Reggel óta számolnak be különböző kisebb-nagyobb balesetekről az M7-es autópályán.

Ma már senki sehova: egymást érik a balesetek az M7-esenFotó: MTI/E. Várkonyi Péter

Elsőként reggel fél 10 körül közölte az MTI a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének beszámolója után, hogy egy busz és három személyautó ütközött össze az M7-es autópályán Martonvásárnál. A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki a sztráda Balaton felé vezető oldalán. Az információk szerint a balesetnek három könnyebb sérültje volt. Az útzárat később feloldották.

Ezután – alig negyed kettő után – közzétették, hogy hét autó ütközött az M7-es autópálya 18-as kilométerszelvényénél, Érd térségében a fővárosból kifelé vezető oldalon. Ebben a balesetben ketten sérültek meg – közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Eközben a Budapest felé vezető úton négy autó ütközött szintén Érd térségében. Az úgynevezett utoléréses balesetben senki nem sérült meg, azonban a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki. Ezt befejezték, így az érintett szakaszon zavartalanul haladhat a forgalom.

Az Útinform szerint jelenleg 5-6 kilométeres a torlódás.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/E. Várkonyi Péter

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mit várunk ott, ahol a belügyminiszter is csak azért van szabadlábon, mert titkosították a mocskos ügyeit?! "Ha nem élne a mai napig sokakban az előítélet másokkal szemben, akkor a kormány szélsőséges gyűlöletkeltése sem működhetett volna soha, és már rég taktikát kellett volna váltaniuk. De működött Orbán terve, és sikerült elérniük, hogy több százezren gyűlöljék saját honfitársaikat csak azért, mert más véleményen vannak. Ezek az emberek már a propaganda megjelenése előtt is ilyenek voltak, maximum nem került ez igazán felszínre, hiszen nem volt elfogadott az, hogy valakit csak azért, mert más véleményen van, akár leköpjön, vagy megrúgjon valaki. Eldurvult a közlekedési morál. Ugyanez igaz a BKK járatain történt bűncselekményekre is, hiszen ennek oka nem a városvezetés, hanem az, hogy egyes emberek olyan helyzetbe kerültek, ahol már egy bűncselekmény elkövetésétől sem riadnak el." Besúgó aktád eltüntetve, olajügyek titkosítva, sohasem derül ki milyen ganék vagyunk. Hogy milyen nagy ganék vagytok, az már régen kiderült, elég ha rátok néz az ember, messziről bűzlötök.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/128445481_1005834026563171_409612700865397702_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-4&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=7FE8_y50DYQAX99jz_d&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c0279f45f73ffd3ba9e63163b68ab0ba&oe=61353AD8
justhpeter
Mondjuk üljenek át egy másik autóba !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.