Ha akadna valaki, aki kétség bevonja az egészségügyi dolgozók szombati tüntetésének jogosságát és annak üzeneteit, az nézze meg a Tatabányai Szent Borbála Kórház közösségi oldalát, ahol folyamatosak a szinte minden területre kiterjedő állashirdetések.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Pártunk és kormányunk "nem zár be kórházat", csak éppen olyan helyzetet teremt, hogy magától megszűnjön! Lehet szép kórházat építeni, csak ezért a pénzért még talán orvos akad majd, de szakdolgozó nem. A háttér is egyre problémásabb! Pl. a műszaki terület. (TMK), a beteghordó, műtős segéd stb.
namihami
@Nessy: Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy egy szakmából nem lehet egy réteget kivenni és azt, a látvány kedvéért, agyondíjazni.
""A doktornénik és doktorbácsik fogják pelenkázó és a kacsát cserélni a betegek alatt.""
Nessy
@namihami:Megtanulnak műtősnők nélkül operálni, és előtte betolni a műtőbe, és asztalra tenni a beteget.Műtét után a műszereket szépen megszámolni, elmosni, a tálcát összekészíteni a másnapi műtétekhez, stb. Legyünk őszinték, erről most nem az orvosok tehetnek! Nem baj, majd Pintér kiküldi a katonákat!
namihami
@Nessy: De, egy részben azért mégis. Mert marhára tetszett nekik a hirtelen millió környékére ugrott bérezés. Viszont ezzel párhuzamosan képesek voltak elnézni az őket kiszolgáló ""segédszemélyzet"" feje felett. Nem hiszem el, hogy ne tudták, látták volna a helyzet fonákságát, de a kassza csörgése hangosabb volt a lélek és szolidaritás hangjánál. És ennek most issza a levét az orvosi mellett a betegek társadalma is.
(persze, tisztelet a kivételnek)
namihami
Egy, nem idetartozó téma:
Kérem, segítsetek, aki tud. A fentebbi kommentembe is belejavított az a qrva telefon, amit a következőben (mert nem figyeltem) megint ugyanarra írt le. Ha tudja valaki, hogy kell kikapcsolni ezt az automata beíró funkciót, annak előre is kösz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.