Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Tóth Péter jobbikos jelölt mellett kampányolt az előválasztásra Szegeden – írja a Magyar Nemzet.

Kocsis Máté: "Gratulálok! Erre értette Gyurcsány, amikor a parlamentben azt mondta, hogy nem lesz kegyelem?"
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ez azért is figyelemre méltó, mert Tóth Péter személyében egy bizonyíthatóan rasszista, súlyosan kirekesztő elveket valló nácit támogat a szivárványkoalíció vezetője

- írja a lap.

24.hu 2014-es összefoglaló cikkéből kiderül, hogy Tóth Péter közösségi oldalán megosztott bejegyzéseiben előszeretettel használt posztjaiban „nácik által is használt fogalmakat”.

Tóth Péter közösségi oldalán megosztott fotóhoz azt írta:

GYURCSÁNY FERENCCEL EGY PULT MÖGÖTT

Köszönöm a szegedi baloldali szavazók bizalmát és Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnökének támogatását. Együtt, összefogással legyőzzük az Orbán-rezsimet Szegeden és a Homokhátságon is!

Kocsis Máté közösségi oldalára írt bejegyzésben tette közzé véleményét:

Gratulálok! Egyebek mellett fajvédelmet és a cigányság visszaszorítását ígérte Gyurcsányék szegedi jelöltje.

A “judapestezős”, “tetűcsúzdázós” borsodi jelölt Bíró László után ez már nem csak valami baki lehet, hanem egy koncepció része. Fajvédelem, a cigányság visszaszorítása és a “kampósorrú csürhe” elleni fellépés – ez a program. Lehet, hogy erre értette Gyurcsány, amikor a parlamentben azt mondta, hogy nem lesz kegyelem?

Forrás: Facebook, magyarnemzet.hu
Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mátéka, lehet, hogy van igazság is az állításaidban, de arra semmi esélyük nincs, hogy annyi maffiózót össze tudjanak gyűjteni maguk köré, amennyi a fideszben van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A Lungo Drom ismét Farkas Flóriánt választotta meg az Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség elnökének, méghozzá ellenszavazat és tartózkodás nélkül, öt évre. A döntés talán nem annyira meglepő, hiszen tudni lehet, hogy milyen befolyással rendelkezik Farkas, de azért azon csak nevetni lehet, ami a közleményben a megválasztással kapcsolatban szerepel. A közlemény szerint a magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtése elsődleges eszközének továbbra is a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekintik. Csak kérdezném, ez a felzárkóztatási program eddig milyen sikerekkel járt?! A híd a munka világába rémlik még valakinek?! Mi is az ORÖ-ban fogunk büntetlenül lopni. Minek tanulni?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/135143389_111404470852004_6997158632265113641_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=86IfGpnhKTMAX9y7kD-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8a5b2e7f794dd996efd9775ed7099160&oe=6129E10F
rokker33
@Nessy: Azokat akiket felsoroltál élve égetném el lassú lángon kb 60 80 fokon szép lassan szénné égetném őket közben 20 % os ecetet locsolnék az égett sebes bőrre, hogy érezzék a törődést!
troll6
@nezelodo: Az a kár, hogy nem fognak össze!!!
istván irén
még jó ,hogy a fidesz nem kirekesztő nem rasszista nem gyűlölködő /ez irónia/
tudode
Na! Ez a fiatalember is jobban tette volna ha marad polgármesternek, mint lejáratni magát azzal, aki nem a pártitKÁR kedvére nyomda a sódert, az a sors vár/hat rá mint Simicskára, Lázárra, Illés Zoltánra, és a többiekre!
.
Nem kell ahhoz nagy ész/különbség tétel milyen hitvallással indúlt neki a karmajtszró az országlásnak, nagy O-val meg kis o-val
.
----- Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
------------------------
.
Aki nem látja/érzékeli, az vegyen magának a tisztánlátás céljából VIRTUÁLIS MULTIFOKÁLIS KUKKANTÓT, talán ezzel átlátja, hogy nincs olyan szeglete az országnak, amelyet nem súlyt VÁLSÁG, a tagország feladatkörébe tartozó minden alágazat!
.
Erre képeSs a FASZA GYEREK!
.
Szoptatás kérdése! Gyurcsxány Ferencnek meg van minden oka ahhoz, hogy ÁRNYÉKKÉNT KÖVESSE örök ellenségét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.