A polgármester szerint ha nem ő lesz a miniszterelnök-jelölt, akkor „talán” Karácsony Gergelynek van a legtöbb esélye.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@Horizont: Te bíztál ebben az emberben valamikor is? Az ellenzék sosem fog változni, a Fideszt nem lehet legyőzni ebben a szellemben.
Béla333
@Horizont: 17.41
Mi ezzel a gond?
"Márki-Zay Péter szerint a legfontosabb az lenne, hogy minél több jelölti vita legyen, de úgy látja, az élenjáró jelöltek erre kevésbé hajlandóak"
Vagy:
"Márki-Zay Péter tart attól, hogy az előválasztás pártszimpátia alapján fog eldőlni. "
Esetleg:
"Márki-Zay Péter hangsúlyozta: továbbra is egy párton kívüli civil lenne az ideális jelölt Orbán Viktor leváltására."

Nem kell sopánkodni, nem mondott semmi rosszat.
Még mindig ő a legnormálisabb miniszterelnök-jelölt!
Béla333
@Horizont: 18.09
Nem ekézte, ne a címet olvasd csak el, hanem azt is, amit ténylegesen mondott:
"Dobrev Klára minden tehetsége ellenére sajnos a pártja és férje okán nagyon sokakat taszít, és még az ellenzék egy jelentős része sem menne el rá szavazni, maradna Orbán Viktor"

Ez igaz, nincs itt semmi eke.

"Jakab Péterről azt mondta, ő szintén támadható a jobbikos múltja miatt.
Nagyon sok zsidó, cigány, baloldali honfitársunk nem szavazna egy jobbikos jelöltre
– tette hozzá."
Ezzel is lehet vitatkozni, de ez sem a vetélytárs pocskondiázása!
Béla333
@Horizont: 18.17
Jól teszed, a másik cikknél pont erre bíztattalak. Te dönts, ne a csapatszellem.
division
@Horizont: Visszatérünk rá amikor itt lesz az ideje. Nagyon kíváncsi leszek az emberek 20% - a elmegy e legalább szavazni:-)
Csizmás Kond
Sok az önjelölt és nagy a zaj...mindenki önmagát képzeli a legjobbnak és azért képes bármilyen hülyeséget összehordani. Ha változtatni szeretnének akkor nem a sok össze-visszajelölt szélhámosságával kéne nyítani, vagy minden önkelölt egy magát toló tömörülést alakítson és várja hogy hátha rá szavaznak, hanem úgy össekovácsolni a kis pártokat meg mindenfélét és annak egy olyan embert állítani az élére aki tud mutatni és ha kialakul a bizalom iránta akkor nyerni is fog...így csak egy sokadalmi hangzavar az egész...
csak úgy....
@Csizmás Kond: macska,neked rögeszméd az egypárt rendszer!
kereső
MZP foglalkozzon a fideSS-el, ne az ellenfeleivel. Egyetlen más jelölttől sem hallottam, hogy minősitette volna a többi jelöltet. Igy akar előnyt szerezni? Nem egyenes dolog ez. És már nem is az első ilyen megnyilvánulása.Vigyázat, mert a rostán hamarébb ki lehet esni, mint ahogy elindulna az előválasztás.Úgy tudom, hogy két jelölt már az első napokban leadta a jelentkezést- éppen Jakab Péter, és Dobrev Klára. Ők teljesitették a feltételeket. És MZP???
gina
Ez a pasi is egy szemét, ahelyett összefogna az ellenzékkel,, kritizál, ilyen szemét nem kell az ellenzékben,, aljas mocsok az ilyen
sokanvagyunk
Komoly kétségeim vannak és sokat dolgoznak is azon hogy úgy érezzem, ez az "ellenzék" megérdemelné... - a húsosfazekat.
balos
@gina: Korrekt!Ráadásul nincs egyedül a bomlasztással!Minek az ellenség,akinek ilyen a "barátja"?
Béla333
Semmilyen inkorrekt dolgot nem mondott és nem is tett Márki-Zay.
A legjobb jelölt, támogatni kellene, nem mocskolni.
kereső
@Béla333: DE. Inkorrekt dolog az ellenfélre tett megjegyzése(i). Akár Jakabra, akár Dobrevre, vagy éppen Karácsonyra. Te megteheted, én is, és itt bárki- de Ő nem. Még a végén megmérettettik, és könnyűnek találtatik. Ha most igy viselkedik, mit fog tenni egy ellenzéki győzelem esetén- ellenzék lesz?Ne már- miért ezzel akar kitúnni?
Béla333
@kereső: 20.38
De nagyon érzékeny tetszik lenni.
Nem megjegyzést tett rá, nem minősítette, hanem azt mondta:
""Dobrev Klára minden tehetsége ellenére sajnos a pártja és férje okán nagyon sokakat taszít, és még az ellenzék egy jelentős része sem menne el rá szavazni, maradna Orbán Viktor"

