Ilyen is csak nálunk fordulhat elő: van egy botrány ami nem botrány, pedig de! Nem tudni, összefügg-e ez a Pegasus kémprogram használatával, de az idei első félévben rekordmennyiségű megfigyelést engedélyezett a magyar kormány. Eközben a NAIH vizsgálatot indított a Pegasus-ügy lehallgatásai miatt, egy fejlesztőcsapat pedig az eszköz detektálására alkalmas szoftvert jelentetett meg.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Amire (a kukkolásra) bizonyára a honfoglalás óta nem volt példa, hogy
.
----Lehet-e gyerekbarát egy vallatószoba?
index.hu/belfold/2012/02/14/gyerekbarat_kihallgato/
--------------
.
Sőt
.
--- Iskolaőrök: rendőrbotot, bilincset, vegyi eszközt és testi kényszert alkalmazhatnak
mfor.hu/cikkek/makro/kamerak-nem-iskolaorok-igen.html
-
A szülők megnyugaTÁSÁRA
.
--- ORFK: Az iskolaőrnek a kényszerítő eszközök közül azt kell választania, amely az eredményesség biztosítása mellett a legkisebb károkozással jár
168.hu/itthon/iskolaorok-orfk-kepzes-oktatas-188368
-----------------------
.
A gyermekek regulázásra magától beszél, hogy kik is vették át az ország alMÁJÁT, miközben előfordulhat, hogy a szülők megjutalmazzák azoakat egy bazi nagy X-el azokat akiknek az étlapján lettek a gyermekcsínyeket "elkövető" gyermekek, annak a vezénylete alatt, akit agyba, főbe, rugdosott az Édesapja, mégsem faragott belőle embernek látszó tárgyat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.