Deutschot egy fél nappal előzte meg Varga Judit, illetve pár órával maradt csupán le Német Szilárd mögött. Ugyanis mind a ketten keményen beleálltak Hamiltonba.

Deutsch Tamás is kiosztotta Hamiltont – "Van világbajnoki győzelme, lovagi címe, van szivárványos véleménye, nincs gyermeke. Ennyi."
Kép: Facebook

Varga Judit azt üzente neki, hogy ne szóljon bele a magyar belügyekbe, utána Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője is megszólalt az ügyben, amikor Verstappen elmondta véleményét az országról. 

Lewis Hamiltonnak van 7 világbajnoki győzelme, van lovagi címe, van szivárványos véleménye, nincs viszont még gyermeke. Ennyi.

- szűrte le a konklúziót a Facebook oldalán Deutsch Tamás. Mint látszik, ő sem akart lemaradni a többiek mögött.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
A fényképről üvölt hogy az illető erős narkós!!!Az ilyen meg jobb, ha kussol!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
A fényképről üvölt hogy az illető erős narkós!!!Az ilyen meg jobb, ha kussol!
simmering73
Előkerült ez az előember is. A kép tanúsága szerint megvonási tünetei vannak.
jesz
úúúúú...pont ilyen izzadt fejjel kritizál? ajaj...az a másik fontos ember képe sem jobb...már majdnem megsajnáltam Hamiltont..mondom majdnem..
Nessy
Tompika! Te tudod egyáltalán hol, hány gyereked van? Nevelted valamelyiket is? Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
justhpeter
Viszont Hamiltonnak esze is van, ami az emlegetett magyaroknak nincs.
RonaGyuri
Tudjuk Tompika neked viszont van bőven, úton útfélen rohangálnak a zabi lurkók tőled! =))
Emmersson71
Neked hány luvnyától van kölköd? Nyálkahártyád hogy van?
Macskaszem
Hamilton még fiatal ember, akárhány gyereke lehet. De ha sose lesz, attól véleménye még bármikor, bármiről lehet. Neki nem tudjátok befogni a száját senkiháziak!
Clavigo
Hát vazzze...igazán büszkék lehetünk " nagyjainkra "...
kereső
Neked nincs világbajnoki cimed, nem vagy lovag- még kóbor sem- viszont úton-útfélen vannak gyermekeid, mert beleszórtad őket a nagy magyar pusztába. Hány van, tudod egyáltalán?
Emmersson71
Dajcs Tompika már azelőtt senki volt, hogy valakivé segítették.
tudode
Bu bá bú te vagy az a nagyszájú!!
.
Ovis az, aki azonnal rápattog azokra akik kritizálni merik azt a párttitKÁRUKAT, akit a kutya sem választott meg, sőt szintén jogÁSZként párttársa adta át megbízó levelét
.
----- Dr. Áder János kormányalakításra kérte fel Orbán Viktort
www.youtube.com/watch?v=mC5K5PCKNQU
.
Mindezt az után, hogy bazi nagy öngólt rugott magának közjogi értelemben a III. Magyar Köztársaság alkotmányának kukába hányásával, befejezve a sehova nem vezető diktatóráját.
.
----- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1280s
--------------------------
..
Nem más, mint az alapítók egyikének válaszra sem méltatta a nyilt levelét az, akinek megkegyelmezett párttársa és elfoglalhatta a Sándor palotát - kéz kezdet mos alapon
.
----- „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
----------------------------
.
Pedig ha megbeczülte volna a miindenre ható nem lennének rosszúl tőle millióan, amikor napota megjelenik, hallatja a szirénhangját, hogy itt vagyok még, a 4 év kiudvarlása után még 20 évig rontom az ország levegőjét, aKÁR képvisLŐként is!
--------------------
.
Eljött az ideje mérlegre tenni annak az "áldásos" tevékenysxégét aki négyszer VESZTETT, NÉGYSZER nyert, mint párttitkár mennyit használt/ártott országlása alatt saját országának!
RonaGyuri
Nem Tomika nem van neki, hanem megdolgozott érte (elérte illetve megérdemelte), amit te nem értesz mert soha semmiért sem kellett megdolgoznod! =))
Sámannus
Mert a te csonka családban felnevelkedő hányatott életű gyermekeid nagyon bütték terád, mert a farkadra húzod te álszent muszlim a kendermagost is ha engedné.Igazi körösztvélyi család a tiéd is. Sugárban hány tőled aki meglát.
koszpeko
@durbincs: Pedofília miatt 2 év 6 hónap börtönre ítélték Simon Róbert győri fideszes képviselő egykori titkárát, Sz. Balázst, aki a baseballsapkájába rejtett kamerával filmezett kislányokat a győri Aranypart strandon, számolt be a tárgyalásról az ugytudjuk.hu.

Sz. Balázs a győri Fidesz oszlopos tagja volt, akit tavaly nyáron lebuktattak az Aranyparton a sapkájába rejtett kamerával, később pedig pedofil felvételeket találtak nála. Sz. Balázs nemcsak a fideszes Simon Róbert Balázs parlamenti alkalmazottjaként dolgozott, de a város kulturális bizottságában is helyet kapott.
Gyurka80
@silber13: A libbantak nem véletlenül mutatják ezt a képet .Még 20 év múlva is ezt fogják, hogy az ilyen lütyők mint te ezen rugózzanak.A kokós maszopost újpesten láttad?
gina
Juj ez fáj ettől a mocskos bozontos alja cigánytól jobb lenne ha kussolna, undoritó féreg
gina
Muzsikálj inkább, undritó zsiros sötét elme, neked van gyereked?? biztos nem tőled mocskos idióta ////
kishonda
Az egér oktatja az elefántot, de ez a kretén még egérnek is kevés.
silber13
@Gyurka80: Van ám másik is, nem is egy!:-)))))))
ómió
Végtére is, mindene még őnéki se lehet...!
teuton57
@Gyurka80: Szerinted ki van a kepen, nem a kokos? Nincs photoshoppolva, mint a szelsöjobbosok szoktak az ellenzekiek kepeit eltprzitani, akkor pedig mi a problemad? Ja, en tudom, nem tudsz olvasni! Itt ugyanis azt reklamalja a kokos, hogy Hamiltonnak -meg- nincs gyereke. Bezzeg neki van, inenn-onann is, meg a hazassaga alatt is a titkarnöjetöl. Ezt hivjak ugye kereszteny fideszes erkölcsnek! Ja, ö zsido, ra akkor az erkölcs nem vonatkozik...
Gyurka80
@teuton57: Hamilton versenyezzen és ne szóljon a dolgunkba! Érdekes hogy a libsiknek mikrontól merkel nyanyáig nincs gyerekük!
istván irén
az a baj hogy neked van ,mert ebből a fajtából az 1 is túl sok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.