Olvasd el, mielőtt elkezded mocskolni!
tudode
Kár, nagy kár!
.
Attól akimessziről jött emberként azzal tűnik ki, hogy kibeszél, minősíti azokat, akikkel össze kellene kapaszkodni annak érdekében, hogy megszabaduljon az ország attl, aki azt harsogta, hog "Csak a Fidesz', azán mikor bemutatta önmagát, kiderült, holgy egy MEGSZÁLLOTT igázta le az országot, mint pl. amikor feltűnt Nagy Imre újratemetésén, beletuszkolva az országot a HETEDIK KOPORSÓBA, majd 1989. március 15-én nagyívű beszédével
.
--- Orbán Viktor március 15-i beszéde (1989) - Ma is így gondolkozik?
www.youtube.com/watch?v=HHxK2i6Ci7M
---------------------------
.
Ez lett a vesztünk, mindannyiunk veszte! Azoké akik még dícsérik az urat, aki kiérdemelte, bológató kutyához hasonloó felolvasásásával, Petőfi megkérdezhetné: HOGY VAGYTOK
.
----- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&t=34s
-------------------------
.
Nemzeti GYÁSZ!
kereső
@Béla333: Nem mocskoltam, kikérem magamnak. Mi az, most MZP a liebling, hogy mocskolásnak veszed a kritikámat? Nem az ellen szóltam, amit mondott, hanem az ellen, hogy egyáltalán mondta. Ha nem érted mi okozza az "érzékenységemet", azon nem tudok segiteni. Nem akarok olyan "vezetőket" az ellenzéki oldalon, akik szentek-és sérthetetlenek, nem illethetők kritikával. A véleményem továbbra is az, hogy nem kéne a majdani szövetséges ellenfelet ilyetén illetni. Mert MZP nem kritizált most sem, csak minősitett. Az meg még rosszabb. Minősitse a fideSSt, orbánt.
Béla333
@kereső: 07.41
"""Dobrev Klára minden tehetsége ellenére sajnos a pártja és férje okán nagyon sokakat taszít, és még az ellenzék egy jelentős része sem menne el rá szavazni, maradna Orbán Viktor"

