Szél Bernadett több sikertelen adatigénylés után most egy Facebook-posztban osztotta meg aggályait az Emmi állítólagos vakcinavizsgáltával kapcsolatban. 

Kásler májusban még vakcinavizsgálatról beszélt, ma már azt mondja, nincs ilyen adatuk
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ezt nem hiszem el!! Újabb adatkérés a részemről, újabb dobogós csalás az EMMI részéről! Május 8-án Kásler Facebook-videóban mondta el, hogy "minden forgalomban levő vakcinát megvizsgálnak abból a szempontból, hogy az általa létrehozott immunitás két komponense, az ellenanyagok, illetve a sejtek védekező képességét hogyan alakítja, milyen időtartamra vonatkozik a védettség." Május végére ígérte a vizsgálat eredményeit és a kormányzati döntéseket

– kezdi az írását. Majd arról ír, hogy ő maga kérte ki a vizsgálat eredményeit, mindezidáig eredménytelenül. Az Emmi ugyanis a következő választ adta:

az Ön által kért adatok tekintetében az Emberi Erőforrások Minisztériuma nem minősül adatkezelőnek, így tárcánk az adatigénylésében megjelölt adatokkal nem rendelkezik.

Ezért Szél szerint a miniszter tulajdonképpen „olyan vizsgálatról beszélt, amiről fogalma sincs, adatai, információi nincsenek róla, az eredményeiről halvány gőze sincs. Ez azt jelenti, ismét hazudtak: vizsgálatot ígértek, május végére eredményeket, de a jelek szerint sehol a vizsgálat. (Vagy van, csak titkolják az eredményeit.)”

A Facebook-posztot azzal fejezi be, hogy nem fogja ezt annyiban hagyni, addig megy az ügy után, amíg ki nem deríti a választ.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Van olyan ember a világon aki elhisz, hogy Kásler tudja mit beszél ?
jesz
hogy miért mosolyog a képen?...mert arra gondol, hogy coki mindenki!
ómió
Az ELTE vizsgálata "efftársilag irreleváns"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.