Egyelőre nem lehet megtudni, hogyan áll a NAV-vizsgálat a néhai miniszterelnökről elnevezett tudásközpontnál.

Nem árulja el a kormány, miért járta be a világot közpénzből luxushotelekben Antall József fia

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Antall József fia, Antall Péter az utóbbi években közpénzből járta be a világ luxushoteleit, és aminek működéséről és költéseiről a Direkt36 írt nagyobb anyagot.

Az alapítvány pénzügyeit már a NAV is vizsgálja. Erre a NAV-vizsgálatra kérdezett rá Ungár Péter országgyűlési képviselő. Mivel a tudásközpont a Miniszterelnökségen keresztül kapja a közpénzt, így Ungár az írásbeli kérdésével Gulyás Gergelyhez fordult, de végül a válasz nem onnan, hanem Varga Mihály pénzügyminiszter megbízásából Tállai András államtitkártól érkeztek, írja a Magyar Hang.

„Az írásbeli kérdésben kért információ nem minősül az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény és az adózás rendjéről szóló törvény szerinti, NAV által kezelt közérdekű adatnak, illetve közérdekből nyilvános adatnak, hanem az adótitok körébe tartozik”

– írta válaszában Tállai.

Forrás: Magyar Hang, Telex.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Antall József szellemi öröksége? Örökség? Szellem? Hol? A tyúkszaros életében bármit felmutatni képtelen duplanulla, akit azért fizetnek közpénzből, hogy ne dögöljön éhen feleségestől; akinek egyedüli megvalósítása, hogy az apját Antall Józsefnek hívták; aki annyi pénzt kap a közösből, amennyi egyes települések egész éves költségvetése; akinek a segge alá toltak egy pénzszivattyúnak álcázott szemétdombot, hogy tehetség-műveltség hiányában legyen hol kapirgálnia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Hát az antal legalább akkora köcsög volt,mint a köbányai micki!A különbsegg,hogy békében verte szét az országot kurvára!
Eladott Ország
@balos: Antalléknak az a megbocsáthatatlan bűne, hogy valamiféle "úri Magyarország" restaurálási kísérletéért feláldoztak legalább 4-5 generációt. "Úri Magyarország" helyett meg lett nekünk itt egy szánalmas "Bugris Magyarország".
Az észtek kevesebben vannak, mint Budapest lakossága, nézd meg, hol tartanak (pedig elég jelentős orosz kisebbséggel is kínlódnak...), vagy nézd meg a lenézett Romániát, honnan indult 30 évvel ezelőtt és már eddig is mire jutott, vagy a szlovákokat, holott nekik a szétváláskor inkább csak hegyek maradtak, ipar alig. A csehekről nem is beszélve - ők nagyjából ott tartanak, ahol Alsó-Ausztria. Mi meg Európa Bangladese lettünk.
“1990-ben még a legígéretesebb ország voltunk az Elbától keletre. A világ elsősorban tőlünk várta, hogy példát mutassunk a többi átalakuló országnak. Hogy lehetett ennyire elrontani mindent? Hogy nem tudtuk megőrizni és kihasználni a lépéselőnyünket? Nem az akarat hiányzott. Minden rendű és rangú ember azt kívánja, hogy hazája gazdag, befolyásos és erős legyen. Ha nem hazaszeretetből, akkor önérdekből. Hisz mégiscsak jobb egy nagy szemétdombon kakasnak lenni, mint egy kicsin. Nem, nem akaratból volt kevés, hanem a képességből. Abból viszont ijesztő mértékben.” Az idézet ,a féltudású magyar elit című írásból való, szerzője Publius Hungaricus, civil nevén Orbán Krisztián.
ómió
Ja, hogy még folyamatban lévő vizsgálatról van szó...!
balos
@Eladott Ország: Tudod,nekem olyan tanítóim voltak akik ÁTÉLTÉK világ égést!Ami szintén a nemzethy eszme örve alatt indult!Soha nem voltam hívő,mert fontosabbnak tartottam,hogy bele tudjak nézni a tükörbe!Elnézve a 89 utáni történéseket olyan,mintha az ész kivonult volna a határon túlra és helyette a középkori hulla rablók lepték volna el az országot!Akik közelébe kerültek a hatalom seggéhez nem tudtak eleget nyalni a posztért!Ráadásként ,most még CSALÁRD" barátként is sikeresen vittek a balkáni szintre!A következő azt hiszem az afganisztánban zajló események lesznek bevezetve!
Bözsi
100-évre visszamenőleg nem találtam egyetlen említésre való államférfi nevét sem ,akit most szívesen említenék.Sajnálom és mára szégyenlem is, hogy magyar vagyok.
namihami
Mert nem azt kérdezték, akit kellett volna.
Fordultak volna bizalommal Selmeczi szenatorinához, az megmondta volna: CSAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.