Bayer Zsolt is megragadta az alkalmat és beszólt Hamiltonnak, hiszen szerinte a legendás világbajnok a legkönnyebb utat választotta: BLM-rajongó, együtt halad a fősodorral, imádja a cancel-„kultúrát”, és felült az LMBTQ bűzös, ocsmány, semmibe robogó vonatára.

"Bahreinben legyen már ilyen ku.va bátor, maga hülye" – Bayer brutálisan beszólt Hamiltonnak

A Facebookon elmondta, hogy szerinte nem tesz mást mint ideböfög nekünk valami baromságot, úgy, hogy fogalma sincs semmiről, a vonatkozó törvényt nem olvasta, legfeljebb a The Sun címlapjáról szedi és szedte „ismereteit”.

Egyszóval: maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye.

- jelentette ki, de nem állt le, egyre durvábban esett neki.

De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát „nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember”... Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!

- írta az oldalán.

Bahreinel kapcsolatban azt is kifejtette neki, hogy:

Ott pofázzon bele a helyi homokosokra vonatkozó törvényekbe és szokásjogokba, ne nálunk beszéljen hülyeségeket és ócska hazugságokat a pedofil törvényről, rendben? És szóljon a magához hasonló Vettel haverjának is, hogy Bahreinben tüntessen látványosan szivárványszínű cipellőben, mert ott legalább, na...

Bayer még útmutatást is ad neki, ugyanis szerinte ha ezzel végeztek, azt is megdumálhatják majd egymás között, és bevonhatják sportoló társaikat (pl. az EB-n szivárványos karszalaggal pályára lépő Neuer német kapust) , hogy nem fogadják el ezentúl a Quatar légitársaság szponzorpénzét, mert hát ott sem annyira rózsás ám homokosnak lenni.

Forrás: Facebook

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Zsóóóti! Te Nulla Benő!
"Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb..."

Ki a fenének képzeled te magad, hogy majd bárki is figyel arra, amit te pimpogsz, a Fidesz birkákon kívül..??
Toporzékolj is, ahogy a haverod a vírusszakértő Peti is szokott!
Hülyék gyülekezete!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Zsóti, te homo faszkalapikusz! Majd ha trágár gyalázkodáson kívül mást is fel tud mutatni (Nem, az ötös számú seggtörlőd nem számít!), akkor ugass!...
Duke Ellington
Talán a közönség sem vletlenül fütyülte ki Hamiltont?!
Béla333
Zsóóóti! Te Nulla Benő!
"Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb..."

Ki a fenének képzeled te magad, hogy majd bárki is figyel arra, amit te pimpogsz, a Fidesz birkákon kívül..??
Toporzékolj is, ahogy a haverod a vírusszakértő Peti is szokott!
Hülyék gyülekezete!
Nessy
Bayernek véleménye nincs, csak trágár, mocskolódás! Ennyi fér a szellemi kapacitásába! Neveli az ifjúságot a szép keresztény jobboldali népnemzeti stílusra!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Zsóti a rettentő

az az igazság, hogy hozza a formáját, s persze a stílusát is

A NER keresztesített lovagja a mindennapok médiáján tartja a figyelmét, nem lankad és nekiront mindenkinek.
Pár napja „Még a cipőjüket se köthetnéd be az olimpikonoknak, te szerencsétlen proli” felkiáltással ugrott neki a szerinet a sportolókkal tiszteletlen Tóta W. Árpád-nak.
Ha nem róla lenne szó azt mondanám, hogy ezek után meglepő módon „Az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa ezúttal a pole pozícióból induló brit pilótának szólt be”. Hamilton – aki, mint mi tudjuk 7szeres világbajnok, több mint 100 pool-al és ha ma nyer akkor 100 győzelemmel; hogy is állunk a cípőkötözködés jogával??? =)) – arra vetemedett, hogy „LMBTQ-emberek jogai mellett”.
Persze most sem fogta vissza magát: „maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye. De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát „nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember”... Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!”.
Amivel a gátlástalanságán túl ismét megcsillogtatta műveletlenségét és tájékozatlanságát. Mint ismert a Reuters jelentette a tavasszal: „Formula One world champion Lewis Hamilton said he had spoken to Bahrain officials about human rights in the country after promising last year he would not let any abuses go unnoticed.”!!
S ha már az emberi jogok azt se felejtsük el, hogy ártunk és qurmányunk többször megakadályozta a kínaiak vonatkozó elítélését.
CC: meg kell jegyezzem ez a megakadályozás a pedofil papok ügyeinek kivizsgálása tárgyában is kedves szokásuk! =))
justhpeter
A legszebb az egészben, hogy Zsóti a kleptokrata-nemzeti-keresztény intelligencia csúcsáról tekint le az alantas birkákra.
Gazella
Ez a narancs kormány legalja elmebeteg egyik tagja... Aki ebbe a körbe tartozik 'NER'' az egytől-egyig mind még a nőneműek is idetartoznak, csak trágárul tudnak valamit kommunikálni.
Nem csoda ha se a nyugat se a kelet nem veszi be a körükbe.
tudode
A diploMÁZOTT fiatal demokraták selejtjei bizonyírják azt, ki ebben, ki abban ilyen, olyan amolyan, nem az iskolában tanítják a tisztességet, a szép magyar beszédet, és egyebeket, amelyek a társadalmi együtélés íratlan szaályai közé tartozik.
.
Tanulhatnának a társadalomtól abban, hogy rendelkezik elfogadóképességgel, mert ha nem akkor már a született eltéréseik miatt már nem rontanák a levegőt!
.
.
NEM TANÍTHATÓAK, így mennek ki a divatból, és a hatalomból!
.
Amelyet Vas Éva fogalmazott meg
.
---- Orbán első titkárnője nyilatkozott. Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!
propeller.hu/itthon/3155960-orban-elso-titkarnoje-nyilatkozott-isten-ovja
-----------------------------
.
Sajnos az orság kárára kisO-val, Isten dicsőségére nagyO-val nem változtak semmit!
.
Az .Isten nem vottal ver!!!
Toller Béla
Ezt az őrjöngő faszt, ezt a mocskot, be kellene már záratni ! Még megharap valakit ! Erre mifelénk hatalmas pofánvágás járna egy ilyen megnyilvánulésért, aztán, miután felsegítették, úgy rúgnál valagba, hogy Gödöllön pattanna előszőr ...Itt meg, kormányzati fizetés kap, agyon van sztérlova ...
Namely
Lehet utálni Bayer-t, de ebben igaza van.

