Az F1-es és a kormány közötti adok-kapok még csütörtökön kezdődött, amikor a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton tett közzé egy üzenetet.

Erős üzenetet küldött Vettel Orbánéknak a Hungaroringról – mutatjuk
Kép: Instagram 

Erre egyből reagált Varga Judit, Deutsch Tamás, Bayer Zsolt és még sokan mások is.

Az Aston Martin többszörös világbajnoka, Sebastian Vettel szivárványos cipőben érkezett a Hungaroringre, a sajtótájékoztatón azonban ennél tovább ment.

Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz.

- mondta a sajtótájékoztatón, hozzátéve:

már rengeteg lehetőségünk lett volna arra, hogy tanuljunk a múltból, és egyszerűen nem értem, hogy miért okoz még most is problémát az, hogy hagyjuk az embereket élni, ahogyan ők akarnak, azt szeretni, akiket ők akarnak

Minderre már Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár is feltette a nagy kérdést, miszerint

Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok?

Vettelt azonban ez sem tántorította el és újabb egyértelmű üzenetet küldött:

Címlapkép: Instagram

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Manapság a híveknek mindenki buzi, akinek más a véleménye, mint imádott nagy vezérüknek, Orbánnak! Korra, nemre, valóságra való tekintet nélkül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Csak ezek a buzi illiburnyákok ugranak még erre, mint tyúk a takonyra.
Csizmás Kond
Tényleg kéne hagyni az embereket élni ahogy akarnak és ne minden gyüttment akarja megmondani hogy szerinte hogy kéne élni.
balos
@Shikari: Jó érzés,hogy a szarral takarózol?
silber13
h@Shikari: Nem Vettelre mondta te lüke,hanem Hamiltora...!:-))))))
silber13
@Shikari: Még hazudozol is pubilissimo?:-))) "Bayer helyesen mondta. Bahreinben legyen ilyen bátor ez a buzi!" (idézet tőled)
silber13
@Shikari: Ha érdemben nem tudsz felelni, jobb, ha kussolsz!
gina
Kovács proli irása "Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok?" hát nem minden ember olyan tudatlan és panelproli hazug szemetek mint ti vagytok fidesz söpredék, más államban már nem élnétek szemét patkányok,,,
gina
@Shikari: Te elemebeteg cigány, vedd már észre magad söpredék !!!
gina
@Csizmás Kond: Aztán egy ilyen büdös cigány mint te mondja meg mi legyen ezzel az országgal, szarban vagytok ,jövöre csúsztok másztok szarevők
Csizmás Kond
@gina: ...öt sörömbe került, hogy megtudjam honnan irkálsz...és kb kétszer ennyiért a vaginádat is szétrúgják...türtőztesd magad...
Gazella
@Pegero: te honnan a picsából tudod h buzi..??
Nessy
Manapság a híveknek mindenki buzi, akinek más a véleménye, mint imádott nagy vezérüknek, Orbánnak! Korra, nemre, valóságra való tekintet nélkül!
csipetke
A szőröskovács honnan gondolja,hogy egy F1-es pilóta nem tudja,hogyan élnek a magyarok?Az egész világ a magyar kormány,azaz orbán (merthogy ő a kormány) idióta "pedofiltörvényével" van tele. Ami leginkább a melegek ellen irányul. A gyermekvédelmi(?) törvénynek nevezett izééének minden egyes pontja már régóta szabályozva van,ezért nem értik a jogászok se,hogy orbán mi a nyavalyát akar a népszavazással, hiszen ami a nagyon bugyuta kérdésekben szerepel,az mind szabályozva van. Ez a sok genyóság a Holdról is látszik,amit a fidesz/orbán elkövet,miért ne tudna róla egy F1-es pilóta?
simmering73
@Pegero: Buzi vagy te köcsög. Honnan tudom? "Onnan baszd meg, hogy tudom és kész!"
kereső
@Shikari: Talán ha a "hivatalos" 5,3%-os inflációval (a valóságban sokkal nagyobb), valamint a Fudan 540 milliárdos projektjével foglalkoznál bozgor! Ja és a kormány is inkább ezzel foglakozna, meg a 60+ kinai löttyel oltottak (nem)védettségével. Qrvára értitek terelni a témát.
kereső
@Shikari: Mivel az én!!!/mi!!! pénzünkből történik mindez, ezért aztán foglakozom vele. arról nem is beszélve- hogy egy véreskezű /gyilkos diktatúrával szövetkezik a kormányod. (nekem nem az).És igeni magyarázattal tartozik, mint magyarországi magyar állampolgárnak. Te melyik partvonalról próbálsz meg beugatni bozgor?
kereső
@sgl: Igaz. Miért is engedik, hogy ismét a fideSs tematizálja a közvéleményt?? Nem erről kéne hetekig/hónapokig elmondani az unalmas magyarázatokat, hanem foglalkozni kéne azzal, hogy mára nem maradt vidéki állami egyetem, hogy tovább gördül a Fundan ügy a maga tervezett!! 540 milliárdjával, hogy bojkott a népszavazásra és a parlamentre..., hogy a 361Ft-os euró elinflálja a csekélyke megtakaritásokat és növeli az inflációt, hogy lassan a "középosztály" felszámolódik/felmorzsolódik...De nem.Inkább "szivárványoznak" a fideSS tematikájának megfelelően.
Namely
"Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz."
És mondd:
1. Ki kérdezett?
2. Mit tudsz te Magyarországról?
3. Te itt élsz?
4. Mivel nem itt élsz, Magyarországból a Kempinski hotelt láttad, mennyire tekinthető mértékadónak a véleményed?
5. Kinek képzeled magad, hogy egy országról véleményt mondj?
6. Miért nem fejezed ki aggodalmadat a te hazádban lévő terrorveszélyről, arab, nigger erőszakról, élősködésről, párhuzamos társadalmakról?
Ja, mert elveszítenéd az állásodat.
Ahogyan akkor is, ha nem öltöznél szivárványos cipellőbe.
Tükörbe hogy néznek az ilyen alakok?
ómió
A buziságát immár pocsékolás túlhangsúlyoznia!
relatív
Nagyon ' buziznak ' itt IS a buzik, de nem lehet minden buzi a kormánypárt vezető ideológusa !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.