Mindkét ellenzéki politikus válaszolt Deutsch Tamás mai videójára, amelyben azt ígérte, a Fidesz az OLAF-hoz fog fordulni Cseh Katalin ügyében – szúrta ki az inforstart.hu.

Nem hagyják magukat: Cseh Katalin és Hadházy Ákos is beleállt Deutsch vádaskodásába
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Deutsch Tamás ma jelentette be, hogy a Fidesz Cseh Katalin és céghálója ügyében az OLAF-hoz fordul. A Momentum EP-képviselője közleményt adott ki az ügyben.

Van abban valami megmosolyogtató, amikor a Fidesz emleget OLAF-vizsgálatot, már csak azért is, mert az elmúlt években pont a Fidesz volt az, aki mindent megtett, hogy ellehetetlenítse az uniós ellenőrzéseket. De legalább most beszélhetnek a fideszesek az OLAF munkatársaival Tiborcz Istvánról, az Elios-ügyről és a többi, kormányközeli visszaélésről

– olvasható a közleményben.

Mindenki tudja, miért támad most a Fidesz és propagandamédiája. Azért, mert elértük, hogy mostantól nem tudnak nyakló nélkül lopni az uniós forrásokból. Ez fáj nekik, ezért kezdtek minden alapot nélkülöző lejáratási kísérletbe.

Ebben az országban pontosan ismert mindenki előtt, hogy kik lettek milliárdosok EU-s pénzek lenyúlásából – és ez nem én vagyok, hanem Mészáros Lőrinc és társai. Természetesen állok minden vizsgálat elé, hiszen pontosan tudom: a propaganda vádjai minden alapot nélkülöznek. 

– írja Cseh. 

De nemcsak ő reagált Deutsch szavaira, hanem Hadházy is, ami nem meglepő, miután az egész videó egy „Hová tűnt Hadházy Ákos?” felkiáltással kezdődik. A független képviselő egy Facebook-posztban írta le a véleményét.

Az ügyben felvettem a kapcsolatot a képviselőnővel, aki az általa korábban vezetett cég képviselőivel is összekapcsolt. Nagy megelégedésemre nem azt mondták, mint Müller Cecília, hogy a járvány miatt majd 90 nap múlva írásban válaszolnak. Ellenkezőleg: sok kérdésemre azonnal válaszoltak illetve részletes kérdéseimre rövidesen válaszolni fognak, és az általam kért dokumentumokat meg fogják küldeni

– írja Facebook-posztjában.

Szerinte jól teszi a Fidesz, hogy az OLAF-hoz (Európai Csalás Elleni Hivatalhoz) fordul, de megtehetné abban a 200 ügyben is, amit ő tárt föl. Majd arra figyelmeztet, hogy a kormánypárt akkor nem tartotta kompetens szervezetnek az OLAF-ot, amikor az Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István ügyében járt el – írja az infostart.hu.

Nagyon remélem, ha önök szerint itt valóban hatalmas csalás történt, akkor bűnbánóan lemond Varga miniszter, akinek irányítása alatt áll az EU-pénzek elköltését ellenőrző EUTAF (Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság ) és Palkovics miniszter, aki az innovációs pénzek felhasználásának felelőse. Hiszen ebben az esetben – a mese szerint – egy álarcos idegen találta meg a nagy bűnt, nem pedig a kormány sok-sok ezer fős ellenőrző hatósága. Egy miniszternek pedig felelősséget kell vállalnia az apparátus ekkora hibáiért.

– írja.

Forrás: infostart.hu
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A fidess az olaf-hoz fordul. Ez a hónap vicce.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A fidess az olaf-hoz fordul. Ez a hónap vicce.
namihami
Tomi, (ismét) sz@rba haraptál. És már sokadszorra. Neked ez már rutinfeladat.
rokker33
Beszarás!A bűnöző megy a rendőrségre/ hatóságokhoz feljelentést tenni xD Mi lesz még itt? Kokós Tomi nem szív többet vagy Orbán befejezi a hazudozást! Hát komolyan össze szarom magam mindjárt xD
FL4K
Ez hatalmas öngól lesz!
Kezdenek össze-, megzavarodni és emiatt, a napi rágalmazási kvóta megléte miatt nem számolnak a következményekkel.
Márpedig lesznek következmények!

Az a világ, amiben mindig minden mocskosságot megúsztak, véget ért !!!
FL4K
Aki ma fideszes, az már orbánista.
A Fidesz, már csak a nevében létezik - mindent megerőszakoltak - ami valaha volt, ami lehetett volna - újra és újra és újra... és újra a Fidesz mostanra megmaradt vezető emberei.

