Dombóváron kaptak el egy 20 és egy 60 éves férfit a rendőrök, akik a gyanú szerint egymás között eladtak egy nőt, akit a vevő prostitúcióra akart kényszeríteni. Emberkereskedelem és emberrablás miatt felelhetnek.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a főkapitányság nyomozó a "Mecsek" Közterületi Támogató Alosztály segítségével fogtak el augusztus 10-én kora reggel Dombóváron egy 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfit. 

150 ezer forintért adtak el egy nőt egy dombóvári parkolóban, majd jött a rendőrség – videó

Fotó: YouTube/police.hu/videórészlet

A rendőrség gyanúja szerint a 20 éves férfi még március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt a 60 éves férfitől egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy őt majd prostituáltként dolgoztassa Olaszországban. 

A nőt a 20 éves férfi a nagyhajmási házába vitte, ott fogva tartotta, és azt mondta neki, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti – végül a nőt pár nap után elengedte.

A rendőrök a két feltételezett elkövetőt elfigásuk után előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, és gyanúsítottként ki is hallgatták, majd őrizetbe vették őket.

A két férfi ellen emberkereskedelem, a 20 éves férfi ellen pedig emberrablás elkövetése miatt is nyomoz a megyei főkapitányság, amely kezdeményezte a két férfi letartóztatását is.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.