Az M0-s autóút déli szektorában az M1-es autópálya felé Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között torlódik a kocsisor. Az M3-as sztrádán Hatvan térségében baleset miatt torlódnak az autók.

Az Útinform hétfő reggel 6:33-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé. Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között torlódik a kocsisor, kb. 30-40 perc az időveszteség.

Nagy a torlódás az M3-ason és az M0-s déli szakaszán

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Az M3-as autópályán Budapest felé, Hatvan térségében az 51-es km-nél baleset miatt csak a külső sávon halad a forgalom, jelentős a torlódás. Továbbhaladva, szintén a főváros felé, az M0-s csomópont után lassul le az előrejutás.

- A 41-es főúton Beregsuránynál, az ukrán oldalon kialakult technikai probléma miatt az átkelés nem lehetséges. Alternatív határátkelők: Lónya, Barabás, Tiszabecs.

- Előzetes: Augusztus 2-án hétfőtől folytatják a felújítási munkákat a 31-es főúton, ahol a Mende és Tápiószecső közötti szakaszon megkezdik a burkolat marását és újraaszfaltozását. Várhatóan augusztus 7-én szombatig, több helyen lesz félpályás lezárás és jelzőőrös irányítás, így napközben torlódások várhatók!

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.