Mert azért elég érdekes, hogy a Coca-Cola, a google, a facebook, stb ÉS pl Hamilton is jó keményen stílust ÉS értékeket vált, amikor a Közel-Keletre látogat, vagy ott értékesíti termékeit.
Volt szivárványos CC palack valaha Szaúd-Arábiában? Nem. Hát hirdetések a homokos párokkal? Az sem.
Hát valamilyen nőjogokért való kiállás a multik részéről? Valahogyan az sem.

Miért nem?

Mert ott nem lehet, itt pedig szabadon tudnak forradalmárkodni, kiállni, pénzért, nyitott kapukat döngetve. Itt lehet az utcán puncisapkában felvonulni, ott börtön (és korbács) járna érte.
De miféle lázadás ez akkor?
Semmilyen. Ez egy divatos lózung, lehet vele árukat eladni (multik) vagy a pr-t növelni (multik és Hamilton). De mind a multik, mind a térdeplő sportolók, színészek szarnak a megérdemelten megölt nigger bűnözőre, dzsordzs flojdra, buzikra, nőjogokra. Ezek csak arra kellenek nekik, hogy még jobban eladják magukat, a termékeiket a megvezetett majmoknak.

Szóval Hamilton ne itt emberkedjen, hanem Bahreinben. És ha már béelem-rajongó, és annyira el van nyomva, akkor tessék felszabadulni, és irány vissza Afrika. Ha már nagy környezetvédő, akkor tessék abbahagyni a világ legszennyezőbb "sport"-ját, az F1-et, otthon adja el a gépkocsiparkját, a magángépét és járjon 1 autóval és menetrendszerinti járattal.

Így azonban legalább annyira komolytalan, mint a szintén nagy élharcos, Leonardo di Caprio.

