A volt miniszterelnök egy budai bisztróban találkozott fiatalokkal. 

Gyurcsány: "2006 egy közös, nemzeti dráma volt"

Fotó: Facebook

Gyurcsány Ferenc kedd este kampányolt a budai Promenád bisztróban. Az esemény konkrét válaszok nélkül, de sok érdeklődővel és szinte a teljes kormánymédia minden elejtett félmondatra figyelő munkatársainak gyűrűjében zajlott.

Sajátos módját választotta Gyurcsány Ferenc az előválasztási kampánystartnak, ugyanis nem a kemény magot, hanem legfeljebb az internetes személyiségéért gegből rajongó fiatalokat célozta meg kedd esti, egy második kerületi bisztróban tartott ötvenöt perces performanszával. Gyurcsány ugyanis nem csinált mást, csak beszélt. Szóba kerültek a 15 évvel ezelőtti események is. 

Erről azt mondta Gyurcsány, hogy 2006 egy közös, nemzeti dráma volt; és ő maga senkinek nem lövette ki a szemét, de ha egy műveleti akcióban valaki megsérül, az mindannyiunk számára hatalmas baj.

A volt miniszterelnök kiemelte, hogy ő bízott az akkori rendőrségben, akik követtek el hibákat a tömeg oszlatása során. 

A rendezvényen ott volt Skrabski Fruzsina kormánybarát médiamunkás is, aki állítása szerint egy olyan férfit hozott magával az eseményre, akinek egyik szemét "Gyurcsány lövette ki".

Skrabski bekiabált, a volt miniszterelnök viszont csak "frissen mosott haját" méltatta, érdemben nem volt hajlandó reagálni sem Skrabski kiabálására, sem pedig a médiamunkás korábbi interjúkérelmeire, amikor 2006-ról szóló filmjéhez kérdezte volna meg.

Forrás: hvg.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Zabrálásban amit a szocik kihagytak a kipcsakok lezabráltak.
Sámannus
Maradjunk annyiban, hogy mindig volt annyi befolyása a maffiának, hogy felfordulást csinyájjon. A hibádat a végsőkig az ország ellen fordították. Pontosan olyan riherongy banda rombolja az országot, mint a szocik voltak. A különbség mára annyi, hogy az erősebb maffia jobban beásta magát a hatalomba. A kegyenc média pedig nem felejti el, kinek kell benyalni. Már nem számít kinek volt igaza. Ha tehetségtelenek irányítanak, Magyarországot szétlopja a maffia. Egy két ember kevés lesz a változáshoz. Remélem, hogy maradt még annyi gerinces ember aki tiszta lélekkel kiáll a magyar demokráciáért.
namihami
És a dráma leginkább a rendőrség erőtlen fellépésének köszönhető. Ha a csürhébe megfelelő határozottsággal, élessel közélövet, akkor mindaz, amit utána a Fidesz vezette szurkolócsorda megengedett magának, az mind elmaradt volna. A szoci kormány legnagyobb hibája az erőtlen fellépése és mindez nyilvánvalóvá válása volt.
verőce21
Vajon mennyi órabért fizetett Ferencünk, ezeknek a munkanélküli fiataloknak a megjelenésért...?
Nessy
Árulja már el, Gyurcsány személyesen adott utasítást, hogy X.Y. szemét lőjék ki, vagy ott volt amikor tömeget oszlattak? Esetleg volt szíves törni, zúzni, köveket hajigálni kocsikat felgyújtani? Vagy csak rosszkor volt rossz helyen. Ugyanis erről soha nem szólt a fáma. Tényleg, a tv székháznál megsérült rendőrökről nem érdeklődött Skrabski Fruzsina?
FL4K
Kussoljál, te geci!
Hogy mered... hogy mersz!
Tünj már el a picsába!

Gyurcsány, te ugyanakkora átok vagy, mint Orbán - a kurva anyád !!!
Gyurka80
@Nessy: kapcsolatban volt görgényivel, tehát gyurcsányi tudtával történt az egész-
Gyurka80
Az volt dráma , hogy gyurcsányi volt a miniszterelnök.
Namely
@Nessy: Két lehetőség van:
1. Nem ő adott utasítást, hogy lépjenek fel igen keményen mindenki ellen, akit csak a közelben találnak. Ebben az esetben az események után azonnal mindent meg kellett volna tennie, hogy mindenkit felelősségre vonjanak, aki részt vett az embertelen hajtóvadászatban (a megbilincselt emberek ujjainak eltörése szórakozásból, több rendőr között verseny volt, hogy ki tud több ujjat eltörni, a gumilövedékek célzott használata, vipera használata, többet közt fejre is (!!!), a könnygáz olyan tömegek elleni használata, akik pl nem tudtak tovább haladni, semerre sem, stb). Nem tette. Sőt, többször ki is hangsúlyozta, hogy kb "szakszerűen jártak el és meg kellene nekik köszönni, stb".
2. Ő adott utasítást.

