Mi, magyarok az elmúlt száz esztendőben megtanultuk, hogy csak akkor nyerhetünk igazán, ha Közép-Európában és a Kárpát-medencében senki nem lesz vesztes – mondta Kövér László hétfőn a felvidéki Somorján a kitelepített magyarok emlékművének átadásán.

Kövér László rájött, hogyan védhetjük ki a "globális háttérhatalmak" támadásait
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az Országgyűlés elnöke kijelentette, Közép-Európa nemzetei a nagyhatalmak jóindulatára hagyatkozva, egymásra tekintet nélkül, különösen pedig egymást riválisnak tekintve nem tudják érvényesíteni nemzeti érdekeiket.

"Nem hisszük, hogy a nagyhatalmakat is puszta eszközökké lefokozni szándékozó globális háttérhatalmak nyomásának ellent állva nemzetként meg tudnak maradni, meg tudják őrizni szabadságukat, kultúrájukat és szuverén államaikat"

- jelentette ki a politikus.

Kövér László rámutatott, csak az együttműködő közép-európai nemzeti államok védhetik ki a társadalmaik lelki és morális felbomlasztására irányuló globalista támadásokat, hogy polgáraik megőrizhessék nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságukat, és ezáltal a nemzeti államok megőrizzék létjogosultságukat a jövőben is.

Az Országgyűlés elnöke emlékeztetett arra, hogy Alaptörvényben a magyarországi szlovákokat államalkotó tényezőnek ismerték el, biztosították számukra a kulturális autonómia intézményrendszerét és a működtetésére szolgáló pénzügyi forrásokat az Országgyűlés a 2010. évi nagyságrend hatszorosára növelte.

"A magyar állam elítéli a kollektív bűnösség bármilyen elvét. Megkövette zsidó honfitársainkat, országgyűlési határozattal ítélte el a németek elüldözését magyarországi szülőföldjükről, és nemzeti emléknappá nyilvánította a felvidéki magyarság kitelepítésének kezdőnapját"

- jelentette ki Kövér László.

Magyarország a Visegrádi Négyek regionális együttműködési keretein belül – és ezen kívül is – olyan bizalomerősítő politikára törekszik térségbeli partnereivel, amely lehetővé teszi a legnehezebb nyitott kérdések kölcsönösen elfogadható lezárását is az államközi kapcsolatokban – mondta a politikus.

Hozzátette, ennek is köszönhetően Magyarország és Szerbia közel jutott ahhoz, hogy ne csak a politikai nyilatkozatokban, hanem a lelkekben is le tudja zárni az egymás közötti konfliktusokkal terhelt, XX. századi múltat.

"Mindezek alapján okkal bizakodhatunk, hogy ez a politika további követőkre és támogatókra talál; s van erkölcsi alapunk arra is, hogy szelíd, de állhatatos türelemmel várjuk a bocsánatkérés és elégtételadás gesztusát a magyarok ellen a múltban elkövetett bűnökért, az utánunk következő nemzedékek békéje érdekében"

- zárta beszédét Kövér László.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A fidesz mint a nacionalisták, soviniszták, irredenták, tolvajok, pedofilok, buzik, kurvapecérek gittegylete azon mesterkedik, hogy polgáraik megőrizhessék nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
MorcosBajsz házmester, kéne rendesen szedned a Cavintont mert egyre gyatrábbak a szövegeid!...
gina
Erköcsröl beszélsz te alja kis mitugránsz, azt sem tudod mi az , enni vagy inni kell?? a mocskos fidesz és kormány szemeteiddel együtt takarodj végre a legmélyebb börtönbe te magyarnak valló aljas kis patkány.
simmering73
Ez a gyökérkefe is itt van? Azt hittem elment pihenni valamelyik pszichiátriára.
simmering73
A fidesz mint a nacionalisták, soviniszták, irredenták, tolvajok, pedofilok, buzik, kurvapecérek gittegylete azon mesterkedik, hogy polgáraik megőrizhessék nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságukat.
human
Azon gondolkodom, hogy vajon hogy mit érezhetnek a büszke, hetero fideszesek, hogy az általuk még külön asztallal is megtisztelt Alaptörvényüket egy meleg csoportos szexpartikra járó Szájer József írta? Vajon belegondolnak ez után és persze a Borkai ügy után, hogy még miben hazudnak nekik szépeket a pártvezetésben? Vagy mint Szájer, ők is lenyelik ... a békát?
lusta
@human: Persze az ilyen bulikra Brüsszelben, támad, el akarja pusztítani, etcetera, etcetera, mégis 9 Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk jeles képviselői vettek részt. Persze a sajtó csak a nagy (k)eresztény Józsival van elfoglalva.
tudode
Így jár az az ország, aki/amely azokhoz hasonlóaknak adják oda az ország kulcsát, akitt tehetetlenségében agyba, főbe vert az apja, akira nem, de az országra ráemelheti/te a kezét:
.
---A Soros-ösztöndíjas orbán viktor szól 1988-ból, a mai VIKTÁTORHOZ - az ALKOTMÁNYRÓL
www.youtube.com/watch?v=lRnT4vno2to
---------------------------
..
Micsoda százéves aggastyánok védik/hetik a védhetetlent%
.
Csúcs a köbön%
RonaGyuri
Pontosabban: Kövér Lászlóra rájött, sőt Kövér Lászlóra megint rájött!!! =))
tudode
Bajszos ember ne menjen a jégre, sikamlós talaj!
.
Összekeverve a kritiKÁT a támadással. amely annak köszönhető ahogy a honatyák, anyák anyáznak, példát mutatva az a pórnépnek!
.
Az igazi támadás az, amikor az egyszerű ember zsebéből elővillan a kés, a gázpisztoly, kilökik a villamosról, mint
.
-----Kirabolták és kilökték a villamosról Gór Nagy Máriát
index.hu/belfold/2021/07/16/gor-nagy-maria-rablas-villamos-testor/
---------------------------
.
Amiről a házmester memorizál, az csak egyszerű szerecsenmosdatás!
nezelodo
Az azért érdekes, hogy a szomszédokkal való megbékélés jegyében, amit a kormányunk követ, benne volt a nemzetiségiekkel való törődés, azok üldöztetésének emléknappá emelése, de egy nemrég még harsogva, a Parlamentben is felállva ünnepelt emléknap valamiért kimaradt, az oroszok kivonulásának, (Orbán általi haza zavarásának), emléknapja! Nem is értem,. hogy ez a dicsőséges esemény, a legújabb felszabadulásunk, miért nem ér már egy nyamvad emléknapot sem, vagy legalább egy tapsot, mint az eü dolgozók áldozatos munkájának ünneplése a fizetésemelés helyett.
ómió
Az efftársak meg abban "jók", hogyan lehet azokba "belesímulni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.