Negyvenhét éve ezen a napon mondott le Richard Nixon amerikai elnök, miután érintettsége egyértelművé vált a politikai ellenfeleinek lehallgatásáról szóló, úgynevezett Watergate-ügyben.

Ez már a Fidesz végjátéka? – Nixon sorsára juthat Orbán

Miközben a Fidesz minden létező módon megpróbálja akadályozni a nemzetközivé duzzadt botrány magyarországi szálainak felderítését, addig más országokban már állami szintű vizsgálatok indultak. – írja az MSZP európai parlamenti képviselője Ujhelyi István a hírklikk.hu oldalán.

A francia hatóságok nemrég igazolták is egyes sajtómunkások vélhetően törvénytelen megfigyelését, vagyis ez már bizonyíthatóan túlmutat egy konkrétumokkal alátámasztott tényfeltáró cikksorozaton.

Ujhelyi szerint szinte kijelenthető, hogy a magyar állam birtokolja és használja, vagy használta a Pegasus-kémszoftvert. Varga Judit igazságügyi miniszter rekordszámú lehallgatásra adott engedélyt.

Az biztos, hogy a Fidesz hiába igyekszik eltussolni ezt a nemzetközi botránnyá duzzadt ügyet, csak rövid távon lesz képes útját állni az igazságnak. A törvénytelenségek elkövetői pedig nem csupán politikailag, de jogilag is bizonyosan felelni fognak.

- írja a képviselő.

Ezért Uhelyi István az MSZP európai parlamenti képviselőjeként írásban az Európai Adatvédelmi Testülethez (EDPB) fordult annak érdekében, hogy a Pegasus-ügyben megfelelő hatékonyságú és objektivitású vizsgálatok legyenek a tagállamokban. Azt kérte az EDPB vezetőitől, hogy erősítsék meg az uniós adatvédelmi hatóságok együttműködését ebben az ügyben, elősegítve ezzel a még hatékonyabb információáramlást a Pegasus-ügy teljes körű kivizsgálása érdekében.

Forrás: Hírklikk

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Az ellenség pedig Szálasi sorsára! Csak óvatosan nyomott fejű libsi csürhe!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Az ellenség pedig Szálasi sorsára! Csak óvatosan nyomott fejű libsi csürhe!
Nyírfa
Ha az életéről lenne szó, akkor, igen. Elég sokfelé táncolt ahhoz, hogy itt-ott útban legyen.
fideszes gyökér
@Shikari: a Szálasi és a Hitler a barátunk te tudatlan!
tudode
Ma már nem ügy!
.
---- Hofi Géza 2012-ben is megmondja!!! :)
www.youtube.com/watch?v=LdY3vZ2hNLc&t=28s
-----------------------
.
Az óta már azt sem tudja, hogy merre, meddig meddig tart a HAT ÁS KÖRE, ki, mi, kik, mik,, mert a stadionerőktől nem látja azokat sem, akik BELéje helyezték a bizalALMUKAT!
FL4K
2,5 millió szélhámos és/vagy idióta és/vagy zsarolható szerencsétlen nyomorult hatalmon tartja a jelenlegi szabad világ legundorítóbb és legnagyobb gazemberét.
A magyar megérdemli a sorsát! Most megint Kertész Ákos jutott hirtelen az eszembe... ki tudja miért?

(Már kisdobosként is utáltam azt a sírós-rívós önbeteljesítő shit himnuszt?
Hányingerem lesz egyből, ha meghallom a naaaaaagy magyar nyavajgóst !!!)
Peller Anikó
Vígjáték.

24.hu/belfold/2019/01/14/soros-gyorgy-fidesz-kampany-arthur-finkelstein-george-birnbaum/

"az egyik ötletgazda, George Birnbaum elmondta, hogyan alkották meg Arthur Finkelsteinnel közösen a tökéletes ellenségképet a Fidesz számára.

Olyan témákat kell felhozni, amelyektől félnek az emberek, és ezt úgy tálalni, hogy úgy tűnjön, hogy a veszély a baloldalról jön.

Kijelölnek a kampányban egy ellenséget, akit folyamatosan támadni lehet, és akire minden, a választók által rossznak vélt dolgot ki lehet vetíteni, hogy aztán elveszítse a választói bizalmát.