Szerintem ez nem minősítése Dobrevnek, hanem ez Márki-Zay véleménye. Ráadásul igaza is van! Nem Dobrev képességével van a baj, hanem az elfogadottságával és nem a hívők körében, hanem ha az egész országot nézed!
kereső
@Béla333: De, ez minősités- és MZP minősitett a véleményével. Nem ismeri a mondást: " házi nyúlra nem lövünk". Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ezzel akarja magát előnyösebb helyzetbe hozni. Egyébként már nem ez volt az első részéről, és nem mellesleg nem csak Dobrevről van szó- hiába akarod rá kihegyezni a témát- hanem Jakab Péterről is. És egy kicsit lesajnálóan ugyan, de Karácsonyról is. Na ki marad még a kosárban MZP-n kivül?És engedtessék már meg az ellenzék szavazóinak/szimpatizánsainak, hogy önállóan alakitsák ki véleményüket és minősitsék a jelölteket- azaz még MZP is sziveskedjen felnőttnek tekinteni bennünket. Nem kell sem az Ő , sem senki más iránymutatása- legalábbis nekem nem, hiszen minden ilyen megszólalás a fideSs kommunikációját erősiti. Érdekes egyébként, hogy mindenki GYF és Klára elfogadottságának hiányáról beszél, miközben a DK a legerősebb ellenzéki párttá nőtte ki magát. És hiú ábrándnak tartom, hogy bármelyik ellenzéki vezető úgy isten igazából meg tudja szólitani a vakon hivőt- a mérsékeltebb fideSS-es(és képzetebb/gondolkodóbb) -nek ott lesz az Új Világ - a maga jobb oldali konzervatizmusával.És MZP azon dolgozzon, hogy legyen tömeg támogatottsága- mert különben, még ha Ő lesz is a közös miniszterelnök jelölt, egyszál maga marad. Nem kell elvesziteni a két nagy párt szavazónak szimpátiáját. És amit tesz- ismétlem, már nem legeéőször- nem ezt erősiti.
Béla333
@kereső: 08.24
Emlékeim szerint a DK-sok szokása mocskolni a politikai ellenfelüket, még akkor is, ha mindketten az ellenzéki oldalon vannak.
A nyugatifény (vagy mi a neve a DK propaganda oldalnak) rendszeresen mocskol mindenkit, aki nem DK-s!
Tisztára mint a Fidesz!
És emlékezzünk már micsoda hadjárat volt '18-ban pl. az LMP ellen, mert valamiről másképpen gondolkodtak, mint Gyurcsány. Így igen visszás ez a marha nagy érzékenység, amikor a századát sem kapja Dobrev, mint amit korábban a DK adott az ellenzéki társaknak.
kereső
@Béla333: Béla, ne térj el a témától. Nem a "dk-s, vagy valamelyik más párt szimpatizáns fanatizmusáról" van szó, hanem Magyarország miniszterelnöki aspiránsáról, aki , ha nyer , ezekkel az emberekkel, pártokkal együtt kell dolgoznia.

Még egyszer mondom, bár félsüket vagy- nem csak Dobrevről szól a történet, hanem Jakabról is-és félig-meddig , kissé lesajnáló felhanggal Karácsonyról.
solidedge
@sgl: Karácsony a magyar politikai viszonyok között tűnik gyengének. Ide egy olyan ember kell, aki méltó ellenfele Orbánnak. Hazug, szociopata, a hatalomvágytól mindenre képes ember tudná csak sarokba szorítani Orbánt.
namihami
Azért ez a Márky-Zay (ha állítólag) be is állt az ellenzéki oldalra, azért az egyházi (keresztény) mentalitását csak nem tudja legyőzni. Még akkor is, ha --bejelentése szerint--ő is az ellenzéki oldalon áll, akkor is állandóan odaszúrogat a többi, vele egyoldalon álló jelöltnek.
relatív
Azt kellene (!!! ) minden - főleg a miniszterelnöknek jelentkezőknek -, hogy az ellenfél a regnáló, és nem a mai ellenzék közt kell keresni ellenfelet !!!
Az emberi tisztességről IS szól - szerintem - ez az előválasztási procedúra, mert csak akkor várható egy ' legjobb ' eredmény, ha azt tisztességgel bonyolítják, ami a résztvevőkön áll, vagy bukik !!!
relatív
Azt kellene (!!! ) minden - főleg a miniszterelnöknek - jelentkezőknek, hogy az ellenfél a regnáló, és nem a mai ellenzék közt kell keresni ellenfelet !!!
Az emberi tisztességről IS szól - szerintem - ez az előválasztási procedúra, mert csak akkor várható egy ' legjobb ' eredmény, ha azt tisztességgel bonyolítják, ami a résztvevőkön áll, vagy bukik !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.