Az egész azzal kezdődött, hogy a hétszeres Forma-1-világbajnoknak a magyarországi homofób törvény sem kerülte el a figyelmét, így fel is szólalt ellene.

Hamilton az új Soros? Varga Judit után Németh Szilárd is kiosztotta a hétszeres Forma-1-világbajnokot

Utána persze azonnal Varga Judit is beoltotta Lewis Hamiltont.

Javaslom Lewis Hamiltonnak is, hogy mielőtt butaságokat állít, olvassa el a magyar gyermekvédelmi törvényt. A cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA 1-es pilóta pedig az autóversenyzésnél

- üzente neki.

Most Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője is megszólalt az ügyben, amikor Verstappen elmondta véleményét az országról. 

Évente általában 2-3 alkalommal, ha tehetem eljövök Budapestre, mert ez egy gyönyörű város, szép épületekkel, amiket érdemes megnézni. A magyar emberek imádják a versenyzést, igazi szenvedéllyel szurkolnak. Kemény itt versenyezni, de ezt akkor értettem meg igazán, amikor először kipróbáltam... A gulyáslevest pedig nagyon szeretem, sosem maradhat ki, ha Magyarországon vagyok

- nyilatkozta a pilóta.

Míg az előbbi LMBTQ-s propagandistaként, valótlanságot állítva, a holland pilóta európai úriemberként, tisztelettel nyilatkozott vendéglátójáról, Magyarországról: Hajrá, Verstappen! Hajrá, Magyarország!

- tette hozzá a rezsibiztos.

Bár, azt érdemes megjegyezni, hogy Hamilton nem az országról, csak annak politikai vezetéséről tett megjegyzést, de úgy néz ki, ezt ők már nem értették.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Sehogy. De így választás előtt elindult a verseny, ki tud nagyobb szamárságot mondani! Aki sértőbb és gorombább bonusz pontot kap!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Horizont: Sehogy. De így választás előtt elindult a verseny, ki tud nagyobb szamárságot mondani! Aki sértőbb és gorombább bonusz pontot kap!
Nessy
@Shikari: Sok jelzőt lehet Hamiltonra mondani, de buzinak nem nevezhető.
vacsi
@Horizont: Mindegy, hogy néz ki, de ő magyar - a magyar dolgokhoz lényegesen több köze van, mint ennek a külföldinek - még ha autóversenyző is. Ez egyébként nem érdem!
simmering73
"A cipész maradjon a kaptafánál". Mi is ezt mondjuk a művésznőnek. Inkább hegedüljön, a politikát meg hagyja másra. Rezsi huszár is inkább a bográcsnál okoskodjon, mert leég a pacal.
Klubtag
Úgy-e nem gondolja senki, hogy ennek a gusztustalan senkiházinak a megszólalásával törődni kéne, na pláne, hogy figyelembe is kéne venni...sorolódjon akárhova - a fidesz-trágyalé kategóriába, vagy az antikultúra képviselőjeként,
Németh Szilárd - na ne má...
Sámannus
Az a jó csak ebben az ügyben, hogy a kotmányozók nem erre számítottak.Fog még a szar a nyakukba, és a szájukba is folyni, amikor Szájer kerül a fidesz élére. Nem sok kell ehhez, csak némi beismerése a valóságnak s fidesz itt is vezetőszerepet szerez hamarosan. Még ma sem tudjuk miért főzték a birkafejeket, talán odabent történtek miatt kell mindig a ködösítés. Kizárt, hogy Szájer egyedül ungabungázott a fidesz orgiákon.
vacsi
@Horizont: Mondjuk, a fideszhez semmi közöm - én csak a saját véleményemet írom le.
vacsi
@Horizont: Azért bizonyára találkoztál már a negatív véleményemmel is - de valóban, a lehetőségek közül Orbánt tartom a legjobbnak.
yazo64
Még jó hogy nem vágta Hamilton fejéhez felmenői gyapotszedő múltját... de ezeknél ami késik, nem múlik...
Nessy
@Shikari: Mert nem az! Vagy most már, aki nem tetszik, az buzi?Na, ez már nem az én világom! Meghagyom a fenemód keresztényjobboldalinépnemzeti híveknek.
Nessy
@Horizont: Azok a milliós fizetésükért nem nyilvánítanak véleményt! A hétszeres világbajnok nem Orbántól kapja a fizetését. Úgy mellékesen Vettel nem "nigger", német!
Nessy
@Shikari: Egy halk kérdés. Vettel "fehér nigger"?
ómió
Áááá! Ő Gyuri gazdinak max. a samesze lehet!
Nessy
@Shikari: Lehet utálni, de vezetni tud! A világbajnoksághoz kevés a jó autó, tehetség is kell! És itt nincs sem pártállás, sem nemi identitás, sem bőrszín.
Szevasztok
eddig bizonytalan volztam de hála ennek a küszürüs majomnak, mostmár bizti Klárika.
csak úgy....
@Shikari: ha erös lennél ,akkor melózni járnál te hazúg ingyenélö!
volvós
Judit/ Szilárd a magyar észkombájn...a sötét agyatlanko...
esperanza
@simmering73: " . Inkább hegedüljön" Inkabb ne! (En mint hegedumuvesz mondom.)
esperanza
@esperanza: Igaz, nem kotelezo hallgatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.