Véleményem szerint mindkét esetben bűnös.

Soha nem fog megfizetni azért, amit tett, csak odaát, hacsaknem hatalomra kerül a Mi hazánk. Na, akkor lesz félnivalója. Meg a többi mocsoknak is.

@Gyurka80: így van, sőt jelezte is, hogy "kapcsolatban vagyunk" vagy valami ilyesmi.
FL4K
Betámadod a fiatalokat, akik - szerinted - semmire nem emlékeznek?
Nem adtál magyarázatot arra a mai napig, hogy mi volt a szereped ebben a történetben - KUSSOLJÁL TE GECI !!!

Kb. annyira utállak Gyurcsány, mint Orbánt.
Titeket össze kéne kötni és a tengerbe dobni!
Namely
"Sajátos módját választotta ... az előválasztási kampánystartnak, ugyanis nem a kemény magot, hanem legfeljebb az internetes személyiségéért gegből rajongó fiatalokat célozta meg kedd esti, egy második kerületi bisztróban"
Hát igen, ez tényleg sajátos. Elmegy olyan helyre, ahol soha, semmilyen kellemetlen kérdés nem lesz, hacsaknem...

"A rendezvényen ott volt Skrabski Fruzsina kormánybarát médiamunkás is, aki állítása szerint egy olyan férfit hozott magával az eseményre, akinek egyik szemét "Gyurcsány lövette ki".

Skrabski bekiabált, a volt miniszterelnök viszont csak "frissen mosott haját" méltatta, érdemben nem volt hajlandó reagálni sem Skrabski kiabálására, sem pedig a médiamunkás korábbi interjúkérelmeire, amikor 2006-ról szóló filmjéhez kérdezte volna meg."

Milyen érdekes, hogy kúrcsány mocsok nem reagált. :) millllyyyennn érdekes.
FL4K
Nem kell az almád, meg a barackod, meg dinnyéd háromszoros áron - buta magyar paraszt!
FL4K
Elárulok egy titkot: Az egyezség a mozgásról szól.
Ha nem mozogsz, bármit szedsz is be, neked annyi!
Nessy
@Namely: Jó ég tudja, én kicsit másképp éltem meg a kővel betört ablakot, a kapu mellett lángoló kukát, a barikádot a közeli sarkon, amiből a végén máglyát csináltak az építőik.
Emmersson71
A balhét bizonyítottan a Fidesz szervezte.
A csürhe rátámadt a rendőrökre. Egyebek mellett kockakövekkel dobálták őket. Gyújtogattak, kirakatokat zúztak be, autókat borítottak fel!
Három hétre cigánytábort vertek a Kossuth téren, ahol Fidesz vezetők is naponta beszédeket mondtak. Belerondítottak 1956. ötvenedik évfordulójának méltó megünneplésébe!
Egyszerűen senkik vagytok, hej..hej!!!
Yoda69
A 2006-ban történtekért egyedül orban felelős, aki feltüzelte es utcára küldte az embereket. Sőt meg azt is szamonkertek Gyurcsanyon, hogy miért nem használnak éles lőszert a csürhe ellen?
orbannak egyértelműen az volt a célja, hogy eszkalalodjon a helyzet, es ebbe belebukjon a kormány. Azonban Gy,F. es rendőrség higgadt viselkedése miatt ez nem történt meg.
A Capitoliumnal 5-en haltak meg trumpli miatt, aki orbanhoz hasonloan feltuzelte a csocseleket es utcara kuldte oket.
kereső
@Pegero: T,21:55 Ez egy akkorra propaganda szöveg, hogy a fal adja a másikat.Ugye nem zavar, hogy 2006-ban GYF volt hatalmon, a választás eredményeként, és aki a balhét csinálta- a megszerzendő hatalom érdekében, az orbán volt és a fideSS.Nem is értem, hogy miről hadováltok.
simmering73
A rühes csőcseléknek meg azoknak akik felbujtották őket kellene a mai napig börtönben rohadnia.
Macskaszem
Nem dráma volt az, hanem a foci meg a fideszultrák randalírozása. A rendőrök túlságosan is gyengédek voltak a gyujtogató, kődobáló szarházi orbán-csőcselékkel.
Béla333
"Gyurcsány: "2006 egy közös, nemzeti dráma volt"

