A napokban 5,2 millió eurós kártérítést (kamatokkal és perköltségekkel együtt 10 millió eurót) hagyott jóvá a Világbank Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központja (ICSID) a portugál torta- és kekszgyártó Dan Cake javára Magyarország ellen, elutasítva a magyar állam megsemmisítés iránti kérelmét – számolt be a Telex. Az ügy még 2006-ban kezdődött, és hasonlóan végződött, mint a Sodexonál.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A maffiakormány nem a rohadtmocskos multiktól vette el a pofátlan extraprofitot, hanem újraosztotta a piacot. Olyan szabályozást léptetett életbe, ami lehetetlen helyzetbe hozta a versenytársakat, így a három utalványkibocsátó cégből egyet bedöntött, kettőt majdnem. Tette ezt úgy, hogy a Magyarország által elfogadott, aláírt uniós joggal semmi módon nem egyező lépésekről első pillanattól fogva pontosan tudta, hogy per lesz belőle és azt a pert Magyarország el fogja veszíteni. Az Unió több ízben felszólította Magyarországot a hatályos rendelkezések betartására, de Orbánék erre igen nagy ívben tettek.
Eladott Ország
"Soros György mármegint megtámadta hazánkat, mert el akarja venni tőlünk az édesvizet, az erőspistát és a sóskát, aztán megerőszakol mindenkit, még a szürkemarhákat is. Eddig összesen 23 milliárd forintot ítélt meg a bíróság a Sodexo nevű cégnek, amiért a szabadságharcos magyar kormány egy laza csuklómozdulattal kiszorította őket az utalványpiacról a bözsiuti kedvéért. Ami azóta (mármint az Erzsébet utalvány) megszűnt, de oda se neki. Tehát ez most 23 milliárd forint, de ebben az esetben még lehet fellebbezni. Már van jogerős ítélet egy másik utalványos cég esetében, ott 7 milliárd forintunk bánta a szabadságharcot. Ez így együtt harminc milliárd. Mondom kéményen csodálkozó szaknyelven: harmincezer családi ház komplett fűtéscseréje. Vagy pedig az összes minimálnyugdíjon tengődő nyugdíjának megduplázása majdnem két teljes éven át. Nem számolom át sem lélegeztetőgépre, sem tűzálló tűzoltóruhára, sem ágyra a gyerekük mellett a kórházban éjszakázó szülők számára, sem semmi másra. Csak annyit jegyzek meg, hogy ezt mi fizetjük. Nem az állam – az állam én vagyok, mondta az állam és azzal a lendülettel leszakadt -, hanem mi, közösen."
Eladott Ország
Mi, mindig harcolunk, mint a Don Quijote! Kb azzal az eredménnyel is! Ennyi vesztes háborút nehéz összehozni. Neki sikerült.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/118769583_937088630104378_7765299988362333468_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=QBDlHc4HF_EAX-vB0Nv&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=7ed7cbbc19fb67a6af42b4aace5c3734&oe=612ABD2D
EZ EGY NULLA ERKÖLCSTELEN EMBER! MEGBUKOTT, AKI SAJÁT NÉPÉT MEGLOPJA KORRUPTAN ILYEN MAGAS BEOSZTÁSBAN, ANNAK AZONNAL TÁVOZNIA KELL A KÖZÉLETBŐL!
Az alaptétel kimaradt: harc az értelem ellen!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.