Eddig soha nem látott mértékű támadás érte Magyarországot csupán azért, mert számunkra a gyermekek és a családok védelme az első és ennek fényében nem vagyunk hajlandóak beengedni iskoláinkba és óvodáinkba az LMBTQ-lobbit.

Varga Judit keményet üzent Brüsszelnek: "Visszavágunk!"
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A nemtelen vádakra és az Európai Bizottság legújabb jogállamisági jelentésére a magyar kormány frissen kiadott határozatban válaszolt – írta az igazságügyi miniszter hétfőn a Facebook-oldalán.

Varga Judit közölte:

"sok vitánk volt korábban is a brüsszeli intézményekkel, azokat azonban hivatalos utakon lezártuk, a kérdésekre korrekten válaszoltunk, eloszlattuk az aggodalmakat és mindig betartottuk az alapító szerződésekben foglaltakat. Eltaláltunk egy érzékeny brüsszeli ideget, mert a gyermekek védelmét fontosabbnak tartjuk az LMBTQ-lobbinál. Ezért most mindent bevetnek, elővették a régi vitákat, mindent a nyakunkba akarnak varrni".

Mint írta, a jelentés forrásai ezúttal is egyoldalúak és politikailag elfogultak, kettős mércét tükröznek Magyarországgal szemben, emiatt ténymegállapításai pontatlanok.

A tényeket sorolva közölte: "Azt várják el Magyarország független alkotmányos szerveitől, hogy egyes konkrét ügyekben a Bizottság által kívánatosnak tartott döntéseket hozzanak mind a tényekre, mind pedig a szabályozásra tekintet nélkül. Ez az Európai Bizottság részéről hatalommal való visszaélést jelent. A magyar igazságszolgáltatás függetlenségét, szervezetét és igazgatását nemzetközi fórumok vizsgálták. Ezek alapján megállapítható, hogy a magyar alkotmányos keretek összhangban állnak az európai normákkal és számos uniós tagállam szabályozásához képest szélesebb körű intézményi garanciákat biztosítanak".

"Elutasítjuk a megalapozatlan és politikailag motivált aggodalmakat a magyarországi korrupcióellenes fellépéssel kapcsolatban, mert Magyarországon európai összehasonlításban is kiemelkedő, részletes antikorrupciós stratégia, hatékony bejelentővédelmi rendszer és szigorú büntetőjogi szabályok érvényesülnek"

- hangsúlyozta.

Mint írta, a bizottság értékelésével ellentétben Magyarországon valódi pluralizmus érvényesül a médiában: a baloldali és liberális médiacsatornák által nagymértékben uralt nyugat-európai médiakörnyezettel ellentétben a magyar viszonyok kiegyensúlyozottabbak, mivel minden politikai nézet és irányzat eljuthat a nyilvánossághoz.

A megalapozatlan aggodalmakkal szemben Magyarországon a civil társadalom sokszínűségét a mintegy hatvanezer, szabadon létrehozott és működő civil szervezet bizonyítja – emelte ki.

Az Európai Bizottság 2021. évi jogállamisági jelentése tehát megint csak a politikai nyomásgyakorlás eszköze, amely nem ad objektív és megalapozott képet a jogállamisági helyzetről sem Magyarországon, sem az Európai Unió más tagállamaiban, így ez a jelentés nem képezheti alapját további uniós mechanizmusoknak vagy eljárásoknak – közölte az igazságügyi miniszter.

"Elítéljük a Bizottság beavatkozási kísérleteit Magyarország független alkotmányos szerveinek tevékenységébe, és – az Európai Unióban Magyarország képviselőjeként – minden érintett szerv nevében visszautasítjuk az Európai Bizottság nyomásgyakorlását egyes konkrét ügyek elbírálását illetően"

- hangsúlyozta.

Közölte azt is, hogy a következőkben levél formájában, több nyelven fogja ismertetni az európai intézményekkel és tagállamokkal "a magyar kormány álláspontját a hazánkat ért politikai támadással kapcsolatban".

