Nemrég derült ki, hogy gyermekpornográfia miatt letartóztatták a Jobbik volt gyulai képviselőjelöltjét. Akkor a Jobbik gyulai elnöke, Csengeri Lajos megerősítette, hogy a párt egyik, a 2019-es önkormányzati választáson induló jelöltjéről van szó.

Jakab Péter letépné a tökeit volt képviselőtársának

A hvg.hu írta meg, hogy Jakab Péter országgyűlési képviselő, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke most reagált az ügyre.

A miniszerelnök-jelölt a Facebookon ezt írta:

"Mit szólok ahhoz, hogy egy volt gyulai jobbikost pedofil vádakkal gyanúsít a rendőrség? Pont azt, amit minden normális ember. Ha tehetném, letépném a tökét"

– közölte Jakab, majd hozzátette:

"miután erre a jogszabályok nem adnak lehetőséget, jöhetne a Jobbik által évek óta javasolt kémiai kasztrálás. De mivel a Fidesz ezt is elutasítja, így marad a jelenlegi, többéves késéssel elfogadott pedofiltörvény, és a remény, hogy – ha a vádak igazolást nyernek – nem ússza meg ez az aberrált annyival, mint a fideszes Kaleta."

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...és ha ne derüljön ki akkor most is élnének boldogan, töktépés nélkül...de így szokott ez lenni...akkor kap mindenki rángógörcsöt amikor lehull a lepel.
ESCOBAR
Kisfiam! Te ahhoz az emberkhez képest egy bolhafing vagy! Először is, mert még nem bizonyítottak a vádak (mindenkit megillet az ártatlanság vélelme a bíróság jogerős ítletéig)! Másodszor pedig azért, mert nem állsz ki egy emberként mellette (párttársad)! Harmadszor azért, mert annak a szakmai életútnak, amit ő bejárt, te a tizedét se tetted le az asztalra a saját hivatásodban! S úgy néz ki, nem is fogod!!!
Úgyhogy mostantól inkább a saját tökeidet kezd el félteni!
ómió
Kezdd a magadéival, Parizer efftárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.