További két hasonló esemény lesz még a közeljövőben.

Már itt van a kertek alatt a negyedik hullám, sebaj, a kormány augusztus 20-ra minden korlátozást felold

Fotó: pixabay.com

A legfrissebb Magyar Közlönyből derült ki a kormány legutóbbi döntése, miszerint az érvényben lévő, veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket a következő hónapokban több alkalomra is felfüggesztik – írja a 24.hu.

Az egyik ilyen periódus az augusztus 18. és 22. között lesz, az augusztus 20-ához kapcsolódó állami és önkormányzati rendezvényekre vonatkozik az enyhítés. Ezen kívül szintén mentességet élvez majd a korlátozásoktól a FEI Négyesfogathajtó Európa-bajnokság, valamint az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus is, ahova Ferenc pápát is várják.

Ez azt jelenti például, hogy ezeket a rendezvényekre védettségi igazolvány nélkül bárki, korlátozásoktól mentesen ellátogathat.

Kovács Zoltán államtitkár kedden azt nyilatkozta, hogy a valaha volt legnagyobb szabású állami ünnepre készülnek augusztus 20-án, amiről ITT írtunk bővebben.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez az fiúk, így kell ezt csinálni!
""Lássuk Uram, mire megyünk ketten!""
Pálinkás Pál
vazze...nem unjátok még ezt a hullámzást??? az senkinek sem tűnt fel hogy mióta ez a kamu cunami tombol,eltűnt az influenza??? lehet átkeresztelték covidra...az influenza c helyett...mindenesetre roppant unalmas már...bár amíg vevők vagytok rá,addig a hatalom sehol nem hagyja abba a világon...
simmering73
1969-ben néztem meg először és utoljára a helyszínről a tüzijátékot. Akkor még igen csak szellősen voltak a népek. Ma már a tévében sem.
evacica
Hiába már rég megmondták, hogy cirkusz és kenyér kell a népnek, na a cirkusz már megvan, kenyér az viszont nincs! nem értem, hogy az az ember aki a semmiből jött és senki volt, hogy tudja így elveszíteni a visszapillantó tükrét és ilyen érzéketlen lenni a honfitársaival? Remélem elnyeri majd méltó büntetését!!!
kissé felnőttem
itt is marad de uratok parancsolótok tűzijátszani akar akár Néró Rómája lennénk beteg gondolat milliárdokat kidobni a népnek se pénzewse élelme menzinár meg a csillagokat nyaldossa
kissé felnőttem
@evacica: remélem én is meg több millió Magyar, rongyrázás szijpedró privát focipálya csóró a nép koldus lassan uraink meg dözsölnek éjjel nappal? betyár kurva világ lett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.