És söprögessen a saját háza táján.
human
Furcsa hogy Bayer gyávázik miközben ő nem merte ezt a véleményét a versenyző oldalára posztolni angolul. A négy fal közt vagy ilyen bátor, Bayer!
balos
Ilye amikor egy fideSSes geci "okoskodik"!Legalább a szart törőlte volna le a szájáról,mert ígx olyan nemzethys!
tothjani
Ez a Bayer továbbra is egy ocsmány fasiszta állat !!!
Persze mint a FidSS alapító tagja, miért is csodálkozunk ha magához hasonló rohadékok között érzi jól magát.
simmering73
Nem Bahreinben vagyunk te faszkalap, hanem Európa közepén.
NKF
Menjenek a buznyákok a büdös p...ba!Unalmas!
gina
Ez a mocskosszájú zsidó jobb ha hallgat, annyira primitiv, és ezt még a média támogatja, hát ilyen mélyre süllyedt ez a nép??? alja egy mocskos proli
gina
@NKF: Veled együtt te alja kis panelproli, mit akarsz tünj OV seggébe te buzi állat
libellle
Bahrein definitiv nem az EU-tagja de lehet az hájfejü szörny ezt nem tudja.
istván irén
zsóti miért nem baszod szájba román cigány kurva anyádat a ravatalon ??? a szarjert védted akkor még nem volt probléma a szivárvány szín mi te rohadt tetves büdös geci
human
@libellle: Mondjuk Orbán tényleg olyan EU-t akar ahova akárkit felvennének, mert nem lennének jogállamisági követelmények. Ez Orbán álma.
csipetke
Azt az egész világ tudja,hogy kicsoda Hamilton,de ki az a bayerzsóti?Egy dupla nulla,aki még lakást is csalással szerzett. Állítólag publicista,de leginkább a mocskos pofájáról ismerik az emberek.Az ilyen senkiháziak, a kormánnyal együtt üzengetnek színészeknek,most F1-es pilótáknak, Brüsszelnek,és a fél világnak,akik kritizálni merik a fényességest, és az ő idióta törvényét. Még a jogászok se értik,mire kellett ez a bugyuta törvény,mert a gyerekekkel kapcsolatos törvényekben ez már régóta szabályozva van. Brüsszel pedig semmilyen LMBTQ-s embereket nem akar M.o.-on az óvodákba-iskolákba küldeni. Ez csupán arra kellett,hogy elvonják a figyelmet a harmincezer halottról,a semmitérő kásler-müller duóról,a gyalázatos járványkezelésről,a fudanról,a diákvárosról,az autópályák kiszervezéséről,stb,stb. És szidnak,szapulnak mindenkit elmebeteg módon,akinek nem tetszik orbán politikája,ami nem annyira politika,mint szarkeverés. És ebbe buzgón csatlakoznak az ilyenek,mint ez a csaló bayerzsóti is.Ez a fidesz színvonala.Vajon van még ettől lejjebb?
kulabombaafityiszre
zsótikám sikerült megint hülyének lenni.Tudjuk szeretsz szopni,na de ennyire?
Lewis Hamilton az emberi jogokkal kapcsolatban szólalt fel a Bahreini Nagydíj előtt.
liner.hu/lewis-hamilton-az-emberi-jogokkal-kapcsolatban-szolalt-fel-a-bahreini-nagydij-elott/
Emmersson71
@Shikari: Ja..a szokásos NER hazugságot nyomja :P
percsi
@Nessy: Na, ettől kellene félteni a gyerekeit, szegények, mit kell átélniük amikor megszólal.
Ennek a primitívnek a szövegét csak pár fidfan élvezi.
terlasz
Ez a szegény Bayer nem veszi észre, hogy a Valaki és a senki reménytelen csatáját vívja ...
libellle
@human: Esetleg még kiegészitem. A magyar "szólotáncos" olyanokat szeretne az EU-ban akik felé hajlonganak, ugyanis teljesülne álma ö lenne a mindenhato vezetöje az EU-nak.(Igaz neki inkább kifelé van nagyobb eshetösege) Ezert is szeretne amennyiben Serbien is bekerülne ugyanis akkor már putin elvtars is bent lenne fél lábbal.
ómió
Igazad van, Zsolti! Ott "domborítsa" a buziságát!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 09:40
Valamit elnéztél,mert ezen a listán te az elsők között szerepelsz,dilinyós romány cigány.
gina
@ómió: Szeretnél olyan buzi lenni mint ö, a jó csajaival, dehát neked csak egy büdös cigánycsaj jut te proli aki olyan büdös mint te
gina
@Shikari: fáj az igazság ugye román büdös proli, neked is csak büdös cigánycsaj jut iRIGY???
gina
Van okos intelligens zsidó, de Bayer éppen a másik fajta .. bunkó kocsmaproli és primitiv
nezelodo
Nem kell a Zsótit kárhoztatni. Nagyon keményen dolgozik, hogy megismertesse a talajmenti káderekkel az Orbán által is nagyra becsült illiberális újságírói etikát. Egyenlőre még korlátozott a siker, de van ahol már Shikitják, másutt meg még a kanmacska is az vernyogja.
ómió
@gina: Neked már az átoperáltak is "jó csajok", agyatlanja!? Vagy ezt az illúziódat csak a trippeled elhatalmasodása kelti? Kezeltesd, mert egyre hülyébb leszel!
tudode
Attól szép a világ, hogy vannak akik lekőröznek egy egyetemet végzett kocsist, aki a lovait szidja!
.
De vannak olyanok is, akik irodalmi nyelven képeSSek megfogalmazni azt, hogy a célszemélyről leég a gatya!
.
És vannak olyank is, akik képeSSek megtalálni a rosszban a jót is!
.
És vannak olyanok, akik átlépnek az utcán a földön fekvő embertársain!
.
Ez van! Az ujjunk sem egyFORMA!
Néro
Hüye vót ez a Zsótfika hülye most is és hülye marad is. Egy aljas görény fidióta fityma Nagy Orr Bánja középső fején.
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 14:44
Látom anyázol.Elfogytak az érvek kis gyagyás romány.
Tudod hiába nyom tele a meleg bayerzsóti gecivel nem leszel okosabb.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 05:55
Ezért a hozzászólásodért jó ha kapsz 1 kiló krumplit.
Igaz az agykapacitásod is ennyi,1bit.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 06:22
Csikari a az 1 bites,krumplival kifizetett romány krumplis ember.
Ez meg a te szgénységi bizonyítványod.
Megvettek kilóra,krumplival.
kissé felnőttem
tudod parasztfiú Hruscsov elment Amerikába ott secc pecc megborotválták,megjegyezte a feleségének is aki csak ennyit szólt hozzá:, tudod otthon nagy a pofád azért tart soká, hát neked is csak itthon. leszel ám kisember hamarosan te is,visszasirod a jó világodat 1000 x is.
karma1
Bahreinben nem hoznak hulye torvenyeket... Ott minek szolalna fel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.