A főpolgármester-helyettes a 168 órának adott interjút. 

Ezért törölte Tüttő Kata a tengerből kilovaglós videóját: "A gyermekeim halálát kívánták"

Miután a tengerből kilovaglós videója hatalmas felháborodást váltott ki a kormányközeli sajtóorgánumoknál, a politikus eltávolította a videót az oldaláról. A 168 a többi közt megkérdezte Tüttő Katát, mi volt az oka, hogy eltüntette a felvételt.

"Ennek egyetlen oka van, mégpedig az, hogy megjelentek a kommentelők, akik nagyon gyorsan átlépték azt a határt, amit még elviselek. Az én Instagramomat követi a fiam, követik az osztálytársai. És finoman szólva, elég sok tizennyolcas karikás tartalom jelent meg. Itt nem csak a szexuális utalásokra célzok, – habár volt az is –, hanem arra, hogy a kommentelők egy része nem csupán az én, de gyermekeim halálát is kívánta. Ezért kellett levenni. Valamint nem kívántam azzal tölteni a szabadságomat, hogy a saját oldalamat moderálom, a különböző szexuális utalásokat és a Hogyan ölnélek meg típusú kommenteket törölgetve."

- mondta a politikus a lap kérdésére. 

Arról is kérdezték, hogy mennyibe került ez a kilovaglás. 

"Ez egy több órás, csoportos szolgáltatás. Az ára 80 euró. Szóval összegezzük mi is történt. Közpénzből mentem el nyaralni? Nem! Drága volt? Nem! Egy foci-eb jegy árának a töredéke. Annak a jegynek, amiről a kormány széjjelposztolta magát a múlt hónapban. De az persze rendben van, ahogy az is, hogy a miniszterelnök magán gépen utazik, vagy a külügyminiszter egy sok milliárdos jachton nyaral"

- válaszolta Tüttő, aki elmondta azt is, biztos benne, hogy a jelenlegi helyzet eszkalálódni fog a választások közeledtével.

"Az állami propaganda minden eszközt megragad, hogy ne valós ügyekről szóljon a sajtó. Jelen esetben például, igencsak ironikus módon, fehér lovon történő lovaglással fednék el a Pegasus-botrányt" 

- zárta gondolatait a főpolgámester-helyettes. 

Forrás: 168 óra

Fotó: Instagram/Tüttő Kata

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Shikari: Pontosan!
Holnap már egy jachtozás is probléma lesz 50 milláért! (jaaa..az nem!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ezzel a műhisztivel Kata akár fideSS-politikus is lehetne. Például olyan mint a tipródó, nagykövetberendelő Tarajos.
Esetleg miért kellett feltenni a nyilvánosság számára ha magánút volt magánpénzből ?
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 13:43
Te már csak tudod,áll belőled egy nagy lófilé,gyagyás 1bites.
Gazella
Tuttorka..illene a magánéletet külön választani a politikától.. tuttorka.
fergeteg
Normális ember nem pózol lovon vízben.
Vadnyugati filmben fog szerepelni.
Csak a karaván hiányzik. De hát ők már nyugaton vannak.
surdilloFUJT
@durbincs: @Gazella: @fergeteg: @durbincs: Ritka hülye ez a fidessnyalonc csokor,ekkora barmokkal csak árvizkor gátnak használva kellene találkozni,DE ezek az agyrágott 1 bites szarzsákok a szarosfarokkal az élen lekerülve a svábhegyi beteg szamárcsődör himbilimbijéről osztani akarják amiből nekik még összesöpörve sem jön össze értelem!!!Kár belétek a levegő,egy nagy lószerszám kellene belétek mocsok állatok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.