Birnbaum a svájci lapnak úgy nyilatkozott: hivatalosan a Fidesz-közeli Századvég Alapítvány kötött velük egyéves szerződést.

Meg kellett találni azt a személyt, aki ellen uszítani lehet a választókat. A végeredmény két összetevőből alakult ki.

Az egyik elem Orbánnak az a rögeszméje volt, hogy létre kell hozni egy alternatív, az eddigieknél drámaibb történelmi narratívát Magyarország számára,

A másik elem Birnbaum elmondása szerint „a Magyarországot megtámadó finánctőke” motívumának továbbfejlesztése volt:

kellett egy személy, aki nem csak irányítja a veszélyes külföldi nagytőkét, de meg is testesíti azt – ő lett Soros György, a Magyarországot támadó, és közben a háttérhatalmat irányító tökéletes ellenség.

Telefonos közvélemény-kutatással mérték fel, Soros eléggé ismert-e ahhoz a választók körében, hogy rá lehessen építeni egy negatív kampányt."
RonaGyuri
ez a retardált dagadt törpe, magáról soha!!! =))
Mirabilis
Jó ez a kétarc/orbán: Mint a Batman-ben: elméje megbomlott, tudathasadást szenvedett. Így felszínre tört belőle az eddig rejtett, erőszakos személyisége, amely a sanyarú gyermekkora miatt fejlődött ki.
Pegero
Drágalátos Firkászok Urak!
Több hallucinogén anyagot ne tömjetek magatokba, mert ez is nagy baromság amivel most itt próbálkoztok!
csak úgy....
@Shikari: a napokban még dicsöítetted szálasit! :) köne kicsit buziznod,hogy föloldódjál!
FL4K
@Pegero: Szerintem is, rovar (a választod képed önarckép, rovar? Amúgy A légy az egyik kedvenc filmem)
Inkább Ceaușescu sorsára érdemes, ez a gané!
simmering73
@Shikari: Tudathasadásod van, náci gyökér?
Pegero
@FL4K: Rófusz Ferenc alkotása vagyok én is, csak még nem kaptam Oscar-díjat
Qqberci
@Shikarescu: Mi is lett Kedves Vezetőtökkel,a Kárpátok Géniuszával?...
Clavigo
Asszem nincs olyan dolog,,,amit ez a putris szardarab,,szégyenlene...Valszeg,,úgy kell majd a kolostorból is kirugdalni ezt a telefingott mesztic búvárruhát...
csak úgy....
@Pegero: egy kitömött bogár,bár ki bogara! egy hisztis vén ringyó,bakcafat aki ingyen szurit érdemel,hogy ne lásson semmit csak hülyeségeket beszéljen...
te valóban egy alkotás! egy márvány emléktáblát érdemlö semmiség..
Pegero
@csak úgy...: Borzasztóan sajnállak, mert olyan ingerszegény környezetben élsz, hogy állandóan velem foglalkozol!
Málna
@Mirabilis: Túl sok filmet nézel. Kevered a valósággal.
csak úgy....
@Pegero: az "ingerszegény környezetemben" örömet okoz már az is ,ha unalmamban (néha) ráléphetek egy kártékony féregre ! :) ne bízd el magad,nagyon ritkán foglalkozok veled a többi idiótához képest! -szerintem a hülyék közt te vagy a leg tehetségtelenebb!
gina
@Pegero: Egy arab Oscárdijat hol élsz te? kérj Allahodtól áldást te idióta emberi nulla
verőce21
Tik lipsik, meddig áltatjátok még magatokat? Sima Fidesz győzelem lesz...

Az ellenzékben súlyos zavarok, ellentétek vannak. Sejtik már, hogy veszítenek jövőre.
csak úgy....
@verőce21:& @Pegero: a fidesz kettö kiöregedett nyalókája és szopókája,nem ismer lehetetlent! :) ha nem lennék jól nevelt,akkor azt mondtam volna,hogy az egyik hülyébb mint a másik...
csak úgy....
@verőce21: @Pegero: szundi két apródja...
Namely
"Negyvenhét éve ezen a napon mondott le Richard Nixon amerikai elnök, miután érintettsége egyértelművé vált a politikai ellenfeleinek lehallgatásáról szóló, úgynevezett Watergate-ügyben."
Innentől kezdve a párhuzam a napnál is világosabb.
Csak bele kellene venni a csillagok állását is, a maja naptár is eredményt mutat, együttállás van a szíriuszi bolygónaptárban, és a gabonakörök is egyértelmű jelzést mutatnak.

