Többen örömmel számoltak be a szombati "sok ezres" egészségügyi tüntetésről, mi viszont elkeseredetten láttuk, hogy az a "sok ezer" ember milyen kevés ahhoz képest, hogy a magyar egészségügy összeomlásáról hazugság jövőidőben beszélni, amikor az már befejezett múlt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
hiteltelenek mind..aláírták a papírt pár hónapja..most kussoljanak..
Nessy
@Pálinkás Pál:Miután pártunk és kormányunk tisztességtelen módon megzsarolta őket. Vannak akik koruknál, vagy a családi helyzetüknél fogva nem engedhetik meg maguknak a munkanélküliséget.És most továbbra is hülyének nézi az egészségügyieket. Miért a lakosság szolidáris velük? Egy frászt! Most azért átkozódnak nem kevesen, hogy milyen alapon mentek egy, két hetes szabadságra.Hogy hónapokig szabadnapok nélkül dolgoztak napi 12 órát, vagy többet, az természetes volt. Tudod, már évtizedekkel ezelőtt is a hivatás tudatra apelláltak. Egyszer megkérdeztem, hogy melyik ABC-ben fizető eszköz a hivatástudat, majdnem repültem.
Pálinkás Pál
@Nessy: nekem ne mondd..az eü most elintézhette volna a puhost...de csak 5500 emberben volt gerinc...ha senki nem írta volna alá...mit csinál?...nem mellesleg lehet felfordult volna agyvérzésbe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.