Nagyon vágyhatott már a pozitív visszacsatolásra az igazságügyi miniszter, mert kitörő örömmel fogadta Peter Gauweiler, a bajor Keresztényszociális Unió politikusának véleménycikkét. 

Varga Judit végre talált valakit nyugaton, aki egyetért a homofób törvénnyel – „Lám-lám, vannak még, akik a józan ész talaján állnak”
Fotó: MTI/Mónus Márton

Lám-lám, vannak még, akik a józan ész talaján állnak

– kezdi legújabb posztják Varga Judit. 

Mióta a magyar parlament elfogadta a homofób változtatásokkal teletűzdelt pedofiltörvényt, nem igazán lehetett olyan véleményeket hallani nyugatról, amelyek támogatták volna az ötletet. Épp ellenkezőleg: több politikus és közéleti szereplő nyíltan elítélte az LMBTQ társadalom ilyen jellegű kirekesztését. Az igazságügyi miniszterünk azonban most talált valakit, aki végre egyetért a törvénnyel, és rögtön meg is ragadta az alkalmat, hogy üdvözölje a véleménycikket. 

A Magyarország ellen indított folyamatos és nemtelen támadások közepette felüdítő olyan véleményeket olvasni, amelyek hazánknak igazat adva mutatják be egy-egy tagállam vagy intézmény politikusainak képmutató magatartását

– írja. Majd arról is szót ejt, hogy pontosan milyen véleményről van szó:

Ezúttal Peter Gauweiler, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa világított rá véleménycikkében arra, hogy az Európai Unió, amely korábban a vita termékeny talaja volt, mára már csak az egyféle irányban gondolkodókat tűri meg és kirekeszti azokat, akik másképp gondolkodnak bizonyos kérdéseket illetően.

Gauweiler cikkében kiemeli, hogy a szülők gyermekeik szexuális nevelése iránti elsődleges joga a német belső jogban is elvitathatatlan. Erről persze „megfeledkezik” a liberális sajtó, ahogyan arról is, hogy a vita tárgyát képező szülői jog és szexuális nevelés közötti összefüggést Németországban is egyértelműen szabályozzák

– fogalmaz Varga. Végül még megragadta a lehetőséget, hogy odaszúrjon az Európai Uniónak:

Eközben az Uniónak, mintha szelektív hallása lenne: míg a nemzeti kisebbségek védelméért kiáltó kezdeményezéseket rendre elkaszálják, addig a magyar kormány családokért és a gyermekek védelméért tett intézkedései ellen célzott támadást indítanak.

Fotó: MTI/Mónus Márton

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Menj a konyhába vagy leginkább a pichába.
simmering73
Ezen a képen úgy tűnik mintha valaki megkócolta volna a művésznőt.
kereső
Pegasus! Erről ha lehetne valami frappánsat művésző!
Dr. Proktor
Peter Gauweiler nyilván nem olvasta el a törvényt, csak küldtek neki egy plakátot! :-)
ómió
Azért mutatóban még nyugaton is vannak, akiket nem fertőzött meg az anarcholiburnyák "píszí"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.