De ahogyan itt egymást nyugtatgatják a kretének (Igen tesó, nagyon nagy kormányváltás lesz jövőre, stb stb stb), az nagyon bájos.

:D
Les miserables
@FL4K: Alijázz akkor. Majd üzenünk nektek, mikor gyertek vissza.
dr. prédikátor
@Shikari: KOCSMA NÁCI!!! NEKED K U S S !!!TAKARODJ A KLOZETODBA TE BUZI PEDOFIL!!!
justhpeter
Orbán attól, hogy meg fogja úszni ezt a botrányt, még nem válik jogosulttá a kegyes halálra, mert arra csak az igazi dilinyósok jogosulak ebben a kategóriában. Ám a miniszterelnök nem ez, ő egy haszonleső szaxdarab, velejéig aljas manipulátor. Az viszont igaz, hogy az idő múlása már nem számára kedvező, ahogy érzi a vesztét egyre agresszívabb lesz. A követő birkatábora számára ez az út már nem lesz járható, hiszen ők nem csak ostobák, de beszariak is.
Shikari
@simmering73: Álmodozol libsi patkány?
Gauntlet
ide is illik, de bárhova:
"(...) nincs elv, se hit,
sem áldozat, se tett, sem ész, se tőr,
se filozófia, mely felsegít
egy kultúrát, amikor összedől."
verőce21
A selejtes lipsi ivadékok száma a világon kb:10%! Ők szeretnének a többségnek dirigálni?
Toller Béla
Adolfot sem sikerült alkotmányos úton hidegre tenni ...Nem Nixon a példa már !
verőce21
@csak úgy...: (00:10) Degenerissimus, már zavarodban lájkolsz is?
Éjfél utánig strázsálsz, hátha történik valami...? :)
Yoda69
Nixon azért bukott bele a Watergate-be, mert az USA-ban működött a demokrácia. Mivel nálunk mar szoft-diktatura van, a demokratikus intézmények nyomokban sem működnek, igy orban ebbe sem fog bele bukni.
A döntés a magyar választók kezében (ezt meg nem vettek el tolunk, bar ki tudja mi lesz jövőre). A jövő évi választáson elmondhatjuk mit akarunk? Menetelni tovább a kemény diktatúrába, ahol mar nemcsak elhallgatják a politikai ellenfeleket, de likvidaljak is őket. Vagy pedig visszatérni az europia útra, es újra olyan uniós országgá válni, amire minden magyar ember büszke lehet.
Ez fog eldőlni jövőre. Az viszont biztos, ha orban marad végül hatalomban, akkor keserű sors var a magyar emberekre.
csipetke
Orbán ahelyett,hogy lemondana,inkább sunyul,lapít mint a [email protected] a fűben.Valószínűleg beáldoz majd valakit bűnbaknak, pl vargajucit. De elképesztő ez a káosz-kupleráj-kormány. Mikor vargát kérdezték,hogy ki engedélyez-ír alá ilyen kvalitású dolgokat,azt mondta,hogy az ki van szervezve volner jánosnak. Ezzel mindjárt továbbpasszolta a felelősséget másra.Hihetetlen,hogy mi folyik itt.
FL4K
@verőce21: ma, 07:07

Hülyegyerek, a világban élők nagy része színes bőrű. A fehérek a kisebbség! Csak a fake zsidó világnézet miatt tűnik többségnek.
igen, a zsidóknak köszönheted, hogy többségben érzed magad.
(hogy zsidók milyen kevesen vannak, arról már ne is beszéljünk - csak azért tűnnek soknak, mert fontos helyeken vannak, és azért vannak fontos helyeken, mert okosabbak, mint az ötödikesek)
verőce21
Te lennél a többségnek látszó? Ajjajj, szereptévesztésben vagy. @FL4K:
FL4K
@verőce21: A vízözönkor a több száz millió (akkor még többszáz évig élő, és a Paradicsom is meg volt lángpallossal védve) ember közül, nyolc maradt életben.
Több száz millió > 8 ember