Orbánizmus van Magyarországon - ezek a köztörvényes politikusbűnöző gecik visszajuttattak minket oda, ahonnan elindultunk.
Nagyobb rendszerváltoz(tat)ásra lesz szükség Orbán 12 éves dúlása után (aki a szabadsággal élve felvirágoztathatta volna Magyarországot, de ehelyett a szabadsággal visszaélve romba döntötte), mint Kádár 33 éves "uralma" után (azért az idézőjel, mert Kádár nyomás alatt (!) megakadályozta az oroszok teljes térnyerését és ezzel lehetővé tette a "legvidámabb barakk" életérzését elnyomás alatt) !!!
tudode
Mit lehet erre reagálni?
.
Azt, hogy orbitgális hiba volt az ország politikai szinpadára engedni azokat az élettapasztalat nélküli, Bibó-kollégistákat, akik jogismereteiket a jog kijátszására használják fel, elterelve erről a figyelmet ellenfeleik lejáratásával, amelynek ekladáns példájánál döbbentem rá, amikor a Kónya-Orbán vita azzal kezdődött, az évtizedek után szándékosan felkerült videón, hogy KÓNYA IMRE a GYÜLÖLET KARMESTERE:
.
---Kónya-Orbán vita
www.youtube.com/watch?v=RhjQgIXa-Mc
.
Orbán szerint Kónya Imre a gyűlölet karmestere!!!
---------------------------
.
Amelynek előszele volt már a kerekasztalnál amikor fiatal demokraták titKÁRA úgy nyilatkozott. hogy
.
-- ha tárgyalhatna az ellenérdekű féllel valahogy azt mondta volna, hogy: IDEFIGYELJETEK GYEREKEK HA NEM ÍRJÁTOK ALÁ VÉGETEK VAN!!!
.
----- Az Ellenzéki Kerekasztal története 1/17
www.youtube.com/watch?v=VIDnK4bQNnc
-----------------------
.
És a nemzet méregezett egere nem árul/t zsákbamacskát, mert megmondta: NE FIGYELJENEK ARRA AMIT MONDOK, HANEM ARRA AMIT TESZEK::
.
---- Orbán Viktor: Ne figyeljenek oda arra amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok!
www.youtube.com/watch?v=jM-CDKO4EOM
-----------------------
.
Arra takéb még a világtörténelemben nem volt példa, hogy madárléptekkel bármely csoportosulás elérte volna azt, hogy ÖVÉK AZ ORSZÁG, saját szájukíze szerint épithetgetik, rombolhatják, átejtve egy egész országot a palánkon!
.
Nincs hova hátrálni azok után, hogy az az orgánum is, amely 2006-ban megb űnhödte már a múltat, s jövendőt, a mai híradásban Cseh Katalin az egyik médiuma, az éterben ugyanazt mantRÁZVA, mint amelyet Deutsch Tamás!
.
Megérdemli a sorsát az az ország, amelyet elfoglalhatta ez a gyülekezet Bibó fia szerint

-----.„Nem erkölcstelenek. Erkölcs nélküliek” – Bibó István Magyarország mai vezetőiről
www.valaszonline.hu/2021/07/20/bibo-istvan-interju/
.
Ámen!!!
Toller Béla
Szinte semmit sem lehet konkréten tudni, de az mindenképpen elgondolkodtató, hogy egy ennyire elfideszesedett K+F oszágban hogyan tudott majd tíz éven át csalni-lopni egy momentumos képviselő rokonsága ? Itt valami nagyon nem stimmelhet ...Most, hogy deutsch is megjelent, szinte biztosan hazudnak ...
Dr. Proktor
Ne csak Cseh Katalin ügyét vizsgálják ki, mivel egyik oldalon se legyenek törvény és szabályszegések, hanem a sok csókosét is, Mészárostól kezdve Tiborczig, valamint az off-shor-os gyanúsan gazdagodókét...
ómió
Mi történt, efftársak!? Nem lehet mindent a "Lölőre" hazudni? Még Botmixer efftársnőék is"kaszáltak"?
Dr. Proktor
@ómió: Te tudod mi az hogy nagyságrend?
ómió
@Dr. Proktor: Efftársilag az a "nehány milliárd", ugye, már bakfitty?
ómió
@Shikari: Az a fajta, amelyik EU-s pénzre pályázik és nyer, a hazai olimpia megrendezését támogatandó, miközben két lábbal gáncsolja magát az olimpiát! A "bolsevik etika" szerint!
Sámannus
Tumpika a szaros gatyájában feszít amit fordítva húzott magára. DDDD(Csattog a farkam a röhögéstől)
Dr. Proktor
ómió, dzrboncs és Shikari kollégák! Vegyétek már le a szemellenzőt, az a lovaknak jobban áll... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.