Sorscsapás? A Jó Isten büntetése? Nem hiszem!
Lehetett volna ennek egy sokkal jobb megoldása is: el kellett volna hogy kapjátok a főkolomposokat az államcsíny vezetőit és bíróság elé kellett volna állítani. Miért nem tettétek? Volt rá 2006 őszétől 2010 tavaszáig 3 és fél évetek!
Nem sóhajtozni kellene, hogy nemzeti dráma így meg úgy, hiszen ma egészen más lenne az ország, ha annak idején azt csinálja az állam és annak a vezetője, ami a dolga lett volna!
Nem tettétek, ennek a felelőssége a tiétek, nem a nemzeté!
Bástya Béla Elvtárs
Most megástad a baloldal sírját! Itt a vége! ÁMEN!
Bástya Béla Elvtárs
@sgl: Ajvékolás, nyafogás, bűnbakkeresés, hárítás, stb. ! Kinek szimpatikus ez?!
Emmersson71
@Béla333: Nem egy ítélet született a 2006-os csürhetagok esetében, amikből mindet töröltek, ami csupán rendőri vallomáson alapult!

"Dr. Szívós Mária (ma már alkotmánybíró) bírói működése a 2006-os zavargások során indult büntetőeljárások idején került a közérdeklődés középpontjába. Az általa vezetett tanács az első fokon eljáró bírósági döntések döntő többségét megváltoztatva szabadlábra helyezte az utcai zavargásokban részt vevő, előzetes letartóztatásba helyezett személyeket. Ennek kapcsán az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának a „2002 és 2010 között és különösen 2006 őszén az állam részéről a politikai szabadságjogokkal összefüggésben elkövetett jogsértéseket” vizsgáló albizottsága 2010. szeptember 1-jén meghallgatta a bírónőt.16Gulyás Gergely, az albizottság fideszes elnöke kiemelte, hogy „a tanácselnök asszony, mint a Fővárosi Bíróság másodfokú tanácsának elnöke, egyike volt azoknak a bíráknak, akik másokkal szemben, akik első fokon jártak el, rendkívül pozitív szerepet játszott elsősorban az elsı fokon elrendelt előzetes letartóztatások elbírálásában, és a tanácselnök asszony által vezetett tanácsnak köszönhető volt az, hogy nagyon sokan néhány hét után kiszabadulhattak a jogalap nélkül elrendelt előzetes letartóztatásból”. A konkrét bírósági eljárások kapcsán fennálló nyilatkozati tilalom következtében Szívós kitérő válaszokat adott az előzetes letartóztatásokat elrendelő bírósági döntésekkel kapcsolatos jogi véleményét firtató kérdésekre, csak általánosságban beszélt az előzetes letartóztatásról."