Keresztény vagy? Hiszel Jézusban? (azt már meg sem merem kérdezni, hogy: Hiszel Istenben? - mert az van kisgumicsizma, hogy nem Jézus az Isten)
Mert ezt Jézus mondta:
"Ahogyan Nóé napjaiban történt, úgy lesz az Emberfia eljövetele is. Mert amiképpen azokban a napokban, az özönvíz előtt, ettek, ittak, házasodtak és férjhez mentek egészen addig a napig, amelyen Nóé bement a bárkába, és semmit sem sejtettek, míg el nem jött az özönvíz, és mindnyájukat el nem sodorta"

Csak most tűz által lesz a pusztulás...
"De ezek szándékosan tagadják maguk előtt, hogy az ég ősidőktől fogva volt, és a föld is azóta, hogy Isten szavára a vízből és a víz által létrejött. Így pusztult el vízözönnel az akkori világ is. De a mostani eget és földet ez a szó megmentette, hogy az ítéletnek és az istentelen emberek pusztulásának napjára megmaradjon a tűznek. ...
Ezen a napon az egek nagy robajjal elmúlnak, az elemek a tűz hevétől felbomlanak, a föld és ami rajta van, elenyészik." ...

Hát ez elég rosszul hangzik így korán reggel, de ez van skacok!

Így menjél ki az eucharisztikus istentelen zsibvásárba !

Szóval a kérdésedre válaszolva, verőce21, én határozottan a kisebbséghez tartozom.
Az "élet könyve" nem túl hosszú...
Bástya Béla Elvtárs
@Virág Árpád: Az! Minden állam megvette Izraeltől külön-külön, most meg próbálnak összefüggést keresni!
FL4K
@verőce21: Mi ebben a röhejes?

Noé, a felesége, Noé három fia és a feleségeik. Ez nekem 8 - a több száz millióból.
FL4K
(igen, becsempésztem a hozzászólásomba a Nekem 8 című film címét: www.youtube.com/watch?v=eEYlbDt-bQk )
rokker33
A fitymafejű Orbán Ceaușescu sorsára fog jutni,ha így folytatja tovább. Európában a diktatúra nem elfogadott és nem a 70=80=90 es években vagyunk!Akkor a lehallgatás még természetes volt!
134.bátor
Mai hîr: " Mèg a fideszesek 71% szerint is elfogadhatatlan,hogy kormánykritikus embereket hallgassanak le". Úgy látszik itt a shikarik,ómiók,verőcèk világában máskèpp gondolják. Ezek a gyűlölettől már semmit nem látnak
sgl
hirklikk.hu/kozelet/nem-a-maffia-epult-be-az-allamba-a-kormany-valt-orban-hatalom-es-penzvagyanak-eszkozeve/385411

„Megbocsáthatatlanul idióta dolog Orbán Viktor Magyarországát követendő példaként ajánlani az Egyesült Államok számára. Orbán háborúja a magyar emberek és a nyugat ellen nem a politikáról, hanem a kultúrától és a gondolkodásmódról szól.
Hosszú távon pedig a nyugati civilizáció sokkal nagyobb súllyal esik latba, mint Orbán Viktor és Tucker Carlson korrupt és elfajzott illiberális demokráciája” – szögezi le legfrissebb elemzésében Radványi Miklós.

A magyar származású, Amerikában élő, önmagát „rendíthetetlen konzervatívnak és republikánusnak” valló jogász-politológus már 2005-ben (!) nemes egyszerűséggel csak a magyar Chaveznek nevezte Orbánt.

Ma pedig azt állítja: újabb választási győzelme elfogadhatatlan lenne Magyarország és a nyugat számára, beleértve az Egyesült Államokat is, függetlenül attól, hogy a demokraták vagy a republikánusok vannak hatalmon.

