Szándékosan gyújtották fel a Bükki Lovasparkot, az éj közepén kellett kimenekíteni a halálra rémült állatokat. A tulajnak egyelőre fogalma sincs, hogy ki lenne képes ekkora gonoszságra – számolt be szombat este a Tv2 Tények című hírműsora.

Szándékosan gyújtották fel a Bükki Lovasparkot, ami miatt szinte teljesen megsemmisültek a boxok és egy új lovaskocsi is. A hatalmas tüzet a tulajdonos egyik ismerőse vette észre, ő szólt a gazdának és azonnal elkezdték kimenekíteni a lovakat.

Az egyik állat azonban annyira megrémült, hogy őt alig lehetett kihajtani a lángoló karámból, de végül őt is sikerült megmenteni.

Sajnos el is szökött, de szerencsére egy óra felé megtalálták és haza tudták hozni – nyilatkozta a tényeknek az ismerős, aki szerint az állatot borzasztóan megviselték a történtek.

A tulajdonos nem talál szavakat a történtekre, és egyelőre nem tudja, hogy ki és miért gyújtotta volna fel szándékosan az istállóját, hiszen rengetegen járnak hozzá lovagolni és mindenki szereti a helyet.

Élő állatokat kockáztatott, illetve közel van a település, nyár van, erdő szélén van a lovastanya, és ott, közvetlen harminc bála mellett azért ez minimum felelőtlenség, és a rossz szándékot most... inkább... nem találok szavakat

- mondta még mindig a sokk hatása alatt a lovarda tulajdonosa, akinek 5 millió forintjába fog kerülni rendbe hozni a károkat.

A tüzet a bükkszentkereszti önkéntes tűzoltók fékezték meg.

Forrás: Tv2, Blikk.hu

Címlapkép (illusztráció): Pixabay cco

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Nyilván nem olyan gyújtotta fel, aki oda jár lovagolni, hanem olya,, aki irigykedik rá, esetleg meg akarja szerezni olcsón a helyet... Kíváncsi vagyok, mi lesz a további lépés...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Valoszinu hogy egy NER-tars kinezte maganak a helyet. Nem lepodnek meg ha rovidesen kapna egy "visszautasithatatlan" ajanlatot a gazda.
justhpeter
Teljesen mindegy miért gyújtogat valaki, kapjon 10 évet és aztán majd beszélni fog.
magyar1
A bele száradjon ki aki az állatokat ilyen veszélybe sodorta. Soha ne legyen egy perc nyugta.
vacsi
Nyilván nem olyan gyújtotta fel, aki oda jár lovagolni, hanem olya,, aki irigykedik rá, esetleg meg akarja szerezni olcsón a helyet... Kíváncsi vagyok, mi lesz a további lépés...
nezelodo
Nagy úr a bosszú, megszaporodtak a felbérelhető mocskolódók, feljelentgetők, kazal gyújtogatók, kicsiben és nagyban, a soha nem látott, kereszténységgel megáldott, (megvert), kis hazánkban. Közben meg a mellüket verve oktatnak másokat a keresztény erkölcsről, és az éppen aktuális politikai hitvallásukról. Aztán már felsem kapja az ember a fejét, amikor egy politikai mozgalom területi vezetőjeként egy régi elítélt csalót lát az ember.
balos
@sgl: Gyerekek működik a gyűlőlet a nemzethy oldal által plakátokon milliárdókért terjesztett!A hülyék nem tudják,hogy a családon belül is meg van,csak a szikrára várt!
jesz
öt- tíz milliós nyomravezetői díj felkínálása csodát tenne...kivéve, ha többet kapott a gyújtogató...
...az emberek ekkora pénz reményében hamar emlékezni kezdenek..
...de ha csak úgy beidézik a lakosságot, oszt mondja el mit ud, semmi nem jut eszébe senkinek...

A lovakat sajnálom...
Nessy
Bárki volt, én máglyára küldeném, ha jelenleg lehetne!
nezelodo
@balos: "családon belül is meg van, csak a szikrára várt!"
Meg egy jobbhorogra, vak komondorra, egy kis lúggal való locsolásra, vagy csak a tiszt úr tanult gyilkos ösztöneire, vagy a politikus egyéniségéből fakadó vágyára, hogy szívesen megölné a politikai ellenfeleit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.