A pénteki tragédia a Szabadság hídon nem öngyilkosság volt, és nem is azért történt, mert a holland turista illuminált állapotban volt – tudta meg a blikk.hu.

Szörnyethalt egy fotóért: baleset volt a holland turista tragédiája a Szabadság hídon
Fotó: Pexels

A rendőrség mostanáig annyit közölt, hogy a pénteki napon tisztázatlan körülmények között fél hat után nem sokkal lezuhant a Szabadság hídról egy fiatal férfi, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A blikk.hu értesülései szerint a szerencsétlenül járt srác nem szándékosan vetette a mélybe magát, és még csak nem is egy részegen bulizó felelőtlenségéről van szó, hanem egy turistáról. Információnk szerint ugyanis az áldozat holland állampolgár és egy fényképet szeretett volna készíteni, ezért mászott fel a hídra.

Egy vétlen mozdulat miatt zuhant a mélybe, és olyan szerencsétlenül esett, hogy már nem volt esély a megmentésére. A BRFK a lap kérdésére közölte: idegenkezűség gyanúja nem merül fel, így közigazgatási eljárásban vizsgálják a baleset körülményeit.

Forrás: blikk.hu
Fotó: Pexels

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Előfordul az ilyen. Előfordul, hogy egy-egy insta fotó kedvéért meghalnak emberek. Ilyenkor mindig a kamerára figyelne, nem kapaszkodnak, nem látják, hova lépnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.