...
ómió
Ez a legújabb - hataloméhség kiváltotta - bolsi "leányálom"?
Istenakinincsen
@Pegero: Ostoba vagy mint állat.
Tartsd be ezt az egyszerű szabályt:Okosnak jól áll ha hülyéskedik,de a butának nem áll jól ha okoskodik:))...ez vonatkozik shikari,verőce21 és ómió bajtársadra is!
Pegero
@Istenakinincsen: Ennyi???
Ez nem volt valami meggyőző!
Istenakinincsen
@Pegero: Nem is akartalak meggyőzni,mivel már megírtad anno hogy a bunkókat nem lehet meggyőzni...
Pegero
@Istenakinincsen: Akkor miért írtad, hogy ostoba vagyok, mint az állat, ha úgysem tudsz meggyőzni? Csak azért, hogy írhass valamit te barom?!
Shikari
@Mirabilis: A magyarság ellenségei a vesztére törő, identitásában gúnyt csöpögtető, azt felszámolni akaró idegenek zsidó spekuláns pénzen.
Istenakinincsen
@Pegero: Ekkora balfasz nem lehetsz!
Te írtad hogy a bunkókat nem lehet meggyőzni...ezért nem akarlak téged meggyőzni.
Így már érted féleszű?
De inkább ne erőlködj mert ez neked nem megy.
Bizonyítsd be hogy nem vagy ostoba bunkó!
Rakjáj ide valami vicces linket te barom.
A faszfejű cigizős?...Az te vagy?
Pegero
@Istenakinincsen: Ez nem olyan vicces, de jó!
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/595036.jpg
Egyébként nem tudom kire gondolsz, de nem dohányzom, ergo nem én vagyok a "faszfejű cigizős"!
FL4K
@Málna: tegnap 2314

Ez megint mi szar volt - te geci tetőtől talpig szőrős 150 kilós nő?

Semmi értelmed, a kurva anyád !!!

www.youtube.com/watch?v=LnSp9rgfel8
FL4K
@Virág Árpád: tegnap 2118

Már megint miről beszélsz, csicska?
A választott képeddel, a választott buta arcoddal fejelek szét - a kurva anyád!

Úristen, ezt a sok buta primitív beteg szart...
Amikor Orbán bukása után vége lesz a hülyék paradicsomának, ott fogsz majd sírni ahol senki sem lát...
Istenakinincsen
@Shikari: Kussolj te gyökér!
Mit ugatsz te bele mindenbe?Egy elvakult fanatikus idióta vagy!Fingod sincs semmiről!
Neked a google a barátod?Akkor használd,de ne csak az első találatokig!Aztán használhatnád a fejedet is...arra amire kaptad.Gondolkodásra kaptad nem arra hogy falakat lebontsál,vagy a bányafiókban élesebb késeket keresgéljél...arra ott a kalapács a csákány...Ennyire korlátolt agyú hülye barmot még nem láttam.
Próbáld meg úgy használni a fejedet,hogy az mindenkinek jó legyen!Elfogulatlanul,empatikusan és az hidd el mindenkinek jobb lesz.Ha mindenkinek jó akkor neked is jobb lesz.
Persze ez nyilván nem érdekel téged mert ez csak egy "érzés" de egy nagyon jó érzés.
Volt már olyan amikor jól érezted magad?
FL4K
Kitörölsz?
Vagy nem törölsz ki?
vagy-vagy - a kurva anyádat moderáló?
Mirabilis
@Shikari: ma 22:15 Látod mennyire kevés vagy?Nincs értelmes válaszod. Na ilyen együgyűekből áll a fideszes tábor, akik csak hisznek, de eszük nincs rálátni a valóságra.
Mirabilis
@Shikari: ma 22:15. Csak pl.
Mi épül Hatvanpusztán, és mennyiért? – Videó az "Orbán-majorság" meglepő fejlődéséről
hvg.hu/kkv/20210708_Mi_epul_Hatvanpusztan_es_mennyiert__Video_az_Orbanmajorsag_meglepo_fejlodeserol
Magánrepülőgépet és luxusjachtot is vásárolt az a maláj üzletember, aki 6258 lélegeztetőgépet szállított le Magyarországnak a magyar kormány által kifizetett legmagasabb áron
Tovább is van, mondjam, vagy te is tudod?
Istenakinincsen
@Pegero: Na jó akkor itt szerintem befejezhetjük ezt a magasröptű beszélgetést.
Semmi értelmeset nem írtál eddig.Sem kérdést,sem választ úgyhogy nem látom értelmét egy meddő vitának.
További jó szórakozást!:))
Shikari
@Mirabilis: Kérdezi valaki tőled, hol, mennyiből és miért vettél lakást, autót, nyaralót?
Shikari
@Mirabilis: Nem csak nekem tűnik fel a kétségbeesett vagdalkozásod. Visszamondod a sok zöldséget amit olvasol és amivel megetetnek a fizetett, idegen ügynökök, én pedig mosolyogva olvasom.
Jön a következő kétharmad és annyira kevesek vagytok, hogy az már nevetésre ingerel.
Shikari
@Istenakinincsen: Kérlek, hogy a mocskos kurva anyáddal pofázz ebben a hangnemben szarházi, taknyos libsi!
Megértetted kis buzi, vagy rajzoljam is le?
Sámannus
A Petya csicskával Mongóliába viszik elásni a selejtárut, amit fölöslegesen méregdrágán vettek.
NKF
Na,ha ezt a szarújhelyi írta akkor fele sem igaz!
kissé felnőttem
csürhe ja ez az uj szervezetetek? na lesz egy orbán gét hajrá magyarországgal ? ezért bőgnek a hivei máris ?Pedrót is lassan a 00 ra is testőr kisérgeti? ja a nagy népszerűség ugye visszavág. vagy a saját pálya a villa negra mellett?
Mirabilis
@Shikari: ma 06:07 Igen, nav-nak hívják, tudtad, vagy tőlem tudod most meg
Máskülönben pedig nem vagyok politikus, akinek el kell számolnia a képviselői - magyar nép - előtt a vagyonosodásával. Ezt sem tudtad? Mennyi mindent nem tudsz még? Vagy nem akarod tudni foidesz vallásúként.
Mirabilis
@Shikari: ma 06:10 Semmi vagdalkozás, semmi kétségbeesés, csak tények.

