Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Orbán Viktor a Fox News sztárműsorvezetőjének adott interjút a bevándorlásról, a muszlimokkal való keveredésről, az őt és Magyarországot ért jogtalan nyugati támadásokról és a nemzetközi baloldal által támogatott antiszemita ellenzéki összefogásról is beszélt.

Orbán lubickolt az álákérdezős Tucker Carlson-interjúban, közben az ismert tévés Facebook-oldalán a magyar kormányfőt éltetik
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 A Fox News sztárműsorvezetőjének eléggé alákérdezős interjújában többek között az a kérdés is elhangzott, hogy Orbán hogyan reagált Biden támadására, amikor az amerikai elnök a tavaly novemberi elnökválasztás előtt egy „totalitárius gengszternek” nevezte őt a lengyel miniszterelnökkel és a belarusz elnökkel együtt.

Ez egy személyes sértés az összes magyar számára

- válaszolta Orbán.

Ezt a kijelentését később sem Karácsony Gergely sem Jakab Péter nem hagyta szó nélkül.

Orbán szerint a liberálisok, így Joe Biden problémája is az vele, hogy ennyire sikeres.

A magyar és lengyel modell gazdaságilag, politikailag, kulturálisan és demográfialiag is sikeres, és ez fáj a liberálisoknak. Az alapja ennek viszont merőben más, mint a nyugaton. A liberálisok nem akarják elfogadni, hogy a világukon belül létezik egy nemzeti-konzervatív opció, amely sikeresebb. Ezért kritizálnak minket; nem ellenünk, hanem magukért harcolnak

- mondta a miniszterelnök.

Közben Tucker Carlson tévés pedig egy Magyarországról szóló gyorstalpaló mellett megosztotta a mai műsorából a hazánkkal foglalkozó részletet. Ezután a kommentszekciót elárasztották az Orbán Viktort éltető szavak – írja a mandiner.hu.

A poszt alatt majd' kétezer hozzászólás gyűlt össze, amelyek túlnyomó többsége a magyar miniszterelnököt éltetik.

Imádkoznunk kell ezért az emberért! Isten ereje és védelme legyen vele, hogy folytathassa meggyőződését!

- írja az egyik leglikeoltabb komment.

Egy amerikai kifejtette, hogy

azt kívánja, hogy Orbán Viktor legyen az elnökük, mivel a józan ész nagyon ritka a mai vezetőkben.

Carlson az interjúban először arról kérdezte Orbán, miért kezelte az EU-tól eltérően a 2015-ös migrációs krízist. A miniszterelnök szerint ez volt az egyetlen logikus döntés: ha valaki illegálisan át akarja szelni az országodat, meg kell nekik mondani, hogy

srácok, megállj.

Mikor pedig Carlson visszakérdezett, hogy ehhez megvolt-e minden joga, Orbán az égre nézett, majd azt mondta:

Persze, ez Istentől és a természettől jön, minden érv mellettünk szólt. Ez a mi országunk, a mi embereink, ami történelmünk, a mi kultúránk.

- írja a HVG.hu.

Orbán Viktor közösségi oldalán közzétett fotóval bepillantást nyújtott a követőinek is a kulisszák mögé:

Tucker Carlson-interjú. Hamarosan

- írta a fotóhoz.

A videó itt tekinthető meg:

Később Orbán Viktor feliratozva is megosztotta a videót.

Made by America

- írta az interjú felvételéhez.

Forrás: Facebook, mandiner.hu, HVG.hu.
Címlapkép: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Vajon mennyibe fájt a magyar adófizetőknek ez a spontán interjú, amivel elérheti a vezér, hogy a jenki polgárokat is elöntse a sárga irigység a magyar tündérország miatt? Nem tart-e a Viktor attól, hogy onnan is megindul a migráns áradat, hogy élvezhessék a magyarországi jólétet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Valami "haladó cáfolat" meg sehol, efftársak!? Kimerült a hazugságfiók?
human
@nezelodo: Valami 70 millió forintot hallottam, hogy ennyiért jött el Magyarországra fényezni Orbánt. Nemrég Szijjártót is kérdezték erről. Ő meg valami olyasmint mondott, hogy szerződésben álltak vele, de már nem él a szerződés.
nezelodo
@human: Így megy ez, ez ilyen a megvásárolt jó hírnév, természetesen a hazai megvezetettek pénzén is.
FL4K
6 figyelmeztető jel, hogy gonosz van a közeledben

