Ismét jelentkezett a Telex lájkbajnoksága, amiben a hazai politikusok és kapcsolt részeik közösségi médiás aktivitását és népszerűségét mérik.

Jakab Péter ismét parizerrel verte Orbánt – csőre töltötte a lájk-pisztolyt, és nem félt elsütni
Kép:Facebook/Jakab Péter

A lap szerint a politikai-kommunikációs térbe nagyon érzékeny időszakban érkezett meg az olimpiai tematika:

a kormánynak elég kényelmetlen Pegasus-botrány kicsit elülni látszik, de azért még bőven tart, a kommunikációs ellenoffenzívaként bedobott újabb háború Brüsszellel és az LMBTQ-lobbival éppen csak elindult.

A háttérben valószínűleg mindenki rettenetesen készül, hogy az olimpia után az ő témája térjen vissza hangosabban – de közben a nyilvánosság felé most két hétig a szurkoló arcát kell mutatni.

Jakab Péter meggyőző fölénnyel nyerte a hetet, azonban a meglepő nem is a győzelme, hanem az, hogy azt mivel érte el. Újra elővette a tavasszal már többször hangos sikert aratott csodafegyvert, a parizerposztingot. Ez egy aránylag egyszerű trükk, és tökéletesen illik Jakab gondosan építgetett

egyszerű, becsületes vidéki srác imidzséhez: ki kell posztolni egy fotót valami népszerű, de nem túl szofisztikált, határozottan Michelin-csillag-mentes kajáról, és megvárni, hogy a fideszes megmondóemberek erre elkezdjenek lenézően prolizni.

Ezzel a Telex szerint meg is van a magas labda, amit kíméletlenül le lehet csapni: jó napot, hát ez a magyar valóság, a parizer, meg a vajas kifli; és nem ez a szégyen, hanem a közpénzből vett kaviáros kokain a luxusyachton.

Egészen megdöbbentő, hogy még mindig ugranak a csalira kormányoldalon, még az is felmerül, hogy tudatos az egész, mert kiszámolták, hogy végső soron jobban járnak, ha a hardcore rajongók tudatában ráégetik Jakabra a proli bélyeget, és nem törődnek azzal, hogyan reagál erre a Békemeneten túli világ. 

Forrás: telex.hu
Címlapkép: Facebook/Jakab Péter

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

T-Boly
@vacsi: Veled meg az a baj,hogy egyáltalán eszel valamit. Egyél gyomirtót,rowlinkával,csak jó sok sósavval öblítsd le I
Baromállatsegghülye vagy baszd meg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Apropó, Orbán Viktor nyomába se léphet Rákosi Mátyásnak és Kádár Jánosnak! Nekik 99,99% volt a támogatói arányuk...
Dr. Proktor
@Shikari: 47/43 az nem nagy különbség...
A kétharmad az 66,6/33,3 lenne!
adrenalink
@T-Boly: Látom megint kitört belőled az értelem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.