Kocsis Máté Facebook-oldalán azt kérdezte Gyurcsány Ferenctől, hogy „most már nemcsak Gyöngyösi Márton zsidó listája és a szintén jobbikos Biró László „judapestezése” fér bele a baloldali politikába, hanem a vegytiszta fajelmélet is a szegedi DK-Jobbik közös jelölttől? „Nahát, nahát, Gyurcsány úr! Mi fér még el azon az arcbőrön?”Azt írta: érdekes lehet most már főnökükként mentegetni ezeket az embereket, írni róluk az „izzadtságszagú, relativizáló posztokat”. Véleménye szerint Gyurcsány Ferenc pénteki bejegyzésében odáig is elmerészkedik, hogy közös éntudata lett velük. Mint mondta, a Jobbik megvásárlása együtt járt az „ilyenek megvásárlásával is". Facebook-bejegyzésében lényegében azt írja, hogy „előbb nézi el a fajgyűlölőket, mint a kormánypártot”. „Kérdés, hogy a magyar cigányság és zsidó honfitársaink elnézik-e magának, hogy az újnácikkal ismét hatalomra kerüljön?”, majd álszent gazembernek nevezve az ellenzéki politikust.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Na kis buzernyák megint nagyot böfögött
tudode
Nahát!
.
A borsonyhokedli pályázóval elszaladt a ló, tetszeleg a kedves vezetőnek, aki még nem tudja, de majd saját bőrén érzékeli, hogy a párttirKÁRNAK ugynolyan eszköze, mint a felemás gumicsizMÁJA!
.
Ha venné a fáradtságot, és tanulmányozná a Soros ösztöndíjast attól, amikor még statisztaként, szegénylegényként szerepelt a "Szegény Dzsoni és Árnoka" c.mesefilmben, a kisebbséggel azt énekelve, hogy "Rabló voltam, könyvet veszek" (Ez a részlet lekerült a világháLÓRÓL.) és hova érkezett egyeduralkodóként, azzal a habiTUSSAL, amellyel megáldott az ég!!!
.
----- Szegény Dzsoni és Árnika. Orbán Viktor jelenetei
www.youtube.com/watch?v=p0MW9k-0aXU&t=2s
-----------------------------
.
Akkor, és ahogy megalapozta népeSS saját maga, és népes családja jövőjét, SS módon,.elvégeztetve a piszkos melót az arra kaphatókkal, amilyen módon kinyiratta a Gyurcsány kormányt, orrára hányva azt, hogy nem az árokparton él, hanem az Apró-villában, még a Bibó kollégista társait is eltüntette, mint Illyés Zoltánt, Simicska Lajost, aki szerint HAZAÁRULÓ, Fodor Gábort!
.
Nem másnak fideSs alapitók tagja Kardos József Ádernek írt levele mindent elmond hova jutott az ország
.
------ „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
------------------------
.
Nem az a férfi aki adja, hanem aki állja!
.
Gyurcsány Ferenc még tartozik egy jópár kokival annak, aki madárléptekkel megépítette saját habiTUSÁVAL a diktatúrát
.
---- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=549s
--------------------------.
Leülhet!!!
.
Az élet iskolájában osztályzata: ELÉGTELEN!
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.