"Mi épül Hatvanpusztán, és mennyiért? – Videó az "Orbán-majorság" meglepő fejlődéséről
hvg.hu/kkv/20210708_Mi_epul_Hatvanpusztan_es_mennyiert__Video_az_Orbanmajorsag_meglepo_fejlodeserol
Magánrepülőgépet és luxusjachtot is vásárolt az a maláj üzletember, aki 6258 lélegeztetőgépet szállított le Magyarországnak a magyar kormány által kifizetett legmagasabb áron"
Na baszki, erre nem tudtál mondani semmit, ugye?
Mirabilis
@Shikari: ma 06:10
"zöldséget amit olvasol és amivel megetetnek a fizetett, idegen ügynökök"- hogy bármit is megetetnek velem, ráadásul idegen ügynökök? HAHA! Hanyatt fekve röhögök rajtad: téged a magyar, nem idegen , hanem a saját fidesz kormányod etet meg a hazugságaiddal és benyalod. Na ez a legszomorúbb.
Az nevet, aki a végén nevet!
Shikari
@Mirabilis: Tudod, ha beszélgetünk, akkor nem személyeskedek. Az más, ha sértegetnek, vagy minősítgetnek, mert akkor ezt én is megtehetem.

Tehát neked, mint nem Fidesz vallásúnak annyit illene tudnod, hogy a vagyonosodási vizsgálat minden magyar állampolgárnál játszik, ha bűncselekmény gyanúja merül fel. A gyanút pedig alá kell bizonyítékokkal támasztani és a libsi sajtó rágalmai, hazugságai, vagy spekulációi nem bizonyítékok. Gondolom ezzel újat mondtam és megérted, hogy a vádaskodás nem von maga után automatikusan vizsgálatot. Nekem az a meglepő, hogy te ,aki itt kioktatsz engem, ilyen alapvető ismeretekkel nem rendelkezel. Úriember leszek és nem tételezem fel, hogy a politikai nézeteidből fakadó gyűlölet homályosítja el az éleslátásod!
Shikari
@Mirabilis: A maláj üzletembert említetted és azt, hogy a megjegyzésedre nem tudtam válaszolni. Hát nem, mert most olvastam, amit írtál. Persze legyen kedved szerint és reagálok.

