A jelenlegi állás szerint legnagyobb lendülettel a Sinopharmmal oltottak "ugrottak rá" a harmadik oltás lehetőségére, és ezen alighanem nincs is mit csodálkozni, hiszen az ő körükben alakult ki legkevésbé a védettség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Reméljük 2022-ben, a román cigánynak ( többgenerációs migráns) és bűnöző bandájának a kínai vakcinával történő kötelező oltás után ( csúti utasítására) bírósági úton, felelősségre vonás jár, egyrészt költségvetési csalás/lopás, másrészt életveszélyeztetés, mivel az embereket kísérleti állatként kezelték!
Eladott Ország
"A lélegeztetőgép-bizniszhez hasonlóan ez is üzlet: nem ingyen, nem ajándékba adták a vakcinákat, rohadt sokat fizettünk értük. Nem a bérből és fizetésből viseltes erkölcsű kormánytagok megtakarításaiból vásároltuk őket rohadt nagy mennyiségben úgy, hogy ráadásul alig a töredékét oltották el belőle, sokan a második oltást fel sem vették. Jóval nagyobb szerénységgel kellene kezet csókolni a kínai elvtársaknak, tekintettel arra az egyre növekvő számú, zömmel 60 év feletti, Sinopharmmal beoltott magyar emberre, akinek negatív lett az antitestszint-tesztje, vagyis nincs ellenanyaguk. Nem az oltásellenes baloldal, nem a balliberális álhírek, nem Korózs Lajos kamuvideója, és nem is a 2006-os Gyurcsány-terror tehet arról, hogy egy csomó ember veszélyben érzi magát. Propaganda, cinikus kioktatás és lerázás helyett emberszámba kéne venni azokat, akik ingyenes antitestvizsgálatot és újraoltást szeretnének, mert bár megkapták a kínai vakcina második adagját is, a rajtuk elvégzett antitestvizsgálat alapján nem szereztek immunitást a SARS-Cov-2 vírussal szemben. Ha már a covid-statisztikákat illetően végighazudták a járványt. Rohadtul kínos és szánalmas Brüsszel felé köpködve hálálkodni Kínának és Oroszországnak a vakcinákért."
Eladott Ország
Orbán addig nem engedélyez a 3. vakcina beadását, amíg a gyártó felelősséget nem vállal érte. Csókolom az első kettőért melyik vállalta a felelősséget?! És aki desztillált vizet/keleti vakcinát kapott vakcina helyett, hogy is van ez?! Aki átvizsgált vakcinához ragaszkodott az NEM OLTÁSELLENES VOLT - most kibújt a szög a zsákból!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/214892727_1143764146103491_955686701288536350_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=crAUldZjJB0AX9dbTNh&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=39017a19c5dc5b45d440ecb0b3c4acd2&oe=612BD8BF

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.