Az eddig jól ismert, Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatok helyett. 

Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Csütörtöktől minden kormányzati középületen a szerv vezetője által meghatározott, méltó és jól látható helyen kell kihelyezni a Nemzeti hitvallást, amelynek szövege itt érhető el.

Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben

A kihelyezett Nemzeti hitvallás megfelelő állapotáról és szükség szerinti cseréjéről intézkedni kell – szól a határozat, amely azt is kimondja, hogy „a színes formátumban, nyomdai kivitelezésű Nemzeti hitvallást 500 × 700 mm méretű, álló téglalap alakú keretbe kell foglalni.”

Nem szabad elfelejteni, hogy a tavaly decemberben Brüsszelben 25 fős meleg szexorgián lebukott Szájer József nevéhez is fűzödik ez a szöveg. 

Forrás: MTI

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Peller Anikó: A kormányzat - szokása szerint - úgy keni el a saját aljasságait, hogy azt másra, az ellenzékre keni! Ezért készült a homofób pedofil törvény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Csizmás Kond: Eleve okos vagyok, pláne becsületes :)
istván irén
Büszkék lehetünk rá hogy ebben a kormányban minden réteg képviselteti magát pedofil,buzi, tolvaj ,molesztáló,hazug , csaló,drogos,kurva pecér,lehet nem teljes a fel sorolás
karma1
@istván irén: Valoban. A reszegeseket es a lekvarkedvelo kdnp-seket kihagytad...:) (Iszik ES drogozik pl. habony...A fo"ni palinkazos szokasarol a vejkoval ne is beszeljunk, es hegedus zsuzsa sem minden penzt koltott arckremekre, volt ott egy oriasi pezsgoszamla is.)
percsi
A hitvallás hogyan fér össze a mássággal? És a pedofília? Úgy, hogy bort isznak és vizet prédikálnak!
Nem a másság a probléma, az mindenkinek a magánügye.
Attól nem lett jobb vagy rosszabb az ország gazdasága, hogy Szjózsi ereszcsatornán menekült a melegorgia helyszínéről. Viszont megbotránkoztató az, hogy az általa készült szabályokat megszegte: drog, csoportos összejövetel, kijárási tilalom, orgia. Büntetés 150e ft, a népnek a maszk nem viselése 76e.

A NET oktat, jobban mint az iskola!
Szjózsi, a kormány egyik frontembere a magyar gyerekek szexuális fejlődését is veszélyezteti, hiszen a 25 fős orgia nem természetes. A kormi szerint a másság sem természetes, nem szabad róla beszélni, titkolni kell, mert bűn. Ha bűn, akkor Szjózsi bácsi miért szereti a férfiakat? Kábítószert fogyasztani tilos, Szjózsi bácsi mégis fogyaszt. És a kijárási szabályokat sem tartja be!
Egy vezető beosztású embernek példát kell mutatnia, ami Magyarországon nem szokás. Az igazmondás sem, sajnos.
A vezetőink szándékosan félreértelmezik a hivatásukat, a munkakörük az ellenség keresése, ha nem találnak, akkor generálni kell.
Kirakosgatnak táblákat, plakátokat, küldözgetnek megválaszolt kérdéseket, hetente módosítják a törvényt, megjutalmazzák barátaikat, a magyar emberektől a morzsát is felcsipegeti, stb...
A kérdés mikor fognak kormányozni? Szerintem soha!
Sámannus
@sgl: Az asztalt már úgy összefosták, hogy má rá sem ismernek azé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.