Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk Karácsony Gergely országos népszavazási kezdeményezéseinek első számú kérdését kiegészítve – írták közleményükbe.

Se Gyurcsány, se Orbán, se CEU, se Fudan! – Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk
Kép:Facebook

Ők a miniszterelnök-jelölt kettős mércéjéből sem kérnek:

Se Gyurcsány, se Orbán, se CEU, se Fudan! Magyarország a magyaroké! Bár nem kívánunk egyenlőségjelet tenni Gyurcsány és Orbán közé, de egyikük kormányzásával sem vagyunk elégedettek, ahogy az ilyen-olyan külföldi érdekeknek való megfelelésükkel sem, inkább harmadik utat mutatunk.

Bővebben, az óriásplakát képével, a kampány költségéről stb. Novák Előd, a Mi Hazánk kampányfőnökének Facebook-oldalán lehet olvasni.

Természetesen tisztában vagyunk Magyarország geopolitikai elhelyezkedésével és lehetőségeivel, ahogy Kína világpolitikai súlyával is, a gazdasági kapcsolatok ápolását nem vetjük el sem keleti, sem nyugati irányban.

- tette hozzá Novák Előd aki szerint a Mi Hazánk elsősorban egy közép-európai összefogásban gondolkodik, amely sikeresen tudja letörni mind a nyugati, mind a keleti gyarmatosító törekvéseket.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Azaz, vagy Novák Előd, vagy a marslakók! Mert más nem felel meg nekik!
Istenakinincsen
Nincs szükségünk semmilyen élősködőre...sokkal jobban élhetnénk vérszívó lehúzó piócák nélkül.
Néro
Se Gyurcsány, se Orbán, se CEU, se Fudan! Csak a Ti Hazátok egy szál farokkal. Hülyék vagytok ti csak nem forogtok. Ja de.
ómió
Na, de, "tezsvírek"! Azt majd a "nép" dönti el!
Toller Béla
...szerénykednek ? Írják a következő sorba: se ez a mihaszna Mihazánk ...most mit kell szerénykednie ennek a párszáz fős kicsiny fasiszta bagázsnak ? Legalább láttassa magát nagyobbnak !
istván irén
Az a baj hogy kurva szar a választék sajna

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.