Komoly fenyegetésre szánta el magát Facebook-oldalán a DK vezére.

Gyurcsány: "Ebből börtön lesz"

Gyurcsány Ferenc a lehallgatási botrány újabb fejleménye kapcsán tett közzé egy kis fejtörőt, majd a megoldását is:

csak a magyar állam titkosszolgálata hallgathatta le Csikász Brigitta újságíró telefonját.

Gyurcsány szerint ennek börtön lesz a következménye, az illetékesek készülhetnek.

Akkor most csendesen megjegyzem: börtön lesz ebből fiúk és lányok. Megérdemelten. Aztán majd meséltek egymásnak a polgári erkölcs felsőbbrendűségéről.

Filmekben úgy láttam, hogy kanállal a csöveket kell ütögetni. Kezdjétek megtanulni a technikát. Szükségetek lesz rá

- írta bejegyzésében.

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Jaj, Fletó, a demokrácia felkent őrzőiről hogyan feltételezhetsz ilyent? Végül is nem akasztottak már létrát egyik megfigyelt vállára sem...
Béla333
A 2006-os puccsot is megúszták. Vajon miért? Ha rajtad vagy a Klárikán múlik akkor ezt is meg fogják úszni.
Na ezért kell hogy más legyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje!
Namely
"Komoly fenyegetésre szánta el magát Facebook-oldalán a DK vezére."
Mi a fenyegetés abban, hogy ilyen baromságokat ír ki? Itt is szoktak fantáziálni a kommentelők, hogyaszongya: "börtön, kivégezni, a gyerekeddel együtt, minden fideszes megy a sittre, stb".
Szabad országban élünk, ha a holokauszttagadás elleni törvényt leszámítjuk, szólásszabadság van, tehát mondhatja a marhaságait.
Ő sem gondolja komolyan.
De a majom hívei igen!
Azok meg is érdemlik a pofára esést, amikor megint nem lesz börtön senkinek, semmiért, folytatódik a rablás, csak ezúttal nem a jobbos, hanem a balos tolvajok teszik.
:D
DE a bőgőmajmok nem fogják zavartatni magukat. Folytatják a bőgést változatlan ütemben, hangerővel.
:D
Pálinkás Pál
@Namely: nem lesz börtön...fonják már a kötelet...
Béla333
@Horizont: 18.05
Hogy mi lesz a Fideszes maffiával, az azon múlik, hogy mennyien akarnak tényleges változást és mennyi ellenzékinek jó az a választék, ami az elmúlt 31 évben elénk került.
Én csak olyanra szavazok, akitől elhiszem, hogy el akarja számoltatni a Fideszes maffiát, nem csak pofázik róla.
Márki-Zay!
human
30 éve, beleérte a rendszerváltást is nem láttam nagyobb halakat valóban jelentős bűneikért ülni. Már bocs, de én a múltból nyerem a tapasztalatom és ha nyer is az ellenzéki együttműködés akkor is szkeptikus vagyok az elszámoltatás terén. Akik leghitelesebbek ebben a témába azokat csitítgatják a többiek. Nyilván veszélyes olyat ígérni, ami nem lesz betartva. Azért törekedni nem ártana arra, hogy fontos cél legyen az elszámoltatás.
Mi értelme kormányt váltani, ha 12 év lopása, hazaárulása, társadalmi megosztása büntetlenül marad? Semmi. Majd 4 év múlva visszatér Orbán vagy valamelyik hűbérura.
Béla333
@Horizont: 18.10
Ugyanaz a vita, mint 2018-ban, amikor a jószándékú, becsületes LMP-t húzta le az ellenzéki szavazó a sárba, mondván, hogy úgysem érnek el egyedül semmit, meg árulók meg minden. Elengedett lehetőség volt.
Tegyél meg legalább annyit, hogy ne mérlegelj, hanem szavazz arra, akiben megbízol, akitől látod a változtatási szándékot. A többi meg majd kiderül!
Béla333
@human: 18.15
Minél több embernek fel kellene végre ébredni! Neked jó reggelt! (Nem bántó szándékkal írtam...)
kissé felnőttem
ideje már mert a madarak túl magasra szálltak a sas megelégszik a kútágassa,
justhpeter
@Béla333: Jó ötlet. Ha arra szavazok, akiben megbízom, akkor otthon maradok.
Főlökött
Fletóka, ha és amennyiben 2/3-addal megszavazzák az elévülés törlését, Önnek is -> "Börtön lesz" ebből típusú előadásra számíthat, nem véletlenül...
Amennyi törvénytelenséget összehozott Ön is, kedvesével együtt, sok - sok éven keresztül ülhetnek, egy nem hűvös cellában.

