Nagy hírt jelentett ma be Facebook oldalán Szijjártó Péter külügyminiszter.

Szijjártó nagyön örül – hazaengedték a német rendőröket dobáló, drogot fogyasztó, neonáci magyar fociultrát

A hármas sípszó után 5 héttel, végre minden magyar állampolgár itthon van

- írta a videóhoz. Amelyben azt is elmondta, hogy nekik az elmúlt öt hétben is volt még munkájuk bőven a következményekkel.

Több magyar állampolgár is a német rendvédelmi szervek idézőjeles vendégszeretetét élvezhette a mérkőzés után, egy magyar állampolgár előzetes letartóztatásba is került. Jó hír, hogy a mai napon ő is szabadlábra került, elhagyhatta Németországot, és hazajöhet, hogy ügyének további folytatását már itthonról követhesse figyelemmel. Örülünk neki, hogy a hármas sípszó után körülbelül öt héttel minden magyar állampolgárnak ez a mérkőzés véget ért”

- mondta a külügyminiszter.

A müncheni ügyészség öt magyar szurkoló ellen emelt vádat alkotmányellenes szervezetek szimbólumainak használata miatt. Négy embert náci karlendítés miatt kapcsoltak le, egyikükön pedig egy úgynevezett szárnyas odal-rúna tetoválás volt látható, ami a náci katonai szervezet, az SS egyik egységének szimbóluma volt.

Leghosszabb ideig azt a férfit tartották fogva, aki az ügyészség szerint palackkal dobott meg egy rendőrt az Allianz Arénában, és marihuánát is találtak nála.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Remélem orbán fogadja a Karmelitában.
gina
Mocskos szégyene a világnak és ezek mellett kiállsz te agyhalott hitler utánzat, külügyminiszter??? nem--- egy ócska elmebeteg hazug tolvaj vizfejü, látszik a jó társasága
nezelodo
@gina: Ne háborogj, a Horn is hazahozatta a Prágában vitézkedő szobormászó piás-drogos liberálisokat. Már akkor is másoknak akarták elvinni a demokráciát, de csak a delíriumot tudták.
namihami
Megint teljes az Orbán kommandó létszáma. Megszünt a Karmelitában és a Lendvayban a hiányérzet.
Most megszólalhatnak a harangok és a ""térdrecsuhások"" elrebeghetik a hálaimát.
rokker33
Mocskos buzivédő németek. Szegény Hitler ettől akarta óvni a világot!Most meg már minden a buzikról szól.Jó hogy a fiúkat hazaengedték,hisz jogtalanul voltak bezárva!
ómió
Nem csoda! "Germánék" ma már csak az aberrált és anarchista jelképeket favorizálják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.