A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az egészségügy mindennapi hőseit a Hősök terére várta szombaton. Óriási tömeg gyűlt össze, minden megye egészségügyi dolgozói képviselték magukat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ehhez csak annyit , hogy amikor kitekerhettétek volna csutkány meg rendszara nyakát szaladtatok aláírni. Eső után köpönyeg már vígan röhög rajtatok IS. Gyáva népnek nincs hazája. Csutilandja van az jár neki.
csipetke
Ha káslerben lenne egy szikrája az önérzetnek,magától elhúzna a közéletből. Senki nem érti,hogy mit keres még ott miniszterként. Gondolom, néhány millát havonta,ez pedig felülírja nála az önérzetet, már ha van egyáltalán. Nem hallani,hogy Európában lenne még egy ekkora kupleráj,mint ebben a kormányba.Bár Nessy szerint a kuplerájban rend van,és fegyelem..
Hát,ez innen hiányzik. Kásler Mátyás csontjaival legózik a járvány közepén Horvátországban, közben hülyeségeket nyilatkozik müllerrel együtt, és ezalatt a belügyminiszter felügyeli az egészségügyet. Ez egy röhej. Ketten, müller és kásler nem tesznekki egy egészet.Két idős,belassult ember,akiknek már az unokákkal molyolva tölthetnék az időt. Orbán két kézzel szórja a pénzt,mint a bolond a lisztet,de az Eü-s szakdolgozók megint lemaradnak a béremelésről. Hány halottat akar orbán a negyedik hullámban?Mert amennyi szakdolgozó,és orvos maradt,nem biztos,hogy megbirkóznak vele. Szégyen,amit ez a kormány művel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.