Kérlek mutasd ki, vagy bizonyítsd be, hogy a maláj üzletember költekezése és a lélegeztető gépek vásárlása között összefüggés van. Tessék! Áll a zászló! :-))))))))))))))) Már ha erre tudsz valamit összehozni! :-)
csak úgy....
@Shikari: tibim,te a leg butuskább fidesz trubadúr! :)
Istenakinincsen
@Shikari: Te ne ugass nekem mert még egy értelmes mondatot nem láttam tőled.
Érted vagy írjam románul?
percsi
@Shikari: "...hogy a vagyonosodási vizsgálat minden magyar állampolgárnál játszik, ha bűncselekmény gyanúja merül fel. A gyanút pedig alá kell bizonyítékokkal támasztani és a libsi sajtó rágalmai, hazugságai, vagy spekulációi nem bizonyítékok..."
A bizonyítékok meg vannak, remélhetőleg nemsokára a vizsgálat is beindul. Ehhez már csak független bíróság, ügyészség, rendőrség kell.
Egy kicsit gondolkodni is kéne, hogy a fenébe lehet milliárdokat érő több tulajdon egy családban? Hogyan jöhet össze pár év alatt egy gázszerelőnek 60 db milliárdokat érő, profitáló vállalkozása? Ebben az országban kb. 5 cég alkalmas nagy összegű pályázat megnyerésre? Ugye te sem gondolod komolyan?
csak úgy....
@percsi: a paciens több mint 10 éve fidesz vakságban szenved!
karma1
@RonaGyuri: Ha ennyire imadjak, vigyek mar el magukhoz, one way ticket helps a lot!
Shikari
@Istenakinincsen: Anyádnak románul írj, hiszem regáti szutyok!
Shikari
@percsi: Nincs bizonyítékotok. Ha lenne, akkor a libsi sajtó már attól lenne hangos. Csak vélelmek, spekulációk, kitalált összefüggések, rágalmak és tömény hazugság. A globalofasiszta pénzen fizetett libsi mocsokgyárak képtelenek bizonyítékot hozni. Remélem lesz viszont vád és akkor a hazudozók ülni fognak!
percsi
@Shikari: Továbbra is dugd a fejed a homokba!
Szelektív látás téves gondolkodási problémát okoznak :(
Pegero
@percsi: Miért raktad ki Heller Ágnes szivarozós képét?
Istenakinincsen
@Shikari: Anyám nem tud románul,mert magyar.
Regátiról még nem hallottam!Onnan jöttél büdösbogár?
Akkor menj vissza anyádba,ne rontsd itt a levegőt te féreg.
Shikari
@Istenakinincsen: Húzzál haza migráncs szar!
Shikari
@percsi: Ugyan már! Ha véletlenül hatalomra kerülnétek fellázadna Magyarország!
Istenakinincsen
@Shikari: Itthon vagyok te balfasz,te viszont visszabújhatnál anyádba és befoghatnád már a büdös pofádat.
Vagy mit írjak neked:Buzikuss! Az jó? Feleségül ne vegyelek te kis buzi!
Egy randira eljönnél,hogy ne vegyek zsákbamacskát?Biztos hogy ronda vagy,büdös és hülye is.
Undorodok tőled te féleszű féreg.
Shikari
@Istenakinincsen: Migráncs. Hőbörögj csak, sose leszel magyar!
Shikari
Szálasi sorsára juthat az ellenzéki hazaáruló csürhe! :-))))))))))
Istenakinincsen
@Shikari: Te hőbörögsz te idióta,nem látod?
Tudsz válaszolni egy egyszerű kérdésre?Mitől-volt-van-lesz valaki magyar?
Miért gondolod hogy te magyar vagy és én nem?
Akkor azt is szeretném megtudni,hogy szerinted ha nem vagyok magyar akkor mit keresek itt?
Nem értem mit beszélsz.
Miért lennék én migráncsabb mint te?
De ha esetleg visszamennék anyámba ahonnan jöttem,mert ezt is nagyon szeretnéd akkor még mindig magyar lennék...
Mennyire kell visszamenni az időben,hogy magyar lehessek?
És neked?Gondolom a honfoglalásnál már megírtad a buzikuss kommentjeidet.
Ostoba barom vagy jobb lenne ha befognád a pofádat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.