Hajnal Gabriellát, a Klebelsberg Központ elnökét kérdezte a szeptemberi iskolakezdésről a kormányoldal vezető napilapja, a Magyar Nemzet.  A kérdezett "rezzenéstelen arccal" állít olyan dolgokat, amik arra utalnak, hogy mint szinte valamennyi kormányközeli "káder", így ő is egy egy párhuzamos univerzumban él.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Kémiatanár? Az meg miféle szerzet es? Nekünk hittan tanárok kellenek, papneveldék, lopni és hazudni tanító nerfánok. Merta végén még több lesz az asszonyság és elönt bennünket a...

Düh.
Eladott Ország
Egyszer volt egy nagy csoda, neve birkaiskola.Ki nem szólt csak bégetett, az kapott dicséretet.
cdn.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_768/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/03/tanarok.jpg
Miközben a NER-udvartartás belefullad a zsíros közbeszerzésekbe, és a tíz- meg százmilliós meg több tízmilliárdos állami támogatások nyomán nem győzik kilapátolni az osztalékot a cégeikből, egy tanárnak ma azért kell örülnie, mert kifizetik a hétvégi munkáját. Ma azért kell hosszasan tárgyalni a fideszes-állami vízfejjel, hogy ne nézze már hülyének a pedagógusokat, mert az Európai Unió legjobban teljesítő országában (egyszersmind gőzmozdony és zászlóshajó) nem magától értetődő, hogy aki dolgozik, azt megfizetik a munkájáért. A gond azonban az, hogy szinte egyik miniszter/államtitkár vagy képviselő gyereke sem a közoktatásban kallódik, hanem valamely magániskola tanulója. Ez a magasabb oktatási színvonal vajon nem járna az egyszerű magyar adófizető gyermekének is?!
Eladott Ország
Virágzik a magyar oktatás...
cdn.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_600/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/malackov.jpg
Az oktatás színvonala – már óvodától kezdve – olyan szinten romlik évről-évre, hogy egyre több család gondolkozik el azon, hogy külföldön alapítson családot. A diktatúrákhoz hasonlóan az elit saját iskolákat hoz létre a csemetéik számára, miközben annak költségeit velünk, adófizetőkkel fizettetik meg. Emellett még van pofájuk az emberek arcába hazudni és azt állítani, hogy nincs különbség gyermek és gyermek között. De bizony van, méghozzá egyre nagyobb különbség. Ennek a következményeit egyelőre csak megbecsülni lehet, mindenesetre az már most is látható, hogy Orbánnak buta, képzetlen emberekre van szüksége a hatalma fenntartásához, mindent meg is tesz ennek érdekében.
" A sorban az egyik első ilyen az International School of Debrecen, amely ugyan nagyrészt közpénzből épült – 4 milliárd forint – mégsem a köz, hanem a gazdag családok számára. Hogy miért mondom ezt? Lássuk a HVG által megszellőztetett adatokat:
A jelentkezés díja százezer forint lesz, de aggodalomra semmi ok, hiszen az iskolába integrált óvoda már 2,3 millió forint / évért elérhető lesz (szigorúan euróban!), míg egy iskolai tanévért 4,7 millió forintot kell a büszke szülőknek letenni."
cdn.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_640,h_427/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/08/image-1.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.