A Publicus Intézet közzétette július végi közvélemény-kutatását – adta hírül a 444.hu.

A Publicus szerint a magyarok közel harmada hiszi, hogy a fogyasztott tartalmaktól válhat valaki homoszexuálissá
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Publicus Intézet a július végi közvélemény-kutatását a Népszava megbízásából készítette, és elsősorban a gyermekvédelminek mondott, valójában homofób népszavazási kezdeményezésről, illetve a a Karácsony Gergely által benyújtott népszavazási kezdeményezésről szólt. 

A felmérésből kiderült: a homofób népszavazási kezdeményezésről az ellenzéki szavazók 90 százaléja, míg a kormánypártiaknak csak a 75 százaléka értesült. A Fidesz-szavazók 55 százaléka pedig úgy gondolja, a népszavazás tényleg a gyerekek védelméről szól. A fideszesek 78, az ellenzékiek 27 százaléka venne részt az erről szóló népszavazáson – írja a 444.hu. A megkérdezettek harmada azt gondolja, hogy lehetséges, hogy valaki azért lesz homoszexuális, mert ilyen tartalommal találkozik. 

Így már kevésbé meglepő, hogy a megkérdezettek 42 százaléka szerint létező veszély, hogy az óvodákban és az iskolákban a többségitől eltérő szexuális irányultságot népszerűsítő propagandát folytatnak az LMBTQ-szervezetek.

A főpolgármester által benyújtott népszavazási kezdeményezésről a válaszadók 58 százaléka azt mondta, ellenzi a Fudan beruházást, és 77 százalék mondana nemet az autópályák üzemeltetésének magánkézbe adására is. Az autópályák koncesszióba adását a kormánypárti szavazók kétharmada is ellenzi.

A pártkülönbség egyedül az ingyenes tesztelés kérdésénél tűnik el, ezt az összes megkérdezett 82 százaléka szükségesnek tartja.

Forrás: 444.hu
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Ezt "haladóék betéve tudják"! Ezért vezetnék be az "aberrálttan"-t! Már az óvodában!
csak úgy....
azt,hogy ómió ,csizmás,shikari,vacsi így gondolja abban biztos vagyok! :)
én a helyükben nem mernék répát enni mert fofnák,hogy nyúl leszek!
csak úgy....
a fidesz szavazók minden baromságra fogékonyak!
Nessy
@csak úgy...:A hülyeség állampolgári jog, és sokan élnek a jogukkal! Eleve 3-5 éves gyereknek ilyen előadásokat soha nem tartottak! Nem is értené. Kiskorú nem váltó műtétjét törvény tiltja, kivéve ha orvosilag szükséges, pl. születési rendellenesség miatt. Nem értem, hogy emberek, akik internetet használnak, nem képesek szakemberek cikkét elolvasni, mielőtt kapitális szamárságokat mondanak! De ez a szócséplőkre is igaz!
csak úgy....
@Nessy: kinjában a fidesz föladta nekik a leckét! :)
Nessy
@csak úgy...: Ez is olyan, mint a NAT? Nem lehet mást olvasni, csak amit előírnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.