Győzzön a józan ész! – zárta magyar és angol nyelvű bejegyzését Varga Judit.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
Elmehetesz te a p...ba a hazugságaiddal, a "támadásaiddal" és a sok hülye buta híveddel együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pipás
Elmehetesz te a p...ba a hazugságaiddal, a "támadásaiddal" és a sok hülye buta híveddel együtt.
justhpeter
Varga Judit a józan ész győzelmében bízik, de hogy bízhat valamiben amivel nem rendelkezik ?
tudode
Nahát!
.
Az már mindennek a teteje, hogy hivatalból egy többgyermekes családanya a családok és a gyermekek védelmével mosdatja a szerencsent, aki a gyermekcsínyeket az iskolákban fakabátok kényszerítőeszközeivel "védi" meg?
.
Ezekkel:
.
----Iskolaőrök: rendőrbotot, bilincset, vegyi eszközt és testi kényszert alkalmazhatnak
mfor.hu/cikkek/makro/kamerak-nem-iskolaorok-igen.html
---------------------------
.
A hatalmi túltengésnek nincs határa abban sem, hogy a piszkos munkát a családok, és a gyermekek védelmére való hivatkozással merészelnek elterelni!!!
.
A bábeli zűruavar ezekhez képest csak babazsúr!
Gazella
Szerencsétlenbtrágárkodó némber..hova fogsz menekülni amikor megbuktatok... macedón? Szerbia?? Legjobb hely maga a börtön...
gina
Ócska ribanc és még te vagy Igazságügyminiszter,? szégyene az országnak, OV mocskos lábtörlője...jobb ha mész az utcára muzsikálni és ott keresed a pénzt amit odadobnak repedtsarkú...
lampa laz
Ma ők a 'soros, holnap a púposok aztán a vakok, süketek és addig ennek nem is lesz vége amíg a fidesz kormányoz, mert orbánnak mindig kell egy ellenség aki ellen csatát vív. Itt mindenki veszélyben van aki él és mozog.
Jucus, a valósággal foglalkoznál inkább,
- pedofilok,
- pegasus..., h csak ezt a két utóbbi fontos témát említsem.
csipetke
Mindenki jobban járt volna,ha juci inkább hegedűművész lesz,mert jogász végzettsége ellenére nincs tisztában azzal,hogy amit olyan buzgón tolnak,a gyerekekkel kapcsolatban,az nálunk már sok-sok éve szabályozva van,és sehol nem lehet olvasni,hogy az eu kötelezné az országot,hogy beengedjék az óvodákba-iskolákba az lmbtq lobbit.Ez a fidesz kitalálmánya a birkáinak. A néps(z)avazás is teljesen felesleges hozzáértő jogászok szerint,mert azok a kérdések teljesen feleslegesek,merthogy az nálunk jogilag szabályozva van.Azaz,megint csak birkaetetésről van szó,rohadtsok pénzért. Azon rugóznak,ami valójában nálunk nincs is. Az eu-ban mennyit röhöghetnek ezen az idióta bagázson
human
POLITIKAI PEDOFÍLIA amit Orbán és társai művelnek!
Hogy miért? Mert gyerekeket használnak fel pusztán a hatalmuk megtartására. Gyermekvédelem? Milyen gyermekvédelmi törvény az ami nemlétező problémát akar megoldani? És mit tesznek közben a létező problémák ellen??? Semmit! Egy szó sincs arról, hogy megerősítenék anyagilag, infrastrukturálisan, szakmailag, emberi erőforrásokkal a gyermekvédelmi hálózatot. Olvasott bárki arról, hogy a gyermekpszichológus képzésre koncentrálnának? Olvasott bárki olyat, hogy a rendőrségen speciális szakmai képzést kapna legalább egy fő hogyan kell egy gyermeket úgy kihallgatni, hogy ne okozzanak vele újabb lelki sérülést?

Orbán és társai hazaárulók! Remélem életük hátralevő részét külföldön élik le vagy a börtönben.
simmering73
Mit össze nem vergődik ez a némber. Szánalmas.
nezelodo
Ezt is megértük, nekünk is van már egy kemény, harcos Jeanne d'Arc-unk. Csak a szüzességgel kellene kezdeni valamit a tőle ájuldozó híveknek.
Csizmás Kond
Egyre jobban bűzlik ez a vargajuditozás. Judit egyszer mondta ami itt olvasható, de már vagy ötvenszer különböző megfogalmazásokban és hetente kétszer lehozzák, mintha azt ugyanannyiszor elismételné...ez jelenti sokaknak a szabad sajtót a szabad vélemény nyilvánítást és egyéb szabadságokat hogy ilyen újrafogalmazott szarságokkal töltse meg a lapokat ...csak azt nem tudom hogy ki fizet ezért ?...
Béla333
Maradjanak csak ők is a kaptafánál, igaz Jucika?
Te is azért dekázól, hegedülsz és mondasz hazugságokat! Te is a kaptafádnál vagy...
csak úgy....
@Csizmás Kond: hogy ki fizeti? természetesen a fidesz,hiszen csak nekik áll érdekükben a brüsszel elleni napi hösködés! :)
ómió
Bizony! A "visszavágás" egy népszavazás lesz! Utána visítson a brüsszeli aberrált-csorda!
namihami
Annak a bizonyos ""köhögős bolhának"" az esete!
balos
@nezelodo: Mindig lesznek o-szopós miók,akik a szart is képesek piskótának nézni és kritika nélkül benyelni!
gina
@ómió: Visitasz te elmebeteg proli, ugass ott ahol nem hallják kocsmaproli
gina
Ez a nó a legalja sarki ribanc, nem vesznek komolyan egy ilyen mocskos ,OV lefizetett szajhát
Nessy
Egy már elfogadott, és hatályba lépett törvényről népszavazást kiírni, azt hiszem hungarikum! Értelme, mint tavalyi naptáron a légypiszok.
Toller Béla
Mindannyian azt várjuk, hogy győzzön a józan ész, kapjatok három szavazatot és tűnjetek el valamelyik várbörtön mélyén !
ómió
@gina: Látom, ribike, már megint a trippeled gyötör téged. Gyógyíttasd!
terlasz
Vadmacska asszonyság kikaparja Brüsszel szemét!
csak úgy....
szegény brüsszel ,már tele lehet az üzenö füzete és a töke a markotányos juliskával..
kereső
Ja. Egy kormányhatározattal. Amely igazolja, hogy a kormány a jogállamiság és a demokrácia talaján áll.
Hogy lehetséges az, hogy már egy Magyar Közlönyben kihirdetett kormány határozat is hemzseg a hazugságoktól.
Ezen az alapon születhetne olyan kormányhatározat is, hogy a fű kék, a fehér az fekete. Az sem lenne nagyobb hazugság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.