tasz.hu/files/tasz/imce/2011/nyilvanos_jelentes_ekinttasz.pdf
tudode
Tévedni emberi dolog!
.
Abban is, hogy a 2006-os balhé csak gyermekzsúr volt ahhoz képest, hogy a nemzethy megszállott sunyi félművelt, kaparjkúrta parasztként kiépíthette madárléptekkel -- saját szájaíze szerint -- pszichikai bűnsegédeivel semmihez nem hasonlítható diktaturHÁJÁT!
.
Mivel a galeri a fideSS 2008-as születésnapján jót röhögött a 2006-os balhén:
.
----- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
"""""Kósa Lajos, Stumpf István, Bayer Zsolt vidáman értékelte az MSZP pártértekezletén történteket a Fidesz 20. születésnapján. Orbán nem követte Gyurcsány beszédét, és szerinte hithű szocialista már csak kevés akad, és ők sem az MSZP-ben vannak már..""""
-----------------------
.
Aztán a pénz-, és a hatalom bűvkörében az egyeduralkodó megumburdálta, berugva magának az öngólt azzal, hogy "közjogilag" nem is miniszterelnök, ha egyáltalán, a többnyire jogÁSZ kormányban van-e jelentősége a "közjogilag érvénytelenül" vezetve a kormányán átnyúlva élet, halál uraként:
.
----Orbán Viktor nem miniszterelnök
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=50s
------------------
.
Kiszámíthatatlan, hogy ez a GÁNTKŐ hol áll meg azok után, hogy őfélesége ellenzéke jelenlétével legitimlhatta, az esőcsatorna vírtuóz által összeállított, szakácskönyvnek is gyenge, porladozó, gránitszilárdságú irományát!
ómió
Sortűzet vezényelned is "drámai" volt, Böszmefi!? Hát, még fél szemre megvakulni!
Béla333
@Emmersson71: 08.06
Nem (csak) a végrehajtókat kell elkapni, hanem sokkal - sokkal inkább az államcsíny szervezőit, az emberek mozgatóit, irányítóit. Amire azt mondja (most??!!) Gyurcsány, hogy bizonyítéka van rá, hogy ezek a Fidesz legfelsőbb köreiből kerültek ki.
Akkor miért nem ülnek börtönben a "Fidesz legfelsőbb köreiből" senki sem? Ha Gyurcsányék megteszik, amit minden normálisan működő országban megtennének, akkor Orbánék kaptárban hűsölnének és nem itt pöffeszkednének a nyakunkon.
Nessy
@sgl: Ezt az egy embert tudják állandóan felhozni 2006 randalírozásaiból. Csak arról nem beszél senki, hogy milyen körülmények között került gumilövedék útjába. A tv székházról, a sérült rendőrökről, a felgyújtott autókról, arról, hogy ha már bent voltak megvacsoráztak a büffé készletből, majd szuvenírként magukkal vittek kamerát, meg pár "apróságot".,szó sem esik. Sőt szentté avatta őket a fidesz, kormányra kerülve! Mintahogy a Kossuth téri kempnigezőknek délutánonként a fidesz képviselői tartott lázító szónoklatokat sem említik a királyi krónikák!
Gyurka80
@sgl: Ennyi hülyeség hogy fér beléd? Egyik pontod sem igaz!
Gyurka80
A böszmeferi hol rózsaszín hol sárga naddrágban mutatkozik, ez a legújabb libsidili?
Gyurka80
@Emmersson71: Csak nem rendőr vagy? Arról miért nem írsz a bírók mindenkit elítétek akik csak az utcán sétáltak is.Törvénytelen volt a rögtönítéló bíróság komcsi módszer, ezt próbálta ez a bíró helyrehozni! Én jobban hiszek akik elmesélték, a belinkelt filmben szereplőknek,mint a tasz-kalapoknak! A csürhe pedig te vagy, nem az akinek nem tetszik, hogy amit gyurcsányi csinált , aki végül csődbe vitte az országot!
Emmersson71
@Gyurka80: Nem vagyok rendőr, de hidd el, igen jó a rálátásom az ügyekre ;)
A mi pedig úgy viselkedik, mint egy csürhe, ügy néz ki, mint egy csürhe, az bizony csürhe :P
Gyurka80
@Emmersson71: Bolond vagy a hazugságaiddal együtt!
Gyurka80
@Emmersson71: Pedig 2006-os rendőrnek látszol, akik a felvételen látható módon viselkedtek és taposták a magyar zászlót.Remélem már eltüntek a görgényivel együtt!
Emmersson71
@Gyurka80: Te egy marhának látszol, tehát marha vagy...a bolond hazugságaiddal együtt :P
Gyurka80
@Emmersson71: Te nem csak látszol, az is vagy!
Gyurka80
@Emmersson71: Dugulj el, a hülyeségeidre senki nem kíváncsi!
Emmersson71
@Gyurka80: A TE ostobaságaidat nem olvassuk szívesen!
Gyurka80
@Emmersson71: Mert libbantak vagytok, és nem tűritek a más véleményt, pedig azt hazudjátok toleránsak és elfogadók vagytok!
Emmersson71
@Gyurka80: A véleményt elfogadjuk, csak a pártod által kiadott brosúrák baromságaitól hányunk :P
Gyurka80
@Emmersson71: Mi a szemkilövetőtől országot csődbevivőtől hánytunk, kibírtuk. Te is kibírod még vagy 20 évig.
Clavigo
@Gyurka80: Te magad vagy egy csőd,,Hurka..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.