Bayer Zsolt is megragadta az alkalmat és beszólt Hamiltonnak, hiszen szerinte a legendás világbajnok a legkönnyebb utat választotta: BLM-rajongó, együtt halad a fősodorral, imádja a cancel-„kultúrát”, és felült az LMBTQ bűzös, ocsmány, semmibe robogó vonatára.

"Bahreinben legyen már ilyen ku.va bátor, maga hülye" – Bayer brutálisan beszólt Hamiltonnak

A Facebookon elmondta, hogy szerinte nem tesz mást mint ideböfög nekünk valami baromságot, úgy, hogy fogalma sincs semmiről, a vonatkozó törvényt nem olvasta, legfeljebb a The Sun címlapjáról szedi és szedte „ismereteit”.

Egyszóval: maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye.

- jelentette ki, de nem állt le, egyre durvábban esett neki.

De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát „nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember”... Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!

- írta az oldalán.

Bahreinel kapcsolatban azt is kifejtette neki, hogy:

Ott pofázzon bele a helyi homokosokra vonatkozó törvényekbe és szokásjogokba, ne nálunk beszéljen hülyeségeket és ócska hazugságokat a pedofil törvényről, rendben? És szóljon a magához hasonló Vettel haverjának is, hogy Bahreinben tüntessen látványosan szivárványszínű cipellőben, mert ott legalább, na...

Bayer még útmutatást is ad neki, ugyanis szerinte ha ezzel végeztek, azt is megdumálhatják majd egymás között, és bevonhatják sportoló társaikat (pl. az EB-n szivárványos karszalaggal pályára lépő Neuer német kapust) , hogy nem fogadják el ezentúl a Quatar légitársaság szponzorpénzét, mert hát ott sem annyira rózsás ám homokosnak lenni.

Forrás: Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.