Az Alaptörvény bevezető részéről van szó, csütörtöktől ennek kell lógnia a falakon, méltó és jól látható helyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen jól mutatna, ha kötelező lenne, hogy az egyik oldalán egy Orbán (persze 30 éves korában készült) fotóját is ki kellene tenni. A másik oldali képre esetleg egy 7-8 milliárdos ötletpályázat is kiírható. Amikor vége, akkor majd a Viktor, a nép választása szerint, dönt. Ahogy eddig is tette, a hasonló összegekért kiírt ""döntésünk"" alapján.
RonaGyuri
Nemzethy büszkeségünk, hol késel az orbáni homályban?

„Tisztelgés a magyar nemzet előtt – Büszkén hirdetjük Nemzeti hitvallásunkat”

A Kormányzati Tájékoztatási Központ tegnapi közleménye szerint: „A több mint ezeréves államalapítás nemzeti ünnepének közeledtével, Magyarország Alaptörvényének 10 éves évfordulója alkalmából a kormány az alkotmányban is rögzített Nemzeti hitvallás kifüggesztésével tiszteleg a magyar nemzet előtt és ugyanerre kéri a közintézményeket is.”.
Eredetileg azzal akartam kezdeni, hogy bocs Vörösmarty, de elolvasván a közleményt , ami értelemzavaró módon hibásan idézi a vonatkozó kormányrendeletet, úgy döntöttem nem aktuális.
Nehezen, de megállon, hogy poénkodjak azon a tényen, hogy mind a mű, mind pedig a legalább annyira vitatható kinevezése Szájer József alkotása! =))
RonaGyuri
@namihami: ezen at Orbán kép dolgon én is elméláztam, de idáig jutottam, hogy Kövérrel és egy harmadikkal együtt, de it elakadtam; túl sok és túl kevés jelöltet találtam! =))
kereső
"Orbán Viktor és “Fidesz” nevű bűnszervezete tíz évvel ezelőtt döntötte meg Magyarországon az alkotmányos rendet. Az államellenes bűncselekmény elkövetése több lépcsőben történt. Először önkényesen “fülkeforradalommá” nyilvánították a parlamenti választásokat, amelyen mindössze négy évre választott új parlamentet és kormányt az ország az addigi alkotmányos rend keretein belül. Orbán erről azt állította, hogy a 2010-es parlamenti választáson őt “egy új társadalmi-gazdasági rendszer, a Nemzeti Együttműködési Rendszer létrehozásával bízta meg a magyar nép”.

A szavazólapon azonban semmi ilyen nem szerepelt, ahogy a “Fidesz” választási programjában (ilyen nem is létezett) sem volt szó rendszerváltásról és új társadalmi rendszer bevezetéséről. A magyar nép nem erre szavazott, illetve erről nem szavazott."

AN
kereső
Arról nem is szólva, hogy a "nemzeti hitvallás"-nak nevezett förmedvény a középkorba viszi vissza az országot a 21. században.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.