Egy 24 éves győri fiatalember elvitte a család trezorját az abban tárolt 30 millió forinttal, majd magához vette a kocsijukat és lelépett hazulról. A rendőrök szerdán kaptak bejelentést arról, hogy egy ismeretlen meglopta a családot – írja a 24.hu.

Saját szüleit lopta meg egy huszonéves: Vitte a trezort, benne 30 millióval és a családi kocsit is
Fotó: Pixabay

A rendőrök azonnal megkezdték az ügy felgöngyölítését, és elrendelték az ellopott jármű körözését. és még aznap este Körmenden, a 86-os számú főúton lévő egyik töltőállomáson fel is figyeltek a keresett autóra. Igazoltatták a benne ülő fiatalembert, akiről kiderült, hogy a sértett fia.

A gépkocsi átvizsgálásakor megtalálták a félig felfeszegetett trezort is, így a 24 éves L. Lászlót elfogták, majd lopás és jármű önkényes elvétele miatt őrizetbe vették és kihallgatták.

A fiú elismerte a bűncselekmény elkövetését és kihallgatásán elmondta,

mivel megromlott szüleivel a kapcsolata elhatározta, hogy magához veszi a család pénzét és a kocsit is, majd külföldre távozik. Tettét követően céltalanul furikázott az országban, aztán vásárolt egy csákányt, amivel megpróbálta kinyitni a pénzkazettát, de annak csak egy kis részét tudta felfeszegetni.

Miután némi pénzt magához vett Körmendre ment, hogy elhagyja az országot. Ekkor csaptak le rá a rendőrök. A győri rendőrök kezdeményezték L. László letartóztatását.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nezzuk a jo oldalat: legalabb nem olte meg a szuleit a penzert.
ómió
Az ilyen, bizony, csak "haladó" lehetett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.