Komoly vállalás most ez, Dobrev Klára részéről. Rengeteg szavazót nyerhet ezzel a lépéssel.

Dobrev Klára ledobta az atombombát – önerő nélkül felújítják a panelházakat
Kép:Facebook

A DK miniszterelnök-jelöltje Pécsen járt, és az ott készült videóját fel is töltötte Facebook-oldalára.

Ebben Dobrev Klára kifejti, hogy

ha kormányváltás lesz, akkor önerő nélkül felújítják a panelházakat

Ugyanis szerinte a klímaváltozást a magyarok a hetekig tartó hőség mellett a szélsőséges viharok, és az azok okozta károkban fogják érzékelni.

Az utóbbiak miatt tartja fontosnak a panelházak korszerűsítését is.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

160 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Hazudtunk reggel, délben meg este! Pécsett is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@bakcsubakka: Abból a pénzből vettem a bádog viskót fakéménnyel, amit a Fidesztől kaptam, hogy veled tudjak trollkodni. Az Internet ingyen van, mert a fideszes szomszédom megadta a kódot és megengedte, hogy a WIFI-t használjam!
percsi
@bakcsubakka: Nagyon sajnállak, tetszett volna városi panelba költözni! :-)
Tudtad, hogy mivel jár a családi ház, sok munka van vele, ha azt akarod, hogy szép és gondozott legyen, ha nem akarsz drága zöldségre, gyümölcsre pénzt kiadni.
Mi a fenének vettél 2000m2-s portált, ha utálod a kerti munkát? Sok ismerősöm imádja!
Míg te a finom-friss zöldséget-gyümölcsöt leszeded, addig a panelban lakó ember a negyed fizetését szar-ízetlen zöldségre, gyümölcsre költi, ő is megdolgozik érte, nem ingyen kapja. A fehérrépát itt a piacon sem adják olcsóbban, 1600-1800 Ft egy leveszöldség: 4 kisebb db sárga+2db fehérrépa, egy kis karalábé és zeller. Az ehető kenyeret 480 Ft-t veszem. Tehát, ne panaszkodj, hanem örülj, hogy megtudod termelni magadnak!
Én meg azt árulom el, hogy sok esetben éjszaka fekszem le, és nem azért, mert moziba járok, és azért sem, mert a szökőkútban gyönyörködöm (a szökőkút álltalában a városháza előtt van, nincs minden panelház előtt), és sajnos hűsölni sem tudok, mert nincs park sem a ház előtt, hanem akkor végzek a munkámmal. Ha nyugdíjam mellett nem dolgozom, akkor nem tudom megvenni a zöldséget-gyümölcsöt-húst, mert a 43 év folyamatos munka után nem sokkal több a nyugdíjam, mint a rezsi.
Én szeretek a panelban lakni, honnan veszed, hogy nem? Nem fényeztem magam, és eszem ágában sem volt senkit sem bántani. Ez idáig csak védekeztem, mert páran felháborodtatok, hozzá teszem feleslegesen, hogy a panel épületet kívülről esetleg fel fogják újítani. Nincs kivételezés, támogatást mindenki kap, hogy milyen feltételekkel, az már nem a mi hibánk, vezetőnket kell hibáztatni. Nem tartanánk itt, ha ...
Nem is értem a kirohanásodat! Nyugodj le, gyönyörködj, örülj és a kis birtokodnak.
bakcsubakka
@percsi: Nyugodt vagyok. Az igazságérzetem az ,ami soha nem tolerálja a megkülönböztetéseket.
A kerti munkát pedig nem utálom. Én a kicsi ,de aranyos tavacskámnál hallgatom a vízcsobogást.
43 év munkaviszony? Hm...Akik gimivel kezdték,mint én ,a négy évet sehol nem vették figyelembe ! Na ez is megkülönböztetés egyesek javára,mások kárára.
De nem vitatkozok tovább veled. Lehet,hogy mindkettőnknek igaza van? Nekem biztosan !
percsi
@bakcsubakka: A megkülönböztetés nem a panelprolik és nem az átlag családiház tulajok között zajlik. Fentre kell háborogni, azokra, akik milliárdokat raknak zsebbe, olyan milliárdokat, amit tőlünk vesznek el. És azokra, akik asszisztálnák nekik. A gazdagságuk ára az ország elszegényedése.

Az én 3 év szakmunkásképző sulimat sem vették figyelembe. Pedig egy héten két nap volt suli és 3 nap gyakorlat, 10-18 óráig dolgoztam a kereskedelemben. A 43 év ledolgozott munkaviszony. Jelenleg is dolgozom, mint nyugdíjas ev.
Mind a kettőnknek igaza van, ne vitatkozzunk.
bakcsubakka
@percsi: Oké !Legalább mi normális emberek ne piszkáljuk egymást.
durbincs
@silber13: Diannás Temetődozeroló maga itt ? De Természetesen részegen továbbra is töcsköli a bányába a csilléket mi ? @sgl: komával ? @csak húgy...: komával ? azzal az 50IQ-val ? @bakcsubakka:aki @percsi: meg csak kukulgatt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.