Bármennyire is jó ötlet volt honfoglaló eleinktől 1100 évvel ezelőtt a Kárpát-medencében letelepedni, az elkerülhetetlen jövő nem sok jót tartogat az itt élő embereknek a friss kutatások szerint.ones szerint a lecke, hogy az egyes nemzeteknek a kutatók szerint muszáj az ellenálló képességüket erősíteniük. Ez azt jelenti, hogy nem szabad teljesen felülniük az olcsóbb árakat kínáló globalizációs vonatra, hanem a létfontosságú szektorokban lehetőleg az országon belül is ki kell alakítani a termelést. Ellenkező esetben, egy esetleges világméretű összeomlás bekövetkeztekor, az ország felkészültebb lesz.

(Forrás: blikk.hu, magyar1 által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A sok rohadt milliárdos tönkretette a bolygót. Szaporodik az ember mint a nyúl. Azt is meg kellene akadályozni. Nem úgy, hogy vírust küldenek hanem a születésszabályozással. Ne lehessen minden hülyének sok-sok gyereke, csak aki normálisan fel tudja nevelni. Nem csak pénz kérdése ez.
csak úgy....
@magyar1: szerinted te a gyermekvállalásban manapság megütnéd a "normális" szintet? -akartam is mondani,hogy egy gyereket nem csak etetni kell! míg lölö a milliárdos ...,miért foglalkozol a külföldi,már 100 éve milliárdosokkal,mikor orbánék kitermeltek nektek 10 év alatt párat?
a bolygót a háborúskodó,pénz és hatalom éhes diktátorok tették tönkre és teszik továbbra is,akik embereket gyilkoltatnak emberekkel.
durbincs
@csak húgy...: Azt maga + hivatalos Diesel autó levizelő lesz ? ennél a Geri Pukkancsnál ? 52.vizelő tanácsadó?státuszba ?
csak 5IQ-s ? azt ezt a @magyar1: -t is vizeli ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.