Cser-Palkovics a saját Facebook-oldalán tette közzé a nyílt levelet, amelyet Szigli István, székesfehérvári képviselőnek szánt – szúrta ki a 24.hu.

„Túl sok rajtad a ruha” – Cser-Palkovics nyílt levélben szapulja politikustársát „vállalhatatlan” viselkedése miatt
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A fideszes polgármester a levelében úgy fogalmazott, hogy Szigli, a fehérvári közgyűlés tagja, az

elmúlt időszakban sorozatosan tett olyan kijelentéseket, megjegyzéseket Facebookon, melyek – úgy vélem – egy magánszemély tollából is minimum kínosak lennének, udvariatlanok és helytelenek, önkormányzati képviselőtől pedig teljesen vállalhatatlanok.

Cser-Palkovics ezek után sorra idézi az önkormányzati képviselő kifogásolható megnyilvánulásait – írja a 24.hu. Az egyik eset, amelyet megemlít a következő:

Városunk egy polgárát küldte volna „haza” származása alapján Németországba, mivel a hölgy nem értett Önnel egyet. (…) Székesfehérváron senkinek sincs joga valakit származása miatt kiutasítani ebből a közösségből, különösen nem egy városrészi képviselőnek, akinek elsődleges feladata, hogy minden polgár számára otthonná tegye a választókerületét.

Mégsem ez volt a legdurvább eset, hanem az, amikor Szigli egy önkormányzati tisztviselő hölgy Facebook-képe alá fűzött kommentet, melyben azt írja:

Túl sok rajtad a ruha.

Nem hiszem, hogy magyarázatra szorulna, miért tartom ezt teljesen vállalhatatlannak, képviselőhöz, de civil polgárhoz, férfihoz is méltatlannak. Tisztelettel, de nyomatékosan felszólítom és kérem, hogy tartsa be a képviselői esküjében foglaltakat, értekezzen, fogalmazzon és szolgáljon úriemberhez, képviselőhöz, Székesfehérvárhoz méltó módon! Úgy vélem, helyes lenne ezekért az elfogadhatatlan kijelentésekért nyilvánosan elnézést kérnie

– írja nyílt levelében a polgármester.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Emmersson71: ma, 09:44
De mondhatta volna :-)
Egyébként tűkön ülve várom a nyílt levelet, melyben a bájer nevű zsocát utasítja rendre vállalhatatlan megnyilvánulásai okán, amikor mindenbe és mindenkibe beleköt, senki érzékenységével nem törődve. Mit szólhat vajon egy talpig keresztény/keresztyén, mélyen hívő fideszes a pápával kapcsolatos kijelentéseihez? Mit szólt Cser-Pa akkor, amikor egy fiatal lányt gyaláztak, mocskoltak, ha most egy megjegyzés miatt ennyire felháborodott? Előtört belőle hirtelen az "úriember"? Eddig hol lapult? Miért kell a helyi szennyest ország-világ előtt kiteregetni? Nem lehetett volna ezt négyszemközt megbeszélni, vagy összehívni a közgyűlés arra illetékes bizottságát?
Vagy választások jönnek, és ilyenkor egy ellenzéki bármit mond vagy csinál, az csak rossz és utálatos lehet?
134.bátor
Cser- Palkovics sokadszor bizonyîtotta,hogy a legnormálisabb politikus a fideszben! Bár sok hasonló lenne köztük,de nagyon egyedül van..
kereső
Elnézést kért? Akkor minden rendben- a fideSS erkölcsei szerint.
Szerintem meg le is mondhatna.Cser-Palkovics is.
Emmersson71
@Giovanni Alba: Párttagságuktól FÜGGETLENÜL írtam!
Giovanni Alba
@Emmersson71: ma, 12:08
Nincsen veled vitám, csak azt tettem szóvá, hogy jellemzően összekovácsol a pártfegyelem. Ha párttárs lett volna, a dolognak sem lett volna ekkora habja, megbeszélik kettecskén.
Egyébként a címadással kapcsolatban messzemenően igazad van. Gyakori itt és másutt is, a hatásvadász, megtévesztő cím. Teljesen véletlenül futottam bele a Magyar Nemzet sporthírébe: "Egy ukrán parlamenti képviselő a magyar olimpiai arany ellen!". Mert a mi fiúnk ellenfele történetesen politikus is.
FL4K
Szigli István - te tipikus kőbunkó magyar faszparaszt - túl sok rajtad a zsír, geccci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.