Kemenesi Gábor virológus szerda esti Facebook-posztjában egy Izraelből származó adatsorral mutatta meg, hogy miért érdemes a hatvan év felettieknek felvennie a harmadik oltást is.

Kemenesi Gábor egy izraeli példával mutatta meg, miért kell a harmadik oltás a 60 felettieknek

Fotó: Pixabay

Az ismert szakember ezt írta közösségi oldalán: 

"Vakcina nélkül rossz a helyzet (legnagyobb esély a fertőzésre), két dózissal látványosan jobb és ami a lényeg – a harmadik dózis látványosan csökkenti a delta variánssal való fertőzés esélyét, még a két vakcinadózishoz képest is”

Majd hozzátette, hogy ez „mindenképpen egyértelmű bizonyíték arra, hogy van értelme ráoltatni”. Bejegyzését így zárta: „Harmadik oltásra fel, mert a delta-hullám minden eddigi jel szerint érkezik!”

Forrás: 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Unokáink hetente fognak oltásra járni?
Kemenesi úr nyilván nem látja vagy nem akarja tisztán látni a valóságot.
Ezek a víruskutatók tökéletesen tisztában kell hogy legyenek egy egyszerű ténnyel:Vírus ellen sem gyógyszer sem vakcina nincsen!
Ezek az oltások nem pusztítják el a vírust,inkább arra tanítják hogy hogy kell mutálódni!
Ostoba emberi módszerekkel fejlesztjük a mesterséges intelligenciát és ez a vírus intelligensebb és okosabb mint mi?Gyorsabban alkalmazkodik mint mi...ennyi a titka.
Kurvára le vagyunk maradva és ez a lemaradás csak növekedni fog.
...100év múlva kb kiderül hogy mi lett nagyon elbaszva.(ha nem titkosítják):))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Málna: Csodálkozol azon, hogy léteznek ennyire sötét emberek? Én nem. Lehet, a 8 elemi sincs meg nekik. Buták, tanulatlanok, a tudomány szót maximum tévében hallották (olvasni ugye nem biztos hogy tudnak).
Istenakinincsen
@division: Oké látom hogy te többet tudsz erről mint én.
Az előnyöket nem látom.A vírus fényévekkel előrébb tart...jó ideje.
Ezt írtad: """Az mRNS óriási előnye pedig az, hogy heteken belül módosítható a fehérje, amennyiben újabb mutáció alakulna ki."""
Érted?Mire módosítjuk már késő!Kurvára le vagyunk maradva.A megelőzés lenne a megoldás és nem az hogy futunk egy vírus után,mint a rendőrök a bűnözők után.
Ez a vírus annyira pontosan és precízen rámutat az emberi társadalmak fő problémáira,hogy ennél jobban már nem lehet.
A "tudomány"fel van szeletelve...pedig fontos lenne az egység hogy ne csak egy-egy kiemelkedő részlet legyen felfedezve,hanem egyben lássa valaki a nagy egészet.
Mivel ilyen ma már nincs ezért van ez a nagy káosz.
division
@Istenakinincsen: Nem tudod addig módosítani a vakcinát, amíg nem bukkan fel egy újabb mutáció. Nyilván mindig lesz fázis késés. Éppen ezért kellene ilyen esetben azonnal zárni, maszkot feltenni, no buli, no összejövetelek, és akkor van esély a terjedés megállítására.
Nyírfa
@Istenakinincsen: A beoltottak a védettség hamis illúziójában ringatják magukat, és élnek tovább mint a járvány előtt.
Ugyanolyan felelőtlenül, közömbösen, és nem értik, nem is érdekli őket, hogy semmi nincsen véletlenül, hogy változnunk kell, és nemcsak néhány ember feladata a jövőnk biztosítása, hanem a kritikus többségé.

divisionnak írod: " A "tudomány"fel van szeletelve...pedig fontos lenne az egység hogy ne csak egy-egy kiemelkedő részlet legyen felfedezve,hanem egyben lássa valaki a nagy egészet.
Mivel ilyen ma már nincs ezért van ez a nagy káosz. "

A maiaknak miért nem tűnik fel, hogy az ókor nagyjai mindig az ember és a természet, a test és a lélek egységében gondolkodtak, és nem választgattak le részeket az egészből? Ezért tartom előbbre a természetgyógyászatot, amely embert, állatot, növényt, a létünk egészét holisztikus szemlélettel vizsgálja.
Istenakinincsen
@division: Jól mondod!Pont erről beszéltem."""Éppen ezért kellene ilyen esetben azonnal zárni, maszkot feltenni, no buli, no összejövetelek, és akkor van esély a terjedés megállítására."""
:)
Istenakinincsen
@Nyírfa: A maiakat semmi nem érdekli csak a profit(tisztelet a kivételeknek mert vannak:),emiatt nincs egység az ókor óta.Megosztás van mert fontos hogy ne lássa senki egyben a "nagy egészet".Gyűlöletkeltés,hazudozás,mellébeszélés egymás taposása van az emberkedés minden területén(nem csak az orv'oskodásban!)
A profit miatt lett ilyen elfajzott gátlástalan és embertelen a föld majdnem minden társadalma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.