Több a megbetegedés és nő az örökítőanyag koncentrációja a szennyvízben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Látszik, hogy még életedben nem láttál bárányhimlős gyereket szövődményekkel kórházban feküdni. A másik meg az, ha van lehetőség védelemre, mi a fasznak tegyük ki őket a betegségnek? Nem véletlen lett kötelező ma már. Én még akkor beadattam mindnek, amikor fizetős volt, és láss csodát, amikor járvány volt és a fél osztály szenvedett, ők nem. A delta pedig nem válogat, de nem probléma, hétfőn az én gyerekeim már be lesznek oltva az első Pfizerrel, ahol meg súlyos beteg lesz a gyerek iskolakezdés után ott rágja a kefét a szülő aki hagyta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Pálinkás Pál: Mindenki meghal, még talán te is! Csak nem mindegy, mikor, és hogyan! Amint @division: írja! Tudod, ha valaki unalmában kekeckedik, vagy nem akar tudomást venni a valóságról, nincs miről beszélni. Meg kell hagyni a delikvenst a saját világában, és kevesebb baj van vele! Csak nálad az a gond, hogy közveszélyes elveket hirdetsz.
Pálinkás Pál
@Nessy: mi a közveszélyes?...oltva vagy...senkit nem bíztatok az oltás ellen...sőt...inkább javaslom, csak utána fogjátok be..ami azt illeti meghalhatok...de biztos nem a covidba...mert abba nem lehet..csak a szövődményeibe...és itt lép be az immunrendszer...ami nekem erős...ennyi...ne cseszegessetek, egyikőtökhöz sem szóltam, ti kezditek mindig, lehet elfelejteni..
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: nos..eléggé sokat " éltem "...így valóban nehéz..
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Rendőröket vernek, gyújtogatnak a védettségi kártya ellen tüntetők Párizsban
Pálinkás Pál
@division: Rendőröket vernek, gyújtogatnak a védettségi kártya ellen tüntetők Párizsban ...ez hiányzott nektek?...
division
@Pálinkás Pál: Franciaország mindig is erről volt híres, tudod, már a jakobinusok is, Napóleon is ezt csinálta, forradalom ezerrel:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.