranyérmek!”.

Budai szerint a kaméleon egy színtelen része a nagyvilágnak Fekete-Győrhöz képest, aki szerinte ugyanezt játszotta el a budapesti foci EB-n is.

„Mindenféle szarnak elmondta a magyar focit, majd ezek után ott páváskodott a Puskás Arénában a nemzeti válogatott mérkőzésein, és eljátszotta, hogy ő mekkora magyar drukker!” – írta a zsörtölődő fideszes képviselő, aztán hozzáteszi, hogy

„Fekete-Győr és pártja, a Momentum, és a teljes ellenzék zsigerből gyűlölik a magyar sportot!”.

Budai szerint Fekete-Győr csak eljátssza „a nagy magyart” Milák Kristóf aranyérme miatt.

„Na, elmentek a p.csába!”

– zárta magából kikelve a posztot.

Forrás: Telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Budai agyára ment a nagy hőség.
Azért, mert a Momentum arra gyűjtött aláírásokat, hogy Budapesten ne legyen olimpia, az még nem azt jelenti, hogy a Momentumosok ne szeretnék a magyar sportot, ne örüljenek egy magyar olimpiai aranynak.
Szándékosan hergelik a birka híveket, így én is csak azt tudom üzenni Budainak és a maffia társainak, amit ő üzen másoknak:
"„Na, elmentek a p.csába!”
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Budai agyára ment a nagy hőség.
Azért, mert a Momentum arra gyűjtött aláírásokat, hogy Budapesten ne legyen olimpia, az még nem azt jelenti, hogy a Momentumosok ne szeretnék a magyar sportot, ne örüljenek egy magyar olimpiai aranynak.
Szándékosan hergelik a birka híveket, így én is csak azt tudom üzenni Budainak és a maffia társainak, amit ő üzen másoknak:
"„Na, elmentek a p.csába!”
csak úgy....
ha a japánoknak lett volna egy fekete-györük,akkor nem baxarintottak volna rá anyagilag az olimpiára.
tudode
Ha cseben marad bölcsebb lene az, aki
.
---- Budai Gyula mérlege: 1434 ügy, ítélet nélkül
www.borsonline.hu/aktualis/budai-gyula-merlege-1434-ugy-itelet-nelkul/50016
----------------
.
Ennyi család életét keserítette meg az, aki elvégezte a párttirKÁRA helyett a piszkos melót!,
Nessy
@Pegero: Keresse fel elmeorvosát, gyógyszerészét! Bár a rosszindulat, és a gyűlölködés nem betegség.
Nessy
@Béla333: Nem adhatnak mást, csak mi lényegük!
csak úgy....
@Pegero: neked a seggedbe adták a drága szemedbe valót?
Nessy
@Pegero: Nem vagyok senki "drágasága"! Sajnos azt hiszem nem fogalmaz rosszul! Aki nem osztja a véleményét, az gyűlöli a magyarokat ön szerint. Bár ön a kirekesztő, sértő hangnemben író, mégis ön sértődik meg még a nem goromba válaszon is.És nem érti, miért kap időnként goromba választ!
Toller Béla
Mi tartja életben ezt a senkiházit ? Ezt a budait ? Ö nem nyert volna semmit sem az olimpián, még ha nálunk rendezték volna sem ! Nem épít, nincs kavicsa, nem takarít, nem őriz-véd, nem tervez...mi a fenét csinál, de tényleg ?
Dr. Proktor
@Béla333: "Na, elmentek a p.csába!”
Nagy igazság, minél előbb annál jobb... Konzervatívnak álcázott maffiózók!
ómió
Nem bírja a nihilistákat? Nem csodálom!
Eladott Ország
Egy picsaszájú volt MSZMP-s levitézlett katonai ügyésztől, aki csak vesztett minden ügyében, ennyit lehetett várni a dinnyezabáláson kívül. Megpróbálja helyettesíteni a "nemzet agyhalottját" , a kupakoskószát, a a teliszart búvárruha formájú férget a " nemzet legsötétebb butaságát", a tovaris polkovnyik-pofájú Rezsiszilárdot és a Hol-„segg”-lik-hol-„bűz”-lik, a „nemzet kicsike, új vérnyusziját” , de nagyon alulmúlja még ezeket is. Azokon legalább lehetett dühösen is, de röhögni is egy keveset, de ez a kis seggnyaló kerti törpe még ehhez is tehetségtelen.Budai olyan mint a kóbor áram. Tudom elvtársak, éberség van.
Macskaszem
Ó, az ártatlan ma született bárányka: "Képviselőségét megelőzően, a nevével fémjelzett ügyvédi iroda magánokirat-hamisítási ügybe keveredett (előnytelen földtulajdon-adás-vételi csereszerződés), mely színlelt szerződéseket Budai ellenjegyezte. Az ügyletek során több hektárnyi sóderkitermelésre alkalmas Csepel-szigeti földterületet játszottak ki idős emberektől, akik egy fillért sem láttak a bizniszből. A földvásárlást fiktív szerződésekkel papírozták le és mindegyiken rajta volt Dr. Budai Gyula szignója. Szerencséjére pont kormányváltáskor (MSZP-Fidesz) csapott volna le rá a törvény szigora, de a fideszes hatalomátvétel Polt Péter képében megmentette."
Hát ennyit a BudiGyusziról.
Nessy
@Macskaszem:Ezt kell meghálálnia egyre idiótább szövegeivel! Ha már pereket nyerni nem tudott!
kereső
@Macskaszem: Ezek a "szinlelt","fiktiv" szerződések/adás-vételi/, amelyeket ellenjegyzett az "ügyvéd úr"- az eladó fél /felek/halott volt.
Sámannus
Azért mert a te picsád csak az aranyozott budikhoz szokott, lehet más is érdekelt a magyar sportban. a te ellenszenved valószínű nem a szimpátiát kritizálja, hanem sport szervezetek kisajátítását félti másoktól. Be loptátok magatokat minden sportszervezetbe, mert kitömtétek mindegyik vezetését a saját embereitekkel. Az fáj neked csak a legjobban, ha buktok nagy ívben repültök onnan is b@zmeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.