Akinek nincs sem vallási, sem nemzeti, sem pedig nemi identitása, beteg az, nyomorult, földönfutó, senki – erősen kezdi a mai eszmefuttatását Bayer Zsolt.

"Beteg, nyomorult, földönfutó, senki" Bayer szerint az akinek nincs vallása vagy nemzeti identitása
Kép:YouTube

Szerinte nekünk, közép-európaiaknak egyre kevesebb keresnivalónk van nyugaton, hiszen mi másféle történelmet éltünk meg itt Európában, nem volt gyarmatunk, de sokszor voltunk gyarmat – vagy majdnem az –, nem voltunk gazdagok, mert nem fosztottuk ki a világ egy részét, de bennünket többször is kifosztottak, nem voltunk szabadok és nem voltunk függetlenek.

Nem, nem európai érték a homoszexualitás, a hetvenkét-féle nemi identitás, nem európai érték a queer „királynő” az óvodában (pfúj!).

- írta a Magyar Nemezetben megjelent írásában.

Azt is elmondja mi a baj ezzel az európai „progresszióval”, a „megvilágosodottakkal”.

Szerinte fogalmuk sincs, kicsodák ők maguk. Miképpen arról sincsen, hogy mivel is üssék agyon az időt jó dolgukban. Ezért aztán állandóan fel akarnak szabadítani valakiket, és egyre fogynak a felszabadítandók, úgyhogy egyre rémesebb, egyre betegebb, egyre ocsmányabb kisebbségek felé kell fordulniuk, s azokat „felszabadítaniuk”.

De Közép-Európát meg kell védenünk. Mert – mondom újra és újra – Európa ma mi vagyunk. Varsó, Krakkó, Prága, Budapest, Kassa, Kolozsvár és Brassó, Zágráb, Belgrád, a Baltikum és Szentpétervár – ez Európa. És Pozsony. Európa ott van, ahol vannak gótikus katedrálisok. Vagy ortodox bazilikák.

- mondta.

Nem. Isten nem transz. És a világot sem ilyennek teremtette. A világ szép, a világ harmonikus. A világnak vannak törvényei, a világban van biológia, vannak nemek és genitáliák és gének, van férfi és nő. Minden más: abnormális.

- fejtette ki a genderről alkotott véleményét.

Figyelmeztetett mindenkit, hogy amikor betolakodnak a gyermekeink világába, amikor összekenik a templomaink falát, amikor megpróbálnak egy olyan világot összehazudozni az ilyesmire mindig kapható „progresszív” és anarchista és (szélső)baloldali politikai erőkkel és a médiájukkal, amelyben „szép a rút és rút a szép”, akkor vége a türelemnek, a toleranciának és a megértésnek.

Főleg pedig a szeretetnek. A „homoszexuális-forradalmatok” pedig le lesz törve. És el lesz takarítva. Remélem, megértettétek…

- zárta sorait.

Forrás: Magyar Nemzet
Címlapkép: EchoTV

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Reméljük, hamarosan megéljük, hogy a lipsiket, mint az igazi Lenin-fiúkat vagy késői utódaikat, a gyászos emlékű SZDSZ-t..., már csak hologramokon mutogatják...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Egyszerűbben is mondhatta volna: internacionalista!
Nessy
Bayer elvtárs! Mióta lovaggá avanzsált, egyre alpáribb, és lököttebb! Vagy ez az elvárt jobboldalikereszténynépnemzeti stílus?
nezelodo
Hej azok voltak a szép idők amikor még a Vitya is internacionalista vót, sőt vezető is volt abban a gittegyletben, alighanem pénzért, mint itt a védelmezői. És mi lesz ha visszamegy a gyökerekhez, ha az lesz a nyerő?!
balos
Boldog vagyok,hogy nem vállaltam fel a farizeusok hitét és az erkölcstelen nemzethyetlenséget!Inkább megmaradok jól menő nyuggernek,azzal botránkoztatóm meg a hiteltelen pedofiliánuszókat élén a kelett-a és a buzuló szállj eléket!
istván irén
Nem ilyennek teremtette akkor mitől ilyen tőled?
csak úgy....
beyer zsolt a nemzet vallásos? bunkó parasztja!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.