"Kétségtelen, hogy az emberek többsége jó lelkű. Sajnos ennek ellenére előfordulhat, hogy gonosz vagy veszélyes típusok is körülvesznek. Ők azok, akik folyton rombolnak és uralkodni akarnak mások felett. Könnyen lehet, hogy a barátaid között is akadnak, akikről nem is sejted, mennyire gonoszak. Vajon milyen jelekből ismerheted fel az ördögi karaktereket? Részletezzük a legfontosabb figyelmeztető jelzéseket.
FL4K
1. A gonosz ember tagad

A gonosz típus valójában mindent tagad. A valóság ugyanis egészen más, mint amit ő annak gondol. Soha sem ismerné be az igazságot, csak a saját elméletében hisz. Természetesen mindenkiben hibát talál, ő ugyanakkor maga a megtestesült tökéletesség.

2. A gonosz elhallgatja az igazságot

Csak azt mondja el, amit el akar mondani. A gonoszt arról is felismerheted, hogy visszatartja a legfontosabb információkat, amellyel az a célja, hogy a többieket kellemetlen helyzetbe hozza, önmagának pedig előnyt kovácsoljon. Arra is képes, hogy szándékosan tüntesse el például egy fontos prezentáció iratait, amellyel mindenki másnak komoly kárt okoz.

3. Becsap másokat

Kezdetben megbízhatónak adja ki magát, hogy mások bizalmába férkőzhessen. Aztán kihasználja, és becsapja a többieket, így téged is. Olyan módon manipulál, hogy a legtöbbször észre sem veszed. Képes elhitetni, hogy amit mond az igaz, és te tévedsz, te akarsz másokat galád módon becsapni.
FL4K
4. Nem érez lelkiismeret-furdalást

Fel sem merül benne, hogy lelkiismeret-furdalást érezzen mások érzelmi manipulálása vagy bármilyen negatív cselekvés iránt, amit tesz. Pontosan az a célja, hogy tönkretegyen másokat. Nem könnyű szembesíteni, mert általában annyira intelligens, hogy mindig egy lépéssel a többiek előtt jár. A narcisztikus hajlam igen gyakran jellemzi ezt a típust. Nem érdekli, mennyire bánt meg másokat, mennyire gázol át a többieken, őt csak és kizárólag a célja motiválja.

5. Nem vállalja a felelősséget

Ahogyan hárít és tagad, pontosan ugyanúgy rázza le magáról a felelősséget. Ő soha semmiért nem hibás, és nem hibáztatható, minden problémáért téged vagy a körülötte lévőket okolja. Ez a beteg lelkületű ember sohasem ismerné el, hogy a tetteiért ő a felelős. Mindenkor olyan meggyőzően érvel, hogy a környezete elhiszi, amit állít, és kialakult problémákért saját magukat hibáztatják és okolják.

6. A gonosz arrogáns és lekezelő típus

A narcisztikus típus arrogáns és lekezelő. Mindezt azért teszi, hogy föléd kerülhessen, hogy a saját nagyszerűségét igazolhassa. Folyamatosan ellenőriz, szinte lélegzetet sem ad a párkapcsolatban sem. Az egyenrangú kapcsolatokat nem ismeri, csak azt a lehetőséget, hogy mások fölé kerekedhet, és mindenkit önmaga alá gyűrhet. Nem tud veszíteni, de ilyen verzió nem is létezhet.

Mindenképpen fontos, hogy felismerd a jelzéseket, elhidd, nem veled van probléma, és amilyen gyorsan csak teheted, kilépsz a gonosz ember bűvköréből. Nem lesz könnyű, hiszen az energiádból táplálkozik, erről pedig nem akar lemondani."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.