Tényleg ezt szeretné ? Nem vagyok fideszes, sőt...de amit Ön tett és családja az Országunk ellen - saját érdekükben, az vérforraló ténykedés és Ön beszél börtönről ?
Ismerkedjen vele, mert oda fog kerülni, remélhetőleg..., büntiből együtt az asszonnyal :) :) :) :) Oszthatják egymásnak az igét...ĐĐĐĐĐĐĐ
csak úgy....
@Horizont: mert kettyós tibink úgy gondóta! :)
Macskaszem
@Béla333: Egyetértek Bélám, nálam is Márki-Zay a befutó. Csak túlságosan csendben van. Valahogy erősebben kéne verni a habot.
Főlökött
@Horizont: Bocsika, de tudod ki az a Doblev Klára és milyen háttérrel rendelkezik ( Nem volt véletlen Gyurcsányunk benősülése a családba ), illetve mint volt polgármester, milyen területeket vásárolt fel és hol ? ( Balatonnál kezesendő sok - sok hektárnyi ingatlan )

Én gondolkoztam és tudom, hogy lettek milliárdosok. Úgy nem nehéz milliárdosnak lenni, hogy úgy privatizálok saját magamnak egy gyárat, hogy a vételár töredéke, a raktárban található anyagkészletnek. -> nem véletlenül írtam, az elévülés megszüntetését, mert akkor mindkét személy igen - igen és hosszú - hosszú ideig ülne a börtönben !
Szóval számomra bűnözők, nem kicsit nagyon azok.

Orbánról mit beszéljek ? ? Nem szeretem a fideszt sem, mert ott is igensok bűnöző található, de jelenleg nem ez volt a téma...
De, hogy kielégítsem kíváncsiságodat, első körben a 'volt' légügyi jogászt csukatnám le és utána jönne a többi is. -> Kis segítség, mivel pilóta voltam, nézd meg "TOPI" zuhanása utáni nyilatkozatokat, megtalálod simán szentemet ĐĐĐĐĐ
Még egy kis segítség : P.P. a szentem, aki érdemi munka helyett előszeretettel ebédel a kuxaxemmel :) :) :)

Szóval szentem, se baromságot -> sőt annak sorozatát sem írtam, csak a tényeket és az akkori történéseket írtam le. Érdekes mód csótánykám is annyira titkolja mindezt, mint Király L-> a himnusz eléneklésének égését. Apukának volt annyi pénze, hogy a jogdíjat megvéve, eltüntesse a netről a megnyitót, de ami egyszer felkerül a netre...ott is marad, jogdíj ide - avagy - oda...

Így remélhetőleg érhetővé vált az egész...
Macskaszem
@Shikari: hülye, volt rá 12 évetek. Aludtatok?
kereső
Ez nem fenyegetés, hanem igéret Elnök úr? Mert ha az, akkor rendben van.
Főlökött
@Horizont: Még egy adalék és már itt sem vagyok, miért is utálom a tróger POLGÁRMESTEREKET, + a hasonlókat...

Nagypapám Gróf volt és hagyott maga után 1-2 dolgot, melyet sajnos Édesapám halála után örököltem.

@Horizont: Te mit szólnál ahhoz, hogy egy polgármester, polgármesteri fejléces levélben, árajánlatot ad a saját területem megvételére - mint magánszemély !!! Igen jól olvastad, mint magánszemély kévánt volna megvenni több hektár erdőt - birtokot - legelőt.
Tehát ismerem és tényszerűen tapasztaltam is, ezen bűnözők ténykedését - erőszakosságát - rátartiságát. Ez Somogyban volt, akkor mi lehetett a Balatonon és környékén.

Ne legyünk álszentek, ezen trógereknek rég rács mögött lenne a helyük, de az igazság szolgáltatás pedig a béka segge alatt van, de nem kicsit...

Csak egy példa 8 szor törtek be egy ingatlanunkba, Atyám 3 nap alatt megtalálta az elkövetőt és kihívta a yardot. Mit csináltak ? Ott hagyták az elkövetőnél az összes lopott cuccost -> szószerint !
Az utólsó betörést elmesélem, mert egy élmény ! Míg elmentünk feljelentést tenni, hogy a nap folyamán elloptak sok dolgot, na azon 2-3 óra alatt, a yardtól 6 házra, még egy 1,5 tonnás öntöttvas kazánt is elvittek.
Megsértődött a yard vezetője a felháborodásomon, azóta már szerencsére nincs a rendszerben, úgy 17-19 bűncselekménnyel a hátterében. Lerendeztem.

De ilyen az élet, olyan trógerekkel vagyunk körülvéve, akik mentességi jogra hivatkozva, próbálnak menekülni, majd nagy plénum előtt lemondanak a mentességi jogukról, hogy azt csak az országgyűlés tehetné meg ! Mik is lennének ?

Mocskos nagy képmutató és bűnöző banda mindegyik !!

De amikor azt állítják magukról, hogy : "méltóságok", hát az szánalmas, mivel azt ki is kell érdemelni, mármint ezen titulust, főleg közpénzből eltartottként.

Így már valahogy érthető, mindkét fél oldaláról ???
Gyurka80
@Béla333: Ne írj hülyeséget 2006-ról!
Virág Árpád
@Pegero: Jó lenne már ha összefognánk és szétekéznénk ezt a MAME - gyártó kisparost!!!
Gyurka80
@Béla333: A márky zajosnak esélye sincs felesleges szavazni menned.
Gyurka80
gyurcsányi, ha nem fenyegetted volna meg egyenes adásban az ügyészeket te kerültél volna börtönbe, sukoró ügy stb.
TASzSz
@Gyurka80: Ja! Nejezére esett lemenni Kecskemátre, s még ott is verte a nyálát! Szánalmas GECI!
Főlökött
@Horizont: Bocsánat, ha megbántottalak a "szented"-el, elnézést, de nem is ez volt a lényeg !!!

Bocsika, én az igazságra és a trógerek lecsukatására fókuszálok, több - kevesebb sikerrel. Van ez így...De ez a fő célom...

Ebbe csak a jog fér bele, nem a politizálás -> egyben a hasbaakasztásos 'LÓZUNG' duma és a félrebeszélés. Ez nem az én világom. -> majd lecsukják, avagy lelövik, kivégzik mindegyiket, ahogy sikerül. Üzleti érdek - pénz - hatalom dominál, majd - ha letisztázódnak a nézeteltérések és az üzleti háborúk, jön egy új Arisztokrácia, ha tetszik, ha nem.
Ezen csipet csapatot már magán-hadsereg véd, melyet mi - adófizetők tartunk el !!! ( Soroljam ?-> TEK., OrszággyűlésÖrség, MNB.-őrség) Mind - mind tele fegyverrel és technikával.

Érdekes, nem ? Na ezen kéne 'kicsit' elgondolkodni...
Virág Árpád
@Pegero: Szibériai nyugdíjasotthon! Az nekivaló! Sőt a koreai szekció...
rokker33
Ez bolond! Mostanában kellene szabadulni fecónak a 2006 os zavargások okozása miatt, hazaárulás és Magyarországon lévő magyar terület eladása szétosztása külföldi vállalatoknak,korrupció ügyek stb !Soroljam még a bűnöket te moslék zsidó féreg!
FL4K
@Pegero: @Namely: @Csizmás Kond: @Shikari: @Főlökött: @FLETÓ: @Gyurka80: @Virág Árpád: @rokker33: - Úgy tűnik összefújta a szél a szemetet
Gazella
Nah látom összegyült a narancs nickek szemét tábora.. kb két személyben..
verőce21
Inkább igyál Feri! Úgyis szeretünk! :D
tudode
Ha valamikor lesz igazság nem csak a kukkolásból, hanem az eredendőből is, mert ha Simikcska "Kinyitja a száját, el kezd (merészel) beszélni arról, hogy
.
----- Simicska: Orbán hazaáruló
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/

-----------------------
.
Ez aztán hab a kukucska tortáján!
.
Kár, nagy kár: Nem becsülte meg magát a rendszerváltás reménysége, akkora kárt okozott saját országánka, mint a Hymalája!
FL4K
És megérkezett körünkbe a 21-es versenyző is. Köszöntsük nagy szeretettel és kitörő örömmel @verőce21: -et.

www.youtube.com/watch?v=0us2UbWFTCI
Virág Árpád
@FL4K: Aludd ki magad, mert napközben megint hülye leszel, mint az elődeid!
rokker33
@FL4K: @sgl: @Eladott Ország: @Gazella: @Horizont: - Úgy tűnik összefújta a szél a szemetet
FL4K
@Virág Árpád: Lehet, hogy nem tűnt fel neked, pedig lassan, de biztosan jövök le a szerről (most a Propira gondoltam alapvetően), mert úgy érzem kb. hat év szédület elég volt.
Szóval, nemsokára eljön az idő, amikor már nem leszek (és akkor ott fogsz majd sírni, ahol senki sem lát).

www.youtube.com/watch?v=EzqbjybiUX4

www.youtube.com/watch?v=1BQHqE-8xss
verőce21
Hugyos Ferkó együttérzésből támogatóival, már össze is vizelte magát a közelmúltban!
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: Bástya Béla Elvtárs...
ómió
Most főbíróba ment át, vagy csak a véresmancsú bolsi egója "bújt elő" megint? "Demokratikusan"!
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Akkor töltsd a saját fejedbe!!!
Namely
@Pálinkás Pál: "nem lesz börtön...fonják már a kötelet... "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Itt egy sokkal életszerűbb mese: Duck Tales
www.imdb.com/title/tt5531466/
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: ma, 12:45 ☻ Bástya Béla elvtárs mohó volt!...
memgyar.net/items/18208.jpeg
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Jövőre lesz neked meglepetés, mint az összes pécsi panel-prolinak!
Namely
@Pálinkás Pál: Mármint a kacsameséket? Már láttam mindet.

Ja, az akasztást? :D Akarsz fogadni? :) bármikor hajlandó vagyok. :D (de remélem csak viccelsz, ehhez elég durva naivitás kellene).
Gyurka80
@FL4K: Téged meg szétfújt a szél idióta!
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: U N A L M A S V A G Y! Mindig ugyanaz a MAME!
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Milyen jó, hogy rátok ugyanez érvényes (a 7 párti szuper tömbre), csak a számok másak: 2 baloldaliból 1 egymaga olyan hülye, mint a maradék 5!
Emmersson71
@Béla333: Jó vicc..Schiffer banda, mint jó szándékú :D
It's good to be bad
Azért valaki írja már meg,hogy a Gyurcsány alatt mennyi volt az államadósság? Mennyi volt az üzemanyagok ára? Mennyi volt az euró? Mennyit kellett adózni a minimálbér után?
It's good to be bad
@Pegero: Na mesélj mit is csinált Gyurcsány? De csak az igazat mert itt meglehet találni az FBI jelentését 2006-ról..Na akkor várom...
Béla333
@Emmersson71: 09.34
2018-ban már tag sem volt Schiffer, Szél Bernadett és Hadházy vezette az LMP-t.
De ez téged ne zavarjon meg a gondolkodásban...
Emmersson71
@Béla333: Pontosan tudom, hogy 2018-ban távozott! De az az "örökség" nem egyik pillanatról a másikra tűnik el! Abba a kampányba még erősen belepofázott a Fidesz-bérenc Schiffer! Széll Bernike pedig úgy adott át 5 Bp-i kerületet orbánéknak, mintha fizettek volna érte!
Béla333
@Emmersson71: 10.31
Ha már ilyen jó a memóriád, akkor biztos arra is emlékszel, hogy Márky-Zay hódmezővásárhelyi győzelmét követően az LMP bejelentette, hogy igen: próbáljuk meg! Ők a teljeskörű összefogásban, a DK-tól a Jobbikig részt vennének, megpróbálják összehozni. Mivel erre akkor nem volt érdeklődő, ezért ez a dolog elhalt.
Csak az igazság kedvéért, de most ez nem téma, az a hajó már nem jön vissza.
Emmersson71
@Béla333: Ennek az összefogásnak - 1 jelölt a Fidesz jelöltjével szemben - a kezdeményezője Gyurcsány és a DK volt! A Jobbik akkor még...ne is részletezzük! Széll Bernike pedig csak most próbál némileg igazodni...
Béla333
@Emmersson71: 11.59
Én a '18-as választás történetét írtam le.
A mostani összefogást meg én úgy emlékszem Karácsonyék kezdeményezték, a DK és Gyurcsány csak szokásához híven rárepült a témára, mert ő mindig azt csinálja: "Ha valamit nem tudsz megakadályozni